עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

היי,

רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד...

התקציב שלי כעת עומד על 1000 $ פחות או יותר למחשב נייד, ויש לי התלבטות קשה בין macbook air של אפל לבין xps13 של dell.

מצד אחד אני אוהד ענק של מכשירי אפל למיניהם (אני מחזיק אייפון 6) ואני אשמח שאוכל תמיד להסתנכרן בין המכשירים, אבל בעיקר זה שהמחשבים שלהם עובדים מעולה ללא שום תקיעות ובעיות כמעט. ועוד, שכן ניתן להתקין עליהם ללא בעייה ווינדוס ווירטואלי.

אולם מצד שני, באותו מחיר שאני יכול להשקיע על אפל, ניתן לקנות מחשב של דל עם מפרט יותר מרשים וביצועים יותר טובים.

בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים ועבודות רשת כגון בניית אתרים ותחזוקם, אולם אני גם מעוניין שהמחשב יהיה יכול להריץ משחקים טיפה כבדים.

עוד עניין שמאוד חשוב לי הוא היופי והדקות של המחשב...

מה דעתכם?

כמובן שאם יש לכם דגם אחר להציע, אשמח לשמוע...

פורסם

אני מתקשה להאמין שמשהו כאן באמת יוכל לעזור לך. . .

מן הסתם שהדל חזק יותר אבל יש כמה גורמים שמושכים אותך לכיוון המק

על פי הנאמר נראה כאילו שזה חזק ממך חח.. אני חושב שתלך על המק רק בשביל ה'שקט הנפשי שלך'.

אבל שיהיה ברור שזה מהלך שאני לעולם לא הייתי עושה אותו לעצמי.

פורסם

כל אחד והשיקולים שלו. אם אתה יכול לקבל באותו מחיר, מפרט טוב יותר, ואין לך שום העדפה למערכת ההפעלה שעל המאק. לטעמי, יהיה זה "בזבוז" של הכסף לרכוש אותו.

פורסם

Spirox

חובה להביא בחשבון את האופטימיזציה המעולה של APPLE בהשוואה למערכות PC.

אם תשים לב אז כיום איפון 6 מקביל חומרה לנקסוס 4 מכשיר מ2012 ובכל זאת אייפון 6 פועל פי אלף טוב יותר. כיצד תסביר? אופטימיזציה.

המערכת בנויה בצורה כזו שהיא מצליחה לנצל טוב יותר את החומרה הקיימת ולכן קשה לומר שזה 'בזבוז' רק כי החומרה כאן היא חזקה יותר.

במילים אחרות : במקרה הזה כאשר לא מדובר בPC מול PC, אז יש עוד הרבה שיקולים נוספים וזה פשוט לא נכון להשוות חומרה מול חומרה אלה ביצועים מול ביצועים .

(ולצערי, אפל מובילים בעניין הזה.)

הבעיה היא שמערכת של אפל היא לא תמיד תמורה טובה לכסף . בנוסף אני באופן אישי לא מוכן לסבול את התצורה הזו שהם עובדים בה.

זה היה עובד נהדר אילו הם היו מייצרים משאיות זבל שלאף אחד לא מעניין מה באמת הולך בתוך הקופסא השחורה הגדולה הזו שלהם .

אבל זה לא המצב ולכן אני נמנע ממוצרים של אפל בכל תוקף אף על פי שהאופטימיזציה שלהם מפתיעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים