פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים הייההתלבטות היא בין one+one מחו"ל עם כל מה שכרוך בזה לבין Galaxy S4 מהארץ בתשלומים על שלל דגמיו.אני פתוח להצעות ולא נעול רק על שניהם.שני המכשירים עומדים בדרישות ובצרכים.שאלות:1. מה יותר משתלם2. מה ההבדלים בין דגמי ה- S4 , קצת הלכתי לאיבוד שם (לא מיני)אשמח לכל שבב מידע.
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים s4 חרא מכשיר. אם כבר אז G2.הייתי אומר ש 1+1 טוב יותר מG2 אם לא מפריע לך הגודלאבל הוא גם יקר יותר
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים ההבדל בין דגמי ה-S4 זה בערכת שבבים. ויוסי זה יהיה נחמד במקום להשמיץ מכשיר ולהגיד שהוא חרא תנמק למה אתה חושב ככה. גם אני לא אוהד של סמסונג אבל עדיין זה לא לעניין.
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר קודם תודה על התגובות.בדקתי עם 7 חבר'ה מהכיתה להם יש או היה את G2, חמישה מהם ממש לא היו מרוצים ואמרו שהוא לא שווה את הכסף, לעומת שניים שאמרו שהוא אחלה.אז G2 ירד מהפרק.לעומתו S4 לא זכה לשבחים אבל גם לא נקטל. לכן כיוונתי אליו.אני מבין שהאפשרות הטובה ביותר היא 1+1.והאם הזמנת 1+1 16GB בימי שלישי כולל משלוח תעבור את התקציב שלי?
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים לא הייתי לוקח ילדים/סטודנטים כמדגם מייצג לטיב המכשיר. הייתי פונה לאתרים שמבקרים את המכשיר. כמובן שיש מקום לשמוע דעה ממי שיש לו את המכשיר והוא משתמש בו ביום יום כבר תקופה אבל צריך להבדיל בין האנשים שבחרו במכשיר לאלו"שנתקעו" איתו כי לא יכלו לקנות אייפון. נערך 2015 בפברואר 2510 שנים על-ידי hadarK
פורסם 2015 בפברואר 2610 שנים מחבר אנחנו אמנם סטודנטים אבל ילדים. ואתרים עם כל הכבוד להם נותנים לרוב מידע יבש, כללי או פירוט חומרה. אני מעדיף לשמוע ממקור ראשון ולא מוטה על תיפקוד המכשיר והסוללה. והם לא נתקעו איתו אני יכול להבטיח. בכל מקרה נראה לי שהבחירה הטובה ביותק היא 1+1. תודה על העזרה.
פורסם 2015 בפברואר 2610 שנים ה 1+1 הוא מכשיר מצוין אין ספק הסייג היחיד שלי זה מימדיו שלא מתאימים לכל אחד.
פורסם 2015 בפברואר 2610 שנים מחבר מסכים לחלוטין והגודל שלו יהיה ללא ספק מציק.מצד שני אין אופציות אחרות.
פורסם 2015 בפברואר 2610 שנים אפשר להשיג את ה g3 ב-1950 ש"ח, טיפה חורג מהתקציב אבל מכשיר שאפשר לקחת כאופציה.
פורסם 2015 בפברואר 2810 שנים יש לך פה את ה 1+ ב 1700 עם משלוח בערך 64 גיגהhttp://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-5-5inch-Qualcomm-Core-Smartphone-Quad-Core-CPU-2-5GHz-LTPS-Screen-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC-Miracast---Black-329244.html
פורסם 2015 בספטמבר 1410 שנים http://www.amazon.it/gp/product/B00VLSLEMS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A11IL2PNWYJU7Hיש את ה ZENFON 2 ב 1600 ש"ח כולל משלוח וקראתי המלצות טובות עליו.הסקירת מכשיר: (המעבד הוא 2.3GHZ ולא 1.8 כמו בסקירה)http://www.glouds.com/asus-zenfone-2/
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים הג'י 2 מכשיר מעולה והמחיר שלו נכון לכתיבת שורות אלו נמוך ב 20% מהתקציב שנתתקניתי אותו לחברה שלי מתוך בחירה מושכלת ולא מתחרט לרגע היא מבסוטה ממנו עד השמייםזמני בטרייה מעולים, המכשיר עובד חלק וללא תקיעות / קרטועים המסך יפה, ברור וגדול למרות שהמכשיר עצמו לא מגושם בכללרמקולים איכותיים וברורים מגיעים לווליום מספק ומצלמה ברמה גבוהה (אמנם לא כמו האייפונים החדשים וה S6 אבל זה לא הכיוון שלך ממילא)אני לא יודע מה החברים שלך מבינים או לא אבל אני מחליף פלאפונים שיטתי (מתוך תחביב) ויצא לי להתנסות עם לא מעט מהם אני עוקב הרבה וקורא הרבה על כל מכשיר חדש שיוצא ואני יודע לזהות את האיכותיים שביניהם והוא שייך לקבוצה האיכותיתה 1+1 מכשיר מעולה ברמה גבוהה אבל ענק מדי לטעמיעל האס 4 אין מה לדבר בכלל (והיה לי אותו מזכיר לך מחליף שיטתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.