עבור לתוכן

פתק מהדואר

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מוצר מאיביי ללא מספר מעקב.

וקיבלתי פתק לתיבת הדואר.

לבוא לקחת את החבילה מסניף הדואר.

הלכתי לדואר והם אומרים שהם לא מוצאים

את החבילה.וגם הם לא יכולים לעשות כלום בעיניין הזה כי אין מספר מעקב.

והם אומרים תפנה לספק המוצר.

האם זה קשור למי שקניתי מימנו באיביי?

ולפתוח קייס בפייפל או באיביי?

או שהדואר אחראי?

תודה.

פורסם

מחרטטים אותך. לדברים האלה יש מספר מעקב פנימי הוא יהיה רשום (לפעמים בטוש שחור בכתב יד) על ההודעה לקבלת החבילה.

פורסם

תגיע לדואר בעוד יום יומיים. לפעמים אני מגיע לאסוף חבילה ואומרים לי שעדיין לא הגיע לסניף שלי ויגיע רק יום למחרת

פורסם

כבר היו פה סיפורים של אנשים שאמרו להם שהחבילה לא נמצאת, הסתכלו רגע מאחורה וישר ראו את החבילה בעצמם.

פורסם

מתעצלים לחפש. אם קיבלת פתק זה אומר שהחבילה בסניף.

פורסם

מדהים. אני גיליתי במקרה אתמול שאת הסניף שלי צמצמו מבחינת שעות בערך בחצי. היום הוא בכלל לא היה פתוח. מדהים פשוט.

ולכו תדעו אם זה קבוע או לא. הדואר פושט רגיל במהירות...

פורסם

סליחה על הפריצה, אבל אני אשאל כאן במקום לפתוח חדש :)

הזמנתי בערך 4 חבילות החודש. 2 חבילות ב15 לפבואר, ועוד 2 שבוע לאחר מכן.

ה-2 שהזמנתי ב22 - כבר הגיעו והתהליך מעקב שלהם אונליין היה חלק - שתיהן מאותו מוכר באותו יום.

ה-2 שהזמנתי ב-15, אחת הגיעה לארץ "הפריט התקבל" ותקועה ככה כבר מעל שבוע, ועוד אחת כבר שבועיים ללא מעקב ... זה לא מעודכן עוד בארץ וזה נותן "אין מידע על הפריט"

הדואר אומר שזה יצא מארה"ב אבל עוד לא נכנס לעיבוד.

הדאגה שלי היא - אם חבילות שהוזמנו אחריהן הגיעו,זה אומר שאין בעיית עומס.

האם זה חותמת ש2 החבילות הנ"ל הלכו לאיבוד ? אני ממש ממש לא רוצה לקחת שום כסף חזרה מהמוכר, בגלל שהחברת דואר "שלי" עשתה בעיות. אני לא הולך לדבר איתו על זה אפילו. השאלה היא האם זה אפשרי שאין "כניסה לארץ" אחרי שבועיים מרגע היציאה מארה"ב ?

פורסם

חבילה שנשלחה אלי מגרמניה פעם היתה תקועה 3 שבועות בנתב"ג עד שהדואר נזכר למיין אותה ולשלוח אותה למכס בעיר מגורי. חבילה אחרת, קטנה יותר, שנשלחה אלי מאותו המוכר כמה ימים אחרי שהחבילה הראשונה הגיעה (עקב בעיות בחבילה הראשונה) הגיעה אלי תוך 5 ימים מיום השליחה, כולל משך הזמן שלקח לה לצאת מגרמניה.

תסיק מכך את המסקנות לבד.

פורסם

המממ זה מנחם, תודה !

פורסם
מחרטטים אותך. לדברים האלה יש מספר מעקב פנימי הוא יהיה רשום (לפעמים בטוש שחור בכתב יד) על ההודעה לקבלת החבילה.

רק אם זה דואר רשום יש מספר עוקב.

אם זה "צרור" - חבילה רגילה, אין לזה מספר עוקב ויכול להיות שאיבדו את זה או אפילו גנבו את זה.

מה שכתוב בטוש שחור borsood זה תאריך ומדף בשביל הסדר הפנימי של הסניף.

וכן - אם קיבלת פתק עם חותמת של הסניף ועם כתב בטוש שחור משמע שזה הגיע לסניף ואז נשלח אליך הפתק !

תעשה רעש, או שיעשו חיפוש רציני יותר או שיפצו אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים