פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים היי התחדשתי בכונן 5TB חיצוני STBV5000100והפכתי אותו לפנימי, מחובר על SATA 3הביצועים שלו לא יציבים בכלל.אני מעתיק אליו קבצים מכונן אחר, בהתחלה קצב הכתיבה היה על כ 110 MB\sאבל משום מה הוא צונח ל 4-5 מגה לשנייה ושוב אחרי כמה דקות מטפס חזרה ל 100+ניסיתי לאחות את הכונן אחרי שמיליתי אותו בטרה אבל עדיין לא ברור מה גורם לחוסר יציבות הזהיכול להיות שהכונן דפוק ? נערך 2015 בפברואר 2510 שנים על-ידי Kirma
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים בדקתי את הכונן באמזון ולפי הביקורות שם מבינים שלדגם של ה5TB יש בעיות ביצועים.These drives are the exact same drives from the external enclosure, resealed in a static bag and marked up. I bought the external version, stripped the drive out of the enclosure and put it in my server and it performed very slowly (common issue with the Seagate 5TB). So I thought I'd order the "internal" version here. The numbers match on the two drives and the drive I received had a serial number that Seagate said was a component of a system (an external drive package) and thus had no Seagate warranty. That's why these have a 1 year "seller" warranty.Save your money and buy the external if this is what you want- at the time of this review, it's $50 cheaper, and comes with an external drive enclosure.
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר זה לא בדיוק הבעיההביצועים טובים בגדול לדוגמא העתקתי עכשיו 250 ג'יגה נוספים והמהירות הייתה גבוהה ויציבה אבל לפעמים הביצועים צונחים כמו בתמונה שצירפתי אני חושב אולי זה קשור ל win10לפני שקניתי את הכונן קראתי קצת ביקורות וראיתי שאנשים שמחברים את הכונן בחיבור sata חווים ביצועים ירודים אבל באופן קבועבמקרה שלי לזה כאילו משהו מפריע לכונן לפעמים
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים או שהבעיה ברמת הבקר, וקבצים מסויימים לא הולכים לו בגלל באג או בעיה.או שהבעיה ברמת הפלטות, וסקטורים מסויימים פגומים בצורה זו או אחרת ואיכשהו לא רואים את זה.לך תדע.
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים קיבלתי ביום ה' האחרון כונן דומה בנפח 8TB, עוד לא חיברתי ועדכנתי.אם לוח האם שלי אינו תומך ב SATA3 6Gb/s אלא ב SATA2 3Gb/s.אעדכן כשאחבר אותו בסופ"ש הקרוב...
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר כל הקבצים הם מעל 3 גיגהוזה לא הבעיה, שללתי את האפשרות הזאת ע"י העתקה בודדת של קבצים כל פעם.גם בקובץ בודד של 10 גיגה הוא פתאום יכול ליפול לרמה של 4 מגה לשנייה
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים אגב, ביצועי כונן ה 8TB אינם חשובים לי כלל.מטרת הכונן היא אחסון מדיה וגיבויים - המהירות היא לא פקטור כלל,אלא אמינות הכונן כמדית אחסון.- - - תגובה אוחדה: - - -ניסית להעתיק לכונן ה 5TB מכונן אחר ?אולי הבעיה היא בקצב העברת הנתונים מהכונן השני ?
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר כן, ניסיתי להעתיק קובץ מסויים מכונן אחר ל 5TB -> איטיניסיתי מכונן אחר לכונן אחר נוסף -> מהירות רגילהניסיתי להעתיק אותו קובץ רק מכוננים שונים ל 5TB-> איטיאין ספק שרק הכונן 5TB חווה את הבעיההדבר שמשגע זה שהמהירות יכולה להיות יציבה במשך כמה דקות ואז פתאום נפילה רציניתברגע שהכונן חווה איטיות גם ביטול ההעתקה והעתקה של קובץ בודד גדול לא עוזרת
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר לא היה עדכון לביוס מעל שנהאבל בכל מקרה עדכנתי בעבר לגירסאת בטא אחרונה GA-Z77X-UD5H - F16gה HDTUNE מראה משהו מעניין, יש נפילה בדיוק באותו מקום.. למישהו יש מושג מה זה אומר ?שתי בדיקות שונות נערך 2015 בפברואר 2510 שנים על-ידי Kirma
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר אין עדכון גירסא לכונן Firmware CC46 ERROR SCAN עשיתי, אין שגיאות.עריכה: אחרי כ 20 דקות הבדיקת סקטורים מראה לי ETA של 8 שעותchkdsk /R f: נערך 2015 בפברואר 2510 שנים על-ידי Kirma
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר חח לא ציפית לכמה דקות.. הכוונה בתגובה היא של- ETA לקח כ 20 דקות להתאפס על עצמו.. (ולא כאילו שאני מופתע שזה מה שזה הראה אחרי 20 דקות..)בהתחלה זה התחיל מ 332 שעות וירד לאט לאט ..
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר עדכון:שמתי לב שהכונן מחובר ל SATA2, החלפתי אותו ל SATA3 וניראה שהבעיה נפתרה..אבל כונן אחר שמחובר ב SATA 2 עכשיו חווה בעיה דומהכניראה שהבעיה בחיבור של ה SATA2 או בחיבור הספציפי הזהשאלה, הלוח אם שלי תומך ב 2 חיבורי SATA3 ע"י הציפ של אינטל ועוד 3 חיבורים של SATA3 ע"י ציפ של MarvellChipset:2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices2 x Marvell 88SE9172 chips:3 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3 6/7/8) supporting up to 3 SATA 6Gb/s devicesהאם כדאי להחליף את החיבור SATA2 של הכוננים האחרים לחיבור ה SATA3 של Marvell ?
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים תלוי כמה הם קריטיים לשימוש שוטף.אם אתה לא עושה מהם בוט והם לא נדרשים לזמן גישה נמוך וביצועים גבוהים - למה לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.