עבור לתוכן

גומיות יבשות במדפסת לייזר

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים.

ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה:

יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR

הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקים, אבל הוא גם יצור שכבה של סיליקון חלקה, מה שאני לא רוצה. אני מניח שהגומי צריך להיות טיפה דביק על מנת להרים את הדף ולא להחליק. גם אי אפשר לדעת כמה זמן ציפוי הסיליקון הזה יחזיק ומה יקרה כאשר חלקים ממנו ידבקו לדף ויבואו במגע עם הטונר.

החומר הנ"ל (RUBBER CLEANER & REJUVENATOR) מיוצר ע"י כמה חברות. לא הצלחתי למצוא מה יש בפנים אבל יש אותו באמזון ובעוד כל מיני מקומות ובחו"ל הוא ממש לא יקר. מכיוון שמדובר בחומר דליק אני חושב שתהיה בעיה להזמין אותו מחנות בחו"ל (למרות שאני בהחלט יכול). אמרתי אני אשאל קודם אם יש כזה או משהו דומה בארץ. אולי ברשת גדולה שמוכרת גם מדפסות, דוגמת אופיס דיפו?

מישהו טיפל בגומיות יבשות בכוחות עצמו? מה עשיתם?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים