פורסם 2015 בפברואר 2810 שנים ברצוני לקנות שמן במיוחד למאווררים, קראתי איפשהוא שכדאי לקנות שמן של מכונות תפירה אך איני בטוח.איזה שמן כדאי לקנות למטרה זו?
פורסם 2015 בפברואר 2810 שנים אני משתמש בשמן מנוע של מכוניות. אם יש לך אוטו אז צריך להיות לך ג'ריקן כזה.. אם אין אז באמת עדיף שמן למכונות תפירה. כי זה מגיע בכמויות יותר קטנות. אם אין לך רכב הרי לא תקנה 5 ליטר רק בשביל מאווררים חח
פורסם 2015 במרץ 110 שנים גם מאוורר חדש זה זמני חחשמן מנוע אצלי מחזיק מעל שנה בין שימון לשימון של מאווררים ישנים.
פורסם 2015 במרץ 210 שנים השמן שמתאים לשימון ציר המאוורר הוא שמן שצמיגותו נמוכה בטמפרטורת החדר. לכן, שמן של מכונת תפירה בהחלט מתאים. שמן מנוע פחות מתאים מאחר והוא מותאם לעבודה בטמפרטורה גבוהה. בטמפרטורת החדר צמיגותו גבוהה. נ.ב - אתה יודע איך לשמן את ציר המאווררואת המיסב שלו ?
פורסם 2015 במרץ 210 שנים לא יודע לגבי הצמיגות, הוא דיי נוזלי..יש לי מחשבים יחסית ישנים, שעוד היה פתח גומי שאפשר להסיר ולטפטף לשם...בחדשים יותר זה דיי אטום אז לא יצא לי לנסות
פורסם 2015 במרץ 210 שנים שמן מנוע 5W30 אולי יכול להתאים הוא יחסית דליל אבל מה בעיה להשיג שמן שעדיף אח שלי ספר ויש לו מלא בקבוקונים של שמן ספייר למכונות תספורת תבקש מהספר שלך הוא ייתן לך ובטוח יש לו!! נערך 2015 במרץ 210 שנים על-ידי ofeky1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.