עבור לתוכן

Flatron 795FT Plus כהה מ-775FT ?!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

עד לפני 10 דקות השתמשתי במסך שלי: Flatron 795FT Plus שקניתי לפני כ-3 שנים , בגלל בעיה קטנה (קווים אופקיים מעוגלים שלא כ"כ רואים) , שלחתי אותו לתיקון ובינתיים לקחתי את המסך של אחותי - Flatron 775.

עכשיו, אצלי במסך, תמיד הייתי צריך להגביר את ה-Gamma במשחקים דרך הדרייבר של הכרטיס מסך כדי שיראו טוב, כי תמיד ראו חשוך אפילו שהמסך היה על 100% ב-2 ההגדרות של הבהירות ואפילו שהוא היה על 0.7V ב-Video Level. חשבתי שככה זה.

אבל עכשיו, כשחיברתי את המסך של אחותי (775) , רואים ממש טוב, בהיר, משחקים עובדים ממש יפה ורואים דברים שלא ראיתי קודם גם עם הגברת ה-Gamma , ובמסך אני רואה שזה רק על 50% (השמש) כך שעוד אפשר לעשות את זה בהיר יותר!

רציתי לדעת אם זו בעיה במסך ועליי לדווח גם עליה כדי שיסדרו לי את זה, או שככה זה ב-795FT Plus ?

והאם יש עוד אנשים עם 795 שחווים בעיה כמו שלי?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אני מצטער שאני מקפיץ, אבל המסך שלי בתיקון עדיין ואני רוצה לדעת אם זה שהוא כהה יותר זה בעיה או שהוא צריך להיות ככה?

פורסם

גם ב795 שלי זה ככה, כדי לשחק קאונטר סטריק צריך לשים את הבהירות על 90 ולהגביר עוד טיפה מהדרייבר...

זה יוצר צבע לא טהור כזה נכון?

בכל מקרה זה לא בעייה לסדר... תגיד לו שיסדר לך את הבהירות שלו, בתוך המסך יש פוטנציומטר, מסובבים אותו טיפה והבהירות שלו תעלה

ואז תראה ש795FT+ יותר טוב מהמסך של אחותך...

שלא יקח יותר מ20 שקל על זה

פורסם
  • מחבר

מה 20 שקל? זה חינם, באחריות....

הבעיות שהיו לי במסך זה:

1) קווים מעוגלים בסופם לאורך המסך בעיקר בחלקו השמאלי המופיע בעיקר על צבעים בהירים.

2) קצת סגול שלא כ"כ רואים, בחלק השמאלי התחתון של המסך.

3) בעית הבהירות.

כל הבעיות אלו בעיות שנגמרו מהתיישנות המסך ויש אחריות אז זה חינם.

פורסם

תודיע לי אם הוא הצליח לסדר את הקווים העקומים ואת כל הבעיות האלה.. אולי גם אני אקח אותו לרענון

פורסם

לא רואה בעיות כאלו :P

יש לי את המסך הזה 795FT+ ועוד מסך של MAG 786FD אם שפורפרת של סוני...

ואני דווקא אוהב יותר את המאג 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים