עבור לתוכן

עליית מדרגות ועוד פתרונות יצרתיים?

Featured Replies

פורסם

איזה דברים יכול תכנת משמין לעשות בשביל לשמור שהגוף שלו לא יתנוון לחלוטין?

כיום אני עובד במשרד בקומה רביעית והתחלתי לעלות במדרגות במקום במעלית.

אני עולה שתי מדרגות בצעד אחד בשביל להקשות על עצמי ואני שם לב שקומה הרביעית הרגליים שלי נהיות ממש חלשות...

בא נניח שאני עולה את ה4\4 וחצי קומות(יש קומת ביניים אחת) לפחות שלושה פעמים ביום. זה תורם משהו או שברמה כזו זה כאילו לא עשיתי כלום?

איזה דברים כאלה לספורטאים עצלנים שעובדים בהיי טק אפשר לעשות מדי יום?

פורסם

אני לא יודע אם זה יעזור או לא, אני רק יודע שבשביל שאימון יועיל לך, אתה צריך להתאמץ הרבה זמן רצוף ולא רק לעלות ולרדת מדרגות ב3 זמנים שונים ביום.

סתם מאיץ לך את הלב, ובלי חימום בכלל וכל זה...

המורה שלי לספורט תמיד היה אומר שעדיף לא להתאמן בכלל מאשר להתאמן פעם ב... כי זה מזיק לגוף.

אז תעשה לעצמך אימון מסודר עם הליכות+ריצות+תרגילי בטן,ידיים, וכו' מספר פעמים בשבוע אם העבודה שלך מנוונת לך את השרירים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קח את הפלאפון, תכין פלייליסט של שירים שיתנו לך מוטיבציה וצא להליכה בערב/לילה של לפחות חצי שעה - 40 דקות.

כשמרגישים צורך לרוץ כנראה שיש סיבה טובה ואני ממליץ לך להתחיל אתמול.

בשביל הפרופורציות, בגלל שאני נשוי + 2 אין לי זמן לרוץ בערב, אני יוצא לריצות לילה לפעמים בסביבות 23:00 - 24:00.

קח יוזמה אחי, רק תרגיש עם זה יותר טוב.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תתאמן עם משקל גוף בבית

תחפש את הספר Convict Conditioning

יש שמה מדריכים מפורטים איך לבנות כוח מרמה ממש נמוכה ועד לרמה ממש מתקדמת

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של Epidem

אני לא יודע אם זה יעזור או לא, אני רק יודע שבשביל שאימון יועיל לך, אתה צריך להתאמץ הרבה זמן רצוף ולא רק לעלות ולרדת מדרגות ב3 זמנים שונים ביום.

סתם מאיץ לך את הלב, ובלי חימום בכלל וכל זה...

המורה שלי לספורט תמיד היה אומר שעדיף לא להתאמן בכלל מאשר להתאמן פעם ב... כי זה מזיק לגוף.

אז תעשה לעצמך אימון מסודר עם הליכות+ריצות+תרגילי בטן,ידיים, וכו' מספר פעמים בשבוע אם העבודה שלך מנוונת לך את השרירים.

מזיק זה לא.

להאיץ את הלב זה סוג של אינטרוול - וזה מחזק את הלב הרבה יותר חזק מריצה רגילה.

אם כבר אתה עולה מדרגות - 5 קומות מינימום ומהר.

הייתי ממליץ לך לקום מוקדם לפני העבודה לרוץ חצי שעה אבל זה כבר החלטה שלך

מה שמאוד עוזר לעובדי הייטק ואני רואה המון עובדי הייטק שמתאמנים - זה קבוצה קבועה של אימון 2-3 פעמים בשבוע עם מחויבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים