פורסם 2015 במרץ 1110 שנים אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר פשוטה וזולה לבית.רציתי ללמוד מנסיונכם איזו חברה מומלצת ואיזה דגם, אני מעוניין במדפסת שלא תדרוש תיקוני מעבדות וכו'כמו"כ דיו חסכוני יוסיף בהחלט.תודה מראש לכל המסייעים
פורסם 2015 במרץ 1210 שנים מחבר אני מדבר על מדפסת רגילה ומינימלית.אחרי אכזבות רבות שהיו לי מ-2 מדפסות הזרקה של HP ובאמת אין דיו נוזלי בלייזר אבל יש טונר שהוא גם נגמר מתי שהוא
פורסם 2015 במרץ 1210 שנים אתה מבצע הדפסה צבעונית או רק שחור לבן?מדפסות לייזר זולות הן בשחור לבן בלבד ככה שאם אתה מעוניין להדפיס צבעוני תיאלץ לרכוש מדפסת הזרקת דיו או מדפסת לייזר יקרה - בדרך כלל מאוד.ומה הבעיה שחווית עם מדפסות הזרקת דיו? אולי נוכל לייעץ לך איך להתמודד עם הבעיה ולחסוך ממך רכישה של מדפסת חדשה.
פורסם 2015 במרץ 1210 שנים מחבר אני באמת הייתי מעדיף גם הדפסה צבעונית, אבל למצער אני אתפשר על מדפסת אמינה בשחור לבן.הבעיה שלי עם המדפסת האחרונה של HP (שעדיין בשימוש כסורק ולמטרת משלוח פקסים) היתה פשוט שהיא הפסיקה להדפיס ועל הנייר הופיע רק קווים חלשים בלבד. בשירות של HP טענו שזו בעיה שדורשת מעבדה ואז העלות היא 35 ש"ח לכל כיוון + 100 ש"ח בדיקת מעבדה וכל זה עוד לפני התיקון.אני לא חושב שמדפסת 4615 מצדיקה כזו השקעה על ספק.מכל מקום אם יש למישהו איזה רעיון איך אפשר לנסות לתקן בבית אני אשמח.רק לציין שקניתי דיו חדש, וכן הורדתי מנהל התקן עדכני וכן עדכון קושחה.תודה רבה
פורסם 2015 במרץ 1210 שנים מחבר על זה אני מדבר, על משולבות שעולות גרושים ושוות גרושים.קח למשל את המדפסת האחרונה שהיתה לי. בדיוק לפני חודש נגמרו לי כל ראשי הדיווקניתי 4 ראשי דיו במחיר של 180 ש"ח וזה כבר לא גרושים. ועכשיו בדיוק החליטה הגברת להפסיק להדפיס. לכן אני מעוניין באמת בייעוץ על מדפסת לייזר אמינה וזולה ולא לייעוץ על משולבות.אודה לכל המסכים לתת ייעוץ מנסיון
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים מחבר מישהו יכול לעזור?אפשר גם מדפסת משולבת הזרקה, אם מישהו יודע על חברה טובה וזולהועדיף שיש לה ראשי דיו תואמים זולים.
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים מחבר אני יודע, וכזו יש לי עכשיו. (4615)אבל דיו מקורי זול זה לא מספיק, צריך גם שהמדפסת תעבודלכן אני מחפש חברה אחרת.
פורסם 2015 במרץ 1510 שנים מצטרף לשאלה.. בדיוק ררציתי לפתוח דיון דומה.. אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, אבל איכותית, וחזקה. שתחזיק להרבה זמן. שיש לה טונרים איכותיים, ומיועדת גם להדפסה של עשרות דפים בהדפסה בודדת
פורסם 2015 במרץ 1910 שנים ברדר תתן לך יופי של מדפסת לייזר וגם ניתן למלא אבקה בעצמך בקלות. אין שבבי הגנה על כל פיפס במדפסת. יש מלא מיכלים תחליפיים בשוק. לגבי צבעוני אז הייתי הולך על ברדר דיו עם מיכל ל 1000 דף. זה לא יקר כמו שזה נשמע. נערך 2015 במרץ 1910 שנים על-ידי save
פורסם 2015 במרץ 2010 שנים http://www.freedio.co.il/items/371211-%D7%9E%D7%93%D7%A4%D7%A1%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%96%D7%A8-Brother-HL-L2340DW-%D7%91%D7%A8%D7%93%D7%A8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.