עבור לתוכן

הילד המתאבד

Featured Replies

פורסם

מיסטרבלה מעניין אותי עם התגובה שלך הייתה אותו דבר אם הוא כן היה מצליח להתפוצץ על אותם חיילים גיבורים?

תראה במלחמה אין צד טוה וצד רע, יש את האויב, הם האויבים שלנו ואנחנו האויבים שלהם.

ההיתנקשות של יאסין בישבילם זאת התנקשות המנהיג שלהם.

אני לא אומר שזה נכון לעשות לשלוח את כל המחבלים אבל זה בדיוק כמו לשלוח מסוק שיפציץ.

• תגובות 44
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקרוב תינוקות עם מטענים על הגב זוחלים לעבר המחסומים...אמאלה !

פורסם

טוב תחשוב איך שאתה רוצה אני בכלל לא יטרח

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שבזמן הקרוב נראה אמהות שמנסות להבריח

מטענים עם התינוקות שלהן

פורסם

אני לא אומר שזה נכון לעשות לשלוח את כל המחבלים אבל זה בדיוק כמו לשלוח מסוק שיפציץ.

אתה יודע מה? סבבה...אני מסכים איתך ב 100%.

זה בדיוק אותו דבר.

אבל מתי פעם אחרונה ראית מטוס מפציץ סתם רחוב? קניון? פיצריה? בר? מועדון? שוק? אוטובוס?

פורסם

תראה במלחמה אין צד טוה וצד רע, יש את האויב, הם האויבים שלנו ואנחנו האויבים שלהם.

ההיתנקשות של יאסין בישבילם זאת התנקשות המנהיג שלהם.

אם הבנתי, אתה אומר שהם שולחים מחבלים זה כמו לשלוח מסוק?

אם הבנתי נכון אתה טועה בגדול...

למסוק יש יתרון אדיר והוא הדיוק הכירוגי שלו, ואותו שולחים נגד מחבלים ומתכנני פיגועים והמון פעמים מורידים את האצבע מההדק אחרי שהטיל כבר היה חמוש ומכוון..

לעומת זאת, המחבלים נשלחים כנגד מטרות אזרחיות!

הבדל של יום ולילה :o

פורסם

א. דיוק כירורגי במסוק - נא להעמיד דברים על דיוקם.

במחשב מסוק זה דיוק כירורגי. בשדה קרב מסוק זה דיוק כירורגי. בשדה קרב עירוני.. בוא נאמר שאתה לא רוצה שהמנתח שלך יהיה בעל כזה דיוק... זה לא שאלה של איכות הטייסים או הנשק. ברמת הגולן אם מטוס מחטיא טנק הוא יעשה מכתש חדש באדמות הבזלת. בעזה - כפי שקראנו כבר לא מעט פעמים - מסוק מחטיא רכב במטר זה כבר עניין אחר לגמרי. וגם אם הוא פוגע... כמו שאתם מכירים במשחקים יש splash damange. אנשים חפים מפשע נפגעים. ולאלה מכם שחושבים שזה בסדר או לא משנה כי כל הערבים זונות, אין לי מה להגיד לכם. ולשאר - מבחינת הערבים הם לא מנתחים את מה שקרה. הם ראו מסוק מגיע, יורה טילים וילד נהרג או אישה או גבר שסתם עמדו שם. ומנקודת המבט שלהם זה יותר גרוע כי מסוק אפאצ'י זה דבר יותר מאיים ממחבל מתאבד. ואתה לא יכול להתווכח איתם. כי כולם צודקים. בתחנת האוטובוס מחבל מתאבד יותר מפחיד ממסוק קרב ובעזה זה ההיפך.

ב. בחירת מטרות...

אתה במלחמה. אתה לא בוחר מטרות לפי מוסר כשאין לך את האופצייה הזו. אתה משתמש באיזה כלי נשק שיש לך שהוא הכי יעיל לדעתך ושולח אותו למטרה הכי טובה שאתה חושב עליה. לרוע מזלנו הנשק של הערבים זה מתאבדים והמטרה היא האזרחים. אבל לעמוד ולהגיד שזה לא בסדר כי הם הורגים אזרחים ואנחנו הורגים מטרות צבאיות זה תמימות ילדותית שגובלת בטיפשות. אתה לא בוחר את האויב שלך, אתה לא בוחר עבורו את המטרות ואתה לא בוחר עבורו את הנשק. ואם הערבים היו תוקפים רק מטרות צבאיות היית בא ואומר שזה בסדר?! אם היו שולחים מתאבדים לתל השומר, לקרייה, לבה"ד 1 זה היה הופך להיות לגיטימי?!

אל תתחסד..

אם אתה מרגיש שאנחנו במלחמה שצד אחד אמור לנצח בה - אז זו מלחמה. נקודה. תתמודד עם מה שזורקים עליך מכל הכיוונים כי זה מה יש ואל תתבכיין שאנחנו שולחים מסוקים והם שולחים ילדים. או שאתה היית מעדיף שלערבים היו מסוקים...?

ואם אתה מרגיש שזו לא מלחמה אלא פשוט מצב מחורבן שבו יש שני שליטים מוגנים היטב שמשחקים שחמט עם החיים של האזרחים שלהם מתוך האמונה שהמלך ישאר עומד עד הסוף אז תבין שזה פשוט צריך להגמר וזהו. ואם נחסל את ערפאת אז הם יכנעו? ואם הם יחסלו את שרון אנחנו נכנע? המלך, כמו פרייארים לא מת. הוא רק מתחלף.

פורסם

מה שנכון נכון , אבל אתה לא נמצא במצב מלחמה(לא רישמי בכל מקרה)..

וכן הייתי מעדיף שהיה להם צבא מסודר, שיבואו עם מסוקים וטנקים, הדברים היו פשוטים פי כמה עשרות אם זה היה כך ..

פורסם

אתמול בחצות ככה חזרתי מאיזה פאב לבסיס עם עוד 2 חיילים ובדרך במונית שמענו חדשות. המשלחים מסתבר הבטיחו לילד 100 שקל ויחסי מין בגן עדן.

ממחקר קטן שעשיתי על האיסלאם, אחד הדברים המרכזיים בדת הזאת היא הדחקת ההנאות הארציות למען משהו נעלה יותר - התקרבות לאלוהים. כשאני רואה חראים כאלו מספרים שהם יוכלו לזיין כל היום בגן העדן אם הם יהרגו כמה יהודים ואנשים הולכים על זה, הם יוצאים לא רק נורא נורא מטומטמים אבל גם מחרבנים על כל דרך החיים של האיסלאם! אנשים צבועים כל כך... בואו נתפלל לפחות שמשרד החוץ יעשה בדברים כגון אלו הסברה טובה, אין כרגע חשוב מזה, במיוחד אחרי שהם רואים אותנו כמו חוליגנים שהרגו איש זקן ומסכן וחולה על כיסא גלגלגים.

פורסם

אולי אנחנו נשלם לילד 200 שקל שיחזור למי ששלח אותו וידגים לו על איזה כפתור הוא רצה שהוא ילחץ?

פורסם

בהחלט ההצעה הכי טובה ששמעתי עד כה

פורסם

אולי אנחנו נשלם לילד 200 שקל שיחזור למי ששלח אותו וידגים לו על איזה כפתור הוא רצה שהוא ילחץ?

:o

:clapper:

:smiley3:

:lol:

פורסם

אני חושב שעלית על משהו.....

:clapper: :clapper: :clapper: :clapper: :clapper: :clapper:

יאללה בוא נפרסם את זה יותר בכלליות: כל מחבל מתאבד יקבל פי 2 ממה שנתנו לו המשלחים שלו אם הוא יחזור אליהם להדגמות.....

.........?who's with me

;)

פורסם

I am with you all the way.

אבל בגלל שאין לנו תקציב לשלם משכורות לעובדי הראשויות המקומיות, גם אין לנו כסף לתת 10 שקל לילד מלפני 3 שבועות.

אז מה עושים???

פורסם

יורים בכולם ומשתינים לתוך החורים ? LOL :jump: :lsvader: :behead::xyxthumbs: :ylsuper: :ylsuper: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :angryfire: :boid:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים