עבור לתוכן

הצצה למעבדי 64 ביט של Intel..

Featured Replies

פורסם

attachment.php?attachmentid=9053

:evil_laughterpurple:

פורסם

אהבתי...

תגידו, זה נכון שפעם AMD יצרה מעבדים ברישיון אצל אינטל?

פורסם

מצויין ;D

אבל זה לא דיון רציני, אז אני מעביר לכללי.

פורסם

lol

נחמד, אהבתי..:)

פורסם

איאיאי אהבתי ;D

פורסם

חחחחחח יפה יפה

מסכנים עוברים תקופה קשה

פורסם

LOL

חזק

פורסם
  • מחבר

לאוריפ שמעתי משהו דומה..

שמעתי שמהנדסי AMD עבדו בתחילת דרכם אצל אינטל ואז חברו ביחד לחברה אחת ויצרו את AMD.

פורסם

AMD התחילה כחטיבה באינטל ..

פורסם

זה כמו שבהתחלה מיקרוסופט הייתה מאוחדת עם מאקינטוש, או משהו כזה, נכון?

פורסם

לא שמעתי בחיים שלי שטות כזו שמיקרוסופט הייתה מאוחדת עם מקינטוש :\

בכל זאת... זו מיקרוסופט

פורסם

מיקרוסופט לא הייתה מאוחדת עם שום דבר, היא היתה בקשר צמוד עם IBM בהתחלה אבל רק עשו עסקים ביחד.

ו AMD לא היו מעולם חטיבה של אינטל או מהנדסים שעזבו את אינטל. במקור הם ייצרו העתקים של מעבדי אינטל ברשיון (רשיון שהם עדיין צריכים לשלם עליו עבור כל מעבד שהם מייצרים היום שמשתמש ב X86 - וזו הסיבה שהם לא יכלו לרשום את הזכויות על X86-64 שכן זה רק פיתוח של משהו שלא שייך להם).

כיום יש ב AMD הרבה מהנדסים שהיו קשורום למעבד האלפא, כאשר קומפאק מכרה את הענין לאינטל לא כל המהנדסים עברו אוטומטית לאינטל, חלק מהם קיבלו הצעות שיא אפשר היה לסרב להן מ AMD.

בכלל כל הפריצה של AMD מבוססת על טכנולוגיה שקנו ברשיון מקומפאק לשימוש ב K7 ואת ה K8 עזרו כבר לתכנן ממש המהנדסים שהיו אחראיים על האלפא.

את NVIDIA ייסדו פורשים מסיליקון גראפיקס (שהיא מפתחת ה API המוכר לנו כ OPEN GL) וכיום היא מעסיקה הרבה מאנשי 3DFX שאותה הם קנו.

בקיצור, כל הענין הזה זה אופרת סבון מכובדת ביותר.

פורסם

מיקרוסופט מחזיקה בנתח מכובד באפל, להם שייכים המאקינטושים.

מומלץ לראות את הסרט "שודדי עמק הסיליקון" כדי להבין יותר טוב את מה שהלך שם באותה תקופה עליזה ;D

פורסם

אני לא זוכר את שם הסרט, ויכול להיות שזה מה שמאסטר נרגילה אמר : "שודדי עמק הסיליקון".

אני זוכר שזה מעין סיפור על חייו של ביל גייטס שמתחיל את הקריירה שלו יחד עם חברת אפל,

ואז הם מתפצלים למיקרוסופט שמייצרת את חלונות ואפל שמייצרת את המאקינטוש, או שאני עושה עכשיו סלט רציני.

אני לא ממש זוכר מה היה בסרט, ראיתי אותו ממש ממזמן בערוץ 4 אני זוכר.. 8)

פורסם

רק לידעית כולם amd , ibm,microsoft,intel הם אלא שבנו את המחשב הראשוןן ביחד

amd ו intel עבדו ובנו את המעבד תמונה:

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=file.view&path=200403251054311693&id=200403251055174753

להעתיק את הכתובת לחלון אחר

קצת קשה לראות מצלמה של פאלם zire71 לא כל כך איכותית

ibm יצרו את הלוח אם שכולו מורכב מחלקים שלא שלהם כלומר יצרה את הפלטפורמה של

xt(x86(8086)) x

ומיקרוסוםט חברתנו יצרה את מערכת הפעלה המוכרת MS-DOS 1.0

ואם אני לא טועה יש להם חוזה שמאפשר להם להחליף טכנולוגיות בינהם בלי לשלם אחד לשניה כי x86 זה יצור של שניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים