עבור לתוכן

ביקורת corsair m95 + sl medusa 5.1 surround

Featured Replies

פורסם

בס"ד

כמו כל גיימר בינוני שחי בארצנו היקרה ו התוססת השיקול העיקרי שלי הוא למקסם תועלת מכל דבר שאני קונה על מנת לשפר את חויית המשחק שלי במחיר הגיוני( סטודנט בארץ זה לא פשוט)

החלטתי להתחיל עם עכבר.

לאחר שבועות של חיפושים והתלבטויות שכללו ביניהם : זמן תגובה,נוחות,יופי,אמינות ולא פחות חשוב גם מחיר אטרקטיבי.

השיקולים שלי התבססו על האם אני מעוניים בעכבר חוטי או אל-חוטי. בתור אדם שמתעסק עם עכבר אל-חוטי בסר כמה שנים מאוד חששבתי שהוחוט יעצבן או יפריע לי.

ננעלתי לבסוף על שני דגמים corsair m95 ו logitech 602 כל אחד ו היתרונות שלו.

ראיתי כל מני review למיניהם.

יתרונות של 602: אלחוטי עם חיי סוללה ארוכים במיוחד. אחיזת palm ( לרוב הידיים) וכמובן התוכנה האדירה של לוג'יטק שעוזרת ודי פשוטה לשימוש.

יתרונות של m95: זמו תגובה, יופי ואחיזת claw( לפחות בשבילי זה עדיף).

החלטתי לקנות את הקורסייר מכמה סיבות. כשביניהם זה היופי והצבע שמתאים למארז האדיר שלי corsair carbide 500r ובכלל אני מאוד מרוצה מהחברה הזו.

היה לי נורא חשוב שהמעבר בין עכבר די פשוט של מיקרוסופט יהיה חלק ללא כל בעיות.

כמובן כל אדם והמשחקים בו הוא משחק. אני אישית משחק בmmorpg לרוב וגם דוטא כמובן.

לכן כמות הכפתורים שבצד העכבר( 9 כפתורים) די משך אותי.

עכשיו תכל'ס.

העכבר בנוי בצורה די מושלמת לדעתי יש לו משקל טוב והוא מרגיש סולידי מאוד חלקית אם לא בעיקר בגלל מעטפת האלומיניום שבתחתית. העכבר נורא יפה ונוח לאחיזת claw.

דבר שדי אכזב אותי זוהי התוכנה של קורסייר שהיא די מסורבלת ומצריכה כמה דקות להבנה וניצול מלא של התכונות של העכבר.

ישנם את הכפתורים הרגילים וליד הקליק השמאלי יש גם שני כפתורים שברירת המחדל שלהם לשנות את ה-dpi כמובן שכפתורים אלה ניתנים לתכנות מלא ולצורך הנוחות הם נורא נגישים.

ישנו כפתור מאחורי הגלגל גם כן ניתן לתכנות מלא ובעל גישות מלאה גם כן.

ולבסוף 9 כפתורים בצד מסודרים יפה עם מקום למשענת האגודל האמצע.

לגבי כפתורי הצד אני מגיע בקלות ל -7 מהם בעת ששני האחוריים ביותר מצריכים ממני לשנותצ את תנוחת היד. לבוא ולומר שזה ישפיע עליי? ככל הנראה לא כי מצאתי להם שימוש וזה החלפת פרופילים.

מאחר וזה לא נעשה כל 10 שניות זה די אפקטיבי לי לפחות.

חשוב לי להבהיר שיש לי ידיים די גדולות וחברים שלי שבאים אלי נגיעים לכל הכפתורים די בקלות.

לגבי נתונים: מדובר בעכבר עם 8200 dpi לייזר. זיכרון פניני לצורך שמירת פרופילים כארשר כל פרופיל מוצד במנורת לד מיועדת לו (עם משתמשים בתוכנה ניתן ליצור כמות רבה יותר של פרופילים).

ניתן להדליק את מנורת הלד של העכבר או לכבות דרך התוכנה.

יש לי את העכבר הזה כבר חודש ואני נורא מרוצה ממנו.

העכבר נוסה גם במשחקי fps והיה שימוש מלא ונעים ללא כל בעיות.

יתרונות: עכבר סולידי,יפה, מחיר סביר, ביצועיסט לא קטן.

חסרונות: חוץ מהתוכנה לא מצאתי חיסרון כלשהוא.

מחיר :380 בארץ. איביי/אמזון : כ 300 שח

כפי שאמרתי יש לי את העכבר חודש ולכן החלטתי לקנות גם אוזניות עם מיקרופון מובנה.

כמובן שגם נושא זה מאוד רגיש שכן אנו רוצים איכות שמע טובה במחיר סביר.

ראיתי שקיים דגם כזה. speedlink 5.1 true surround

את האוזניות קניתי והם בשימוש כבר שבוע שלם.

ההתקנה שלו נורא פשוטה פשוט לחבר ליו אס בי ולהתקין דרייברים.(משום מה זה זוהה רק ב יו אס בי 2 ולא יו אס בי 3).

חשוב לי לומר שהאוזניות הללו נותנות תמורה מעולה למחיר הסמלי שלה 240-260 שח.

יש לכם שלט עם גריפ שתוכלו להניח על השולחן שלכם וזה לא יזוז.

ישנם 3 רמקולים בכל אוזניה על מנת לספק לכם סוג של 5.1.

כן חשוב לי להדגיש שבמשחקי fps זיהוי מיקום המתקפה הוא לר מושלם.,לצורך הסבר לא יכולתי לדעת עם מתקיפים אותי משעה 9 או 7-8.

הסאונד בפול ווליום הוא לא הכי נקי אבל כמו שנאמר האוזניות האלו לא נועדו לשמוע בטהובן אלא לשחק ואת זה לפי דעתתי הן עושות בצורה די יפה למחיר שלהן.

יתרונות: מחיר, סאונד טוב

חסרונות:המ יקרופון קצת נוקשה לכיוון אבל לא דבר שיורגש.

סורי על המגילה אבל זה הכנה לפורים:)

מקווה מאוד שנהניתם ואולי לאנשים שמחפשים דברים דומים ביקורת זו תעזור....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים