עבור לתוכן

המעבד חם מדי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי, 2 שאלות:

1. המשחה טובה? היא אמורה להיות, לא?

2. יש בעיה ברדימקס... אני לא צריך חלון צד וגם לא מאורר צד בגלל שהמארז תקוע במקום שצידי המארז נמצאים בתוך נישה מעץ, כך שלא יראו כלום, ואוויר לא יגיע לשם...

לא במארז שנתתי אין זרימה טוב? אין לי בעיה לשים למעלה (בגג) מאורר... הוא הרי זכה במארז השנה אצל טום...

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לשים את האנרמקס שדוחף 90CFM~ בגג זה פשוט יהיה הדבר הכי פחות חכם שתעשה! מה ההיגיון פה?! האנרמקס יקח

את כל האוויר הקר שמגיע למעבד עוד לפני שהמעבד יגע בו... בגלל זה שמם בגג מאווררים פשוטים עם דחיפת אוויר טובה אבל

לא מוגזמת.. כדי שרק יוציאו אוויר חם שעולה למעלה ולא ישאבו את כל האוויר הקר שמגיע לאזור המעבד! מבין?

ככה שהארמקס יהיה בחירה גרועה למאוורר לגג... אם כבר אז תקח את הארנמקס של ה-80 מילימטר.. הוא יהיה סבבה לגג ;)

פורסם
  • מחבר

ה80 מ"מ נראה לי מעט מידי...

כמה CFM אתה ממליץ שהמאורר יוציא? לפי זה אני אחליט איזה מאורר אני אקח, כי אני רוצה שהוא יהיה שקט עד כמה שניתן. (ה80 מ"מ מוציא 27CFM כשהוא שקט, ה92 מ"מ מוציא 48 וה120 מ"מ מוציא 64).

איזה לקחת? אולי ה92 מ"מ או שה80 מ"מ מספיק טוב?

פורסם

לשים את האנרמקס שדוחף 90CFM~ בגג זה פשוט יהיה הדבר הכי פחות חכם שתעשה! מה ההיגיון פה?! האנרמקס יקח

את כל האוויר הקר שמגיע למעבד עוד לפני שהמעבד יגע בו... בגלל זה שמם בגג מאווררים פשוטים עם דחיפת אוויר טובה אבל

לא מוגזמת.. כדי שרק יוציאו אוויר חם שעולה למעלה ולא ישאבו את כל האוויר הקר שמגיע לאזור המעבד! מבין?

ככה שהארמקס יהיה בחירה גרועה למאוורר לגג... אם כבר אז תקח את הארנמקס של ה-80 מילימטר.. הוא יהיה סבבה לגג ;)

או קיי, זה בכלל לא הגיוני. המאוורר יקח את כל האויר הקר של המעבד? אז מה בדיוק ישאר? ר?יק (ואקום)? לא. מה שיקרה זה שמאוורר יצור תחלופה גדולה של אויר וזה אומר שליד המעבד יהיה אויר קר מבחוץ.

פורסם

חח לא הבנתי אותי בכלל!! זה לא שלא יהיה באותו איזור אוויר... פשוט יגיע הרבה פחות אוויר קר למעבד וגם יקח לו יותר זמן..

הרבה יותר זמן.. זה כל עוד יש בגג מאוורר חזק כמו האנרמקס... אז כמו שאמרתי.. שים בגג מאוורר פשוט וטוב בעל דחיפת אוויר

סבירה של בסביבות ה32-35~ CFM, זה בהחלט יספיק

פורסם
  • מחבר

אז אולי אני אקח את ה92 מ"מ שמוציא 48CFM של אוויר?

או אולי את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd2089684979.htm? הוא 80 מ"מ ומוציא 32CFM...

פורסם

הקולר מאסטר יהיה סבבה! יש גם כאלה רק עם לדים.. אולי אתה מעדיף מאוורר ססגוני יותר.. בכל אופן הם יהיו מושלמים לגג..

אני גם מתכנן לשים אחד כזה של קולר מאסטר שקוף בגג שלי שיוציא אוויר.. ;)

פורסם
  • מחבר

לא... אין צוך במאורר עם לדים...

אז אני קונה מאורר של קולרמאסטר+ארקטיק סילבר 5.

זה אמור לעזור?

פורסם

כן הארקטיק תעזור, יהיה שיפור של 2-3 מעלות משהו כזה במישה ואתה עדיין עם המדבקה הטרמית..

פורסם
  • מחבר

זהו? 2-3 מעלות???

אז המעבד יהיה עכשיו בעומס ב69 מעלות?

זה לא ממש עזר...

אני רוצ הלהוריד אותו שיהיה ב50-60 מעלות בעומס...

פורסם

לא בטוח בקשר ל 2-3 מעלות... אין שום סיבה שבעולם שהמעבד שלך יעבור את ה 55 מאלות בלחץ תקנה את המשחה אבל לפני שאתה מורח אותה תוריד טוב טוב את המדבקה הטרמית מה HEATSINK ותנקה את המעבד ואת ה HEATSINK עם אלכוהול !!

פורסם

הארקטיק סילבר 5 שלי ששמתי לא מזמן הוריד לי בממוצע 7 מעלות!

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז אני קונה את הארקטיק סילבר 5 והקולר מסטר 80 מ"מ! תודה על העזרה!

פורסם

בקשה! בשביל זה אנחנו פה :P תמשיך לעדכן בהמשך ואם יש עוד שאלות אז שאל

פורסם

90% מהשיפור שמשחה תרמית טובה נותנת זה מאיך מורחים אותה, ואני לא מגזים. אם מישהו קיבל שיפור גדול ממשחה מסויימת זה בגלל שמי ששם לו לפני זה את ההיט סינק לא עשה את זה טוב בכלל. ההיט סינק מעביר חום פי כמה יותר טוב מבכל משחה, אבל המשחה הכי טובה לא הרבה יותר טובה ממה שיש על ההיט סינקים של אינטל. כל מה שצריך לדאוג זה שתהיה כמות מזערית של משחה בין המעבד להיט סינק ואז זה פחות חשוב איזה משחה לוקחים.

אני לא יודע אם מישהו אמר את זה קודם, אבל אולי המד טמפ. שלו מזייף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים