עבור לתוכן

AMD64 ובעיות תאימות

Featured Replies

פורסם

במידה ותיהיה כבר מערכת הפעלה למעבדי 64 ביט, האם תיהיה לי בעיית תאימות של משחקים/תוכנות בגלל שהמעבד מבוסס על 64 ביט? או שטכנולוגיית המעבד אינה קשורה לתאימות לתוכנות/משחקים.

פורסם

אם תשתמש בוינדוס 32ביט כמו כולם אין סיבה שיהיו לך בעיות תאימות עם תוכנה כלשהיא או משחק , אבל במערכת 64ביט תצטרך משחקים שתומכים בעבודה עם 64ביט , אם הם לא תומכים בזה ואתה התקנת מערכת הפעלה WINXP 64BIT אז המשחקים האלו לא יפעלו , אבל כמו כל מעבד רגיל AMD 64 מסוגל להריץ כל דבר גם ב32ביט.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אני יכול להשתמש או לשחק באותם תוכנות/משחקים שלא תומכות ב64 ביט במערכת של 32 ביט, אבל אני לא יקבל את התמורה המלאה למעבד, נכון?

פורסם

בידיוק כך , אבל הוא עדיין יהיה מאוד מהיר , גם בישומיי 32ביט אתה תהיה מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

מאשור זו לא מילה... זה המעבד הכי מהיר שיש

חבל שאין את גירסת הווינדוס הזה עדין

פורסם

אתה יכול לעשות את ההקבלה של 64 ו32 ביט למה שאתה רואה עכשיו -

היום עדיין יש ישומים של 16 ביט (ולא מעט מהם) ולמרות שיש לך מעבד של 32 ביט אתה עדיין יכול להשתמש בישומים אלו

אותו דבר יהיה בעתיד - מערכת ההפעלה תיהיה ב64 ביט ותעביר מידע למעבד ב64 ביט אבל יהיו ישומים של 32 ביט ואפילו 16 ביט אז מערכת ההפעלה ולא המעבד היא זו שמעבירה בין 16/32 ל64 ביט לכן אין בעיות של תאימות לגבי המעבד אלא רק לגבי מערכת ההפעלה

אני מקווה שעזרתי לך ולא בלבלתי אותך עם כול ה16/32/64 האלו

ורביד - כבר יצאה מערכת הפעלה ל64 ביט - WIN64 (לפני שבועיים או שלושה נראה לי)

פורסם

גרסאת ה 64 ביט ל X86-64 תומכת באופן מלא בתוכנות של 32 ביט, לא תהיה שום בעיה להריץ אץ היישמומים הנוכחיים עליה.

זה הבסיס הרעיוני מאחורי הארכיטקטורה בניגוד לגישות אחרות כמו אלפא, IA64 וכו'.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי.. תודה על התגובות המהירות.

יש לי עוד שאלה בנושא:

למישהו יש מושג מתי יצא הלונגהורן ,או מערכת הפעלה אחרת התומכת ב64 ביט?

פורסם

ניראה לי הוא יוצא בסביבות 2005

לא ידעתי שהוא תומך 64 ביט

פורסם

WINXP 64BIT יצא כבר בגרסת הבטא (והלא מומלצת) שלו.

בטח בשנה הבאה, או אולי אפילו עוד חצי שנה, תצא הגרסא המלאה, ואז תתקין אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים