עבור לתוכן

הילד המתאבד

Featured Replies

פורסם

I am with you all the way.

אבל בגלל שאין לנו תקציב לשלם משכורות לעובדי הראשויות המקומיות, גם אין לנו כסף לתת 10 שקל לילד מלפני 3 שבועות.

אז מה עושים???

אני מוכן לשלם לו את ה200 שקל האלה

אבל רק אחרי שאני אראה תוצאות :evilking:

• תגובות 44
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבר'ה הבנו את הבדיחה, אבל בבקשה בלי ספאם מיותר(סולריס)...המשך דיון נעים.

פורסם

אתמול בחצות ככה חזרתי מאיזה פאב לבסיס עם עוד 2 חיילים ובדרך במונית שמענו חדשות. המשלחים מסתבר הבטיחו לילד 100 שקל ויחסי מין בגן עדן.

ממחקר קטן שעשיתי על האיסלאם, אחד הדברים המרכזיים בדת הזאת היא הדחקת ההנאות הארציות למען משהו נעלה יותר - התקרבות לאלוהים. כשאני רואה חראים כאלו מספרים שהם יוכלו לזיין כל היום בגן העדן אם הם יהרגו כמה יהודים ואנשים הולכים על זה, הם יוצאים לא רק נורא נורא מטומטמים אבל גם מחרבנים על כל דרך החיים של האיסלאם! אנשים צבועים כל כך... בואו נתפלל לפחות שמשרד החוץ יעשה בדברים כגון אלו הסברה טובה, אין כרגע חשוב מזה, במיוחד אחרי שהם רואים אותנו כמו חוליגנים שהרגו איש זקן ומסכן וחולה על כיסא גלגלגים.

על נשים זה עובד! אחרת איך תסבירי כמות כל כך גבוהה (72 בתולות פר שאהיד) של נשים חסודות ? :)

עכשיו שיאסין היקר יושב לו במרום עם כל השאהידים הקטנים שלו, מעניין איך הוא מסביר אי אי קיום ההבטחות :)

בטח זה נשמע ככה: "עכשיו באים"?

ועכשיו קצת מתמטיקה: אהמ! 72 בתולות משמע 72 סיגריות ל3 ימים בערך ...... 20 סיגריות לחפיסה ז"א 4 חפיסות בערך שכל אחת עולה 16 ש"ח אז זה 74 שקלים. נו אפילו נשאר לו עודף מ100 !! בווווווווווומבהההההההההה :P

פורסם

חחחחחח.... ;D

נראה לי שהוא עכשיו שם למעלה וכל שאר השאהידים מחכים לו עם נאבוט ככה ביד מתים לפוצץ אותו "הבטחת בתולות??? יא מאנייק!" כי במקום בתולות הם קיבלו אחד את התחת השעיר של השני. (או שהם דרפו כמו משוגעים אחרי השאהידיות...).

פורסם

אין הוראות הרכבה ?! שיט!!

מדהים אותי כמה טיפש או לחלופין תמים בן אדם יכול להיות!

לפוצץ את עצמך כדיי להחשב כביכול לקדוש !

ומה כל כך טוב בבתולות אפשר להבין ?!?!?!? ;D

פורסם

וואלה גם אני לא יודעת מה כיף בלז*** בחורה שכל הזמן צורחת "איה! כואב לי!" ויתרה מכך לא יודעת מה היא עושה. :-\

אגב הילד יוצא שהוא בן 15 ונורא נמוך וכולם צוחקים עליו אז הוא רוצה להתאבד. וואלה, במקומו גם אני הייתי מתאבדת....

פורסם

"Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us." -- Golda Meir

פורסם

וואלה גם אני לא יודעת מה כיף בלז*** בחורה שכל הזמן צורחת "איה! כואב לי!" ויתרה מכך לא יודעת מה היא עושה. :-\

אגב הילד יוצא שהוא בן 15 ונורא נמוך וכולם צוחקים עליו אז הוא רוצה להתאבד. וואלה, במקומו גם אני הייתי מתאבדת....

:cwm13:

את רצינית? הרעיון הוא כאילו שאף אחד לא נגע בהן- היישר מהמפעל , חדשוץ שעוד לא הורידו את הניילון...

חוץ מזה יש היגיון בטענות שלך, שכידוע היגיון לא ממש הולך ביחד עם דת (במיוחד לא עם פרופגנדה איסלמית), אז אין ממש סיבה לחפש היגיון בזה.

מה מעניין אותי זה אם הדת שלו מרשה לחשוב על כאלה דברים כמו לזי** מלא בתולות(גם אם זה אחרי החיים)...

ואשכרה יוצא שהוא בכלל בן 15 וכזה נמוך(לפי מה שרואים יוצא שאני גבוהה ממנו בהרבה). אז בעצם מה שהוביל אותו להתאבד זה בכלל בגלל שהיתאכזרו אליו כל כך(הוא בעצמו אמר ככה)- אני מבין את ההחלטה שלו להיתאבד... :-\

פורסם

ממחקרים קרימינולוגיים שאני עשיתי הגעתי למסכנה שזאת החברה שיוצרת את המפלצות האלו, הן לא נוצרות מעצמן בד"כ.

לכולנו יש את המנגנון הזה של חוסר מצפון, של אכזריות, רצחנות ושאר קישוטים, צרייך רק להפעיל את המתג והחברה היא

בד"כ זאת שעושה את זה. השאלה היא על איזה כפתורים צרייך היה ללחוץ כדי להביא ילד בן 15 לחשוב שתמצית החיים

היא בעצם מה שאחריהם ומה גרם לו לחשוב ש-72 בתולות זה בדיוק מה שיש אחרי החיים...

פורסם

חבל רק שהוא לא עשה איזה תנועה פזיזה והחיילים כתוצאה היו מפוצצים לו את המוח (אין לכם מושג מה עושה כדור של הM-16 יכול לעשות ברגע שלוחצים על ההדק יש סלילים מיוחדים שמוסבבים את הקליע והקליע מספיק כמעט לעשות סיבוב שלם לפני היציאה שלו מהקנה וכתוצאה מזה, אם הוא נכנס דרך הרגל הוא יכול לצאת דרך הכתף תתארו לכם איזה נזק הוא עושה בדרך...)

עריכה: ראיתי את זה לפני רבע שעה בחדשות... הוא כמעט השתין במכנס האפס!

מה הקשר עכשיו לשטויות האלה של הסיבובים של הכדור.

ואם הוא לא היה עושה את כל הסיבובים האלה הוא לא היה יכול לפוצץ מטען או להרוג בן אדם?!?

פורסם

ממחקרים קרימינולוגיים שאני עשיתי...

?

פורסם

( קיבלתי לפני כמה ימים במייל )

פורסם

כן, אני מתעניינת בקרימינולוגיה והתנהגויות לא נורמאטיביות. כרגע אני שקועה בקניבליזם.

פורסם

קניבל!

ישר ולעניין או איך אומרים ? תמונה אחת שווה .... בלה בלה אתם יודעים :)

LOLLLLLLLLLLLLLL ROTFLMAO !!!!!! איפה האקסית שלי שצריך אותה ? :P

אוי שטויות ושאני הייתי קטן הייתי כמו מרשמלו ורוד אז מה זה גרם לי לפוצץ את עצמי ? :)

AND KISS MY FAT ASS GOODBYE !!!

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P

פורסם

ציון אתה יוע מה הקשר?!??!??

סתם ככה כי היה בה לי לרשום מספיק לך?! (וזה לא שטויות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים