עבור לתוכן

מילוי דיו למדפסת??

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4500 דגם G510g

כתוב שצריך בשבילה דיו של HP INK 901

נגמר לי הדיו השחור +ציבעוני(תאכלס לא אכפת לי מהציבעוני אני מדפיס רק שחור לבן)

המחירים בארץ הם דיו גבוהים...

ראיתי באייבי שיש אפשרות לקנות רק מילוי קישור

עולה 8 שקל ויש שם 30ML שזה המון! (בד"כ ראיתי שמוכרים ראש של 15ML בפי 4 מחי וחצי מהכמות)

רק 8 שקל!!!!

ראיתי את ה

הבא שמראה שפשוט צריך מזרק (מאמין שאמצא בבית) ולפתוח את הדבקה ולהכניס בפנים(הראשי דיו שלי נראים ממש ככה)

כנ"ל לגבי הציבעוני עולה 30 שקל גם שחור וגם ציבעוני...,בארץ זה פי 4-5 לפחות ולחצי מהכמות

האם אני מפספס משהו וכולם פראיירים שהם קונים ראש חדש כל פעם? אולי לא כל ראש דיו ניתן למלא?

האם יש חסרונות?

אגב, לכמה דפים בממוצע אמור להספיק לי 30 ML

אשמח לשמוע תגובות

פורסם

יש לי מדפסת זהה ואני ממלא את הדיו כמו בסרטון.

הדברים שלא מספרים לך.

ברור שהדיו הזה פחות איכותי. הוא פחות חזק, יותר דהוי, ובמגע עם קצת מים הוא נמרח, אני גם מניח שהצבעוני פחות איכותי אבל אני לא משתמש בצבעוני כלכך.

המילוי ממש לא פשוט כמו בסרטון, צריך למצוא נקודה נכונה להזרקה של הדיו, אחרת הוא לא נקלט או פשוט זורם החוצה. בכל מקרה תכין את עצמך ואת הסביבה ללכלוך מדיו שנשפך.

המחסניות בעיקרון מתאימות ל3-4 מילויים, לרוב אחרי זה תצטרך אחת מקורית חדשה.

צריך לתת לדיו זמן לשקוע או משהוא, לא יודע מה בדיוק הולך שם אבל ישר אחרי המלוי הוא מדפיס כמה דפים בסדר והשאר מודפסים כאילו נגמר הדיו. צריך לתת לזה זמן להסתדר.

ובלי קשר, המילוי של הצבעוני פעם אחרונה קצת לא הלך לי והתערבבו לי הצבעים, עכשיו יש לי רק ירוק שיוצא משם חח

פורסם
  • מחבר
יש לי מדפסת זהה ואני ממלא את הדיו כמו בסרטון.

הדברים שלא מספרים לך.

ברור שהדיו הזה פחות איכותי. הוא פחות חזק, יותר דהוי, ובמגע עם קצת מים הוא נמרח, אני גם מניח שהצבעוני פחות איכותי אבל אני לא משתמש בצבעוני כלכך.

המילוי ממש לא פשוט כמו בסרטון, צריך למצוא נקודה נכונה להזרקה של הדיו, אחרת הוא לא נקלט או פשוט זורם החוצה. בכל מקרה תכין את עצמך ואת הסביבה ללכלוך מדיו שנשפך.

המחסניות בעיקרון מתאימות ל3-4 מילויים, לרוב אחרי זה תצטרך אחת מקורית חדשה.

צריך לתת לדיו זמן לשקוע או משהוא, לא יודע מה בדיוק הולך שם אבל ישר אחרי המלוי הוא מדפיס כמה דפים בסדר והשאר מודפסים כאילו נגמר הדיו. צריך לתת לזה זמן להסתדר.

ובלי קשר, המילוי של הצבעוני פעם אחרונה קצת לא הלך לי והתערבבו לי הצבעים, עכשיו יש לי רק ירוק שיוצא משם חח

הדיו באמת פחות איכותי?

מה הכוונה כשהוא מגיע במגע עם מים הוא נמרח? אחרי ההדפסה אחרי שהוא מתייבש?

אם כך אז למה אתה ממלא איתו ולא קונה חדש? אם זה כזה קריטי...

פורסם

לא מיד אחרי ההדפסה. באופן כללי, קצת מגע עם מים והוא נמרח מה שלא ראיתי שקורה בדיו מקורי. אבל זה לא ממש רלוונטי האמת.

כתבתי שהדיו פחות איכותי, אז כן, לשאלה שלך, כן הדיו פחות איכותי.

ומי אמר שזה קריטי? לי זה מספיק.

פשוט כתבתי לך את החסרונות שאל אומרים לך, שלא תחשוב שזה זהה למקורי בעשירית עלות.

פורסם
  • מחבר
לא מיד אחרי ההדפסה. באופן כללי, קצת מגע עם מים והוא נמרח מה שלא ראיתי שקורה בדיו מקורי. אבל זה לא ממש רלוונטי האמת.

כתבתי שהדיו פחות איכותי, אז כן, לשאלה שלך, כן הדיו פחות איכותי.

ומי אמר שזה קריטי? לי זה מספיק.

פשוט כתבתי לך את החסרונות שאל אומרים לך, שלא תחשוב שזה זהה למקורי בעשירית עלות.

אם זה יבוא במגע עם מים...גם ככה כל דיו /דף נהרס עם מים..

זה מספיק גם לדעתי

אגב, למה אמרת שאחרי 3 מילויים בערך צריך לקנות חדש?

כמו כן , כיצד אתה ממלא? גם איזה מזרק?והאם הקישור שהצגתי (דיו) הוא טוב

תודה

פורסם

אין לי מושג איך הדיו שהצגת כי לא ניסיתי אותו, ולא זה משהוא שניתן להשוואה באמצעות נתונים. יותר נכון אין לדעת איזה דיו יש בפנים.

את הדיו אני מקבל בתוך מיכל שבקצה שלו זה כמו מן מחט. לוחצים על המיכל וזה יוצא החוצה.

למעשה זה אותו מיכל כמו שבקישור שלך.

לפי מה שאני הבנתי אחרי כמה מילויים החסנית כבר לא טובה יותר. משהוא שקשור למבנה הפנימי שלה.

בפנים יש ספוג מסויים, שכנראה אחרי כמה פעמים נהרס.

פורסם
  • מחבר
אין לי מושג איך הדיו שהצגת כי לא ניסיתי אותו, ולא זה משהוא שניתן להשוואה באמצעות נתונים. יותר נכון אין לדעת איזה דיו יש בפנים.

את הדיו אני מקבל בתוך מיכל שבקצה שלו זה כמו מן מחט. לוחצים על המיכל וזה יוצא החוצה.

למעשה זה אותו מיכל כמו שבקישור שלך.

לפי מה שאני הבנתי אחרי כמה מילויים החסנית כבר לא טובה יותר. משהוא שקשור למבנה הפנימי שלה.

בפנים יש ספוג מסויים, שכנראה אחרי כמה פעמים נהרס.

תוכל לתת לי קישור להיכן שאתה קונה?(אנחנו הרי על אותה המדפסת :) )

תודה

פורסם

מאותו מקום חח.. איביי. אני מחפש את הכי זול ומזמין.

זה לא תלוי מדפסת בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים