פורסם 2015 במרץ 810 שנים יש לי דיסק קשיח אחד במחשב נייד בגודל 1TB שמחולק לשתי מחיצות. C: למערכת הפעלה D: לקבצים.אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ8 ל 8.1 אבל השדרוג לא מתבצע בגלל שמחיצה D מוגדרת במערכת ההפעלה כמחיצה של הקבצים!חשבתי לאחד את שתי המחיצות לאחת ואז לשדרג.יש פתרון אחר?אם לא איך עושים את הנ"ל בלי למחוק קבצים?
פורסם 2015 במרץ 810 שנים מחבר מוגדר בחלונות שב D נמצאות התיקיות שלי,מסמכים שלי, תמונות, סרטונים וכולי
פורסם 2015 במרץ 810 שנים לא יותר פשוט לרשום שפרופיל משתמש שלך נמצא במחיצה D? מה הסיבה שזה מפריע לשדרוג של מערכת הפעלה?
פורסם 2015 במרץ 810 שנים מחבר אם מכירים מספיק טוב את המונחים אז אני מניח שכן לא יודע. אחרי שהמערכת מורידה את הקבצים לשדרוג מופיעה הודעה שאומרת שבגלל הפיצול הזה לא ניתן לשדרג ל 8.1
פורסם 2015 במרץ 810 שנים אם זאת הבעיה, אתה צריך להעביר את הפרופיל משתמש למחיצה C. זה לא קשור לאיחוד מחיצות.
פורסם 2015 במרץ 810 שנים מחבר http://www.eightforums.com/tutorials/4275-user-profiles-relocate-another-partition-disk.html
פורסם 2015 במרץ 810 שנים מחבר multicore שאלה:אם מצאתי את הקובץ האמור בקישור ואני משנה שם את האות של ספריית המשתמשים מ- D ל- C הבעיה נפתרה לדעתך?- - - תגובה אוחדה: - - -ואחכ סעיף 2.2 והלאה כמובן.ומה יקרה עם הקבצים שישארו בD? נערך 2015 במרץ 810 שנים על-ידי אבנר ניר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.