פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים יש ברשותי מקלדת גיימינג מוארת, ולאחר שהמחשב נכבה אז היא נשארת דולקת.הבנתי מאחרים שבמידה וארכוש עכבר מואר, אז כשהמחשב ייכבה אז העכבר לא יישאר דולק.האם יש אפשרות שגם העכבר יישאר דולק? בביוס או וואטאבר?
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים העכבר יישאר דלוק כי הספק מעביר מתח למסילת ה-5V (עם המתח הזה ה-USB עצמו עובד)
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים מחבר שאלתי הרבה ואמרו לי שאצלהם העכבר מתכבה לאחר מכן.ואני לא רוצה שזה יקרה לי
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים אין חיה כזו "העכבר מתכבה לפני כן" (וגם אומרים "נכבה")השאלה היחידה היא אם הוא מקבל את אותם 5V בזמן שהמחשב כבוי או לא.ב99 אחוז מהמקרים זה משהו שקובעים בביוס. במקרה הטוב תהיה לך שליטה על כל שקע בנפרד ובמקרה הפחות טוב תצטרך להתעסק קצת עם ההגדרות של מצבי הכוח.מומלץ להיעזר בחוברת ההדרכה של הלוח או לרשום דגם מדוייק, מישהו עשוי לדעת בדיוק איפה עושים את זה.
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים פגטרון? מה זה, אבא של מגטרון?מצאתי משהו שקורא לעצמו manual אבל לא מוזכר שם כלום חוץ מסקירה חיצונית של הלוח.http://downloadcenter.mustek.co.za/list.php?dir=Repository%2FDesktop+Boards%2FPegatron%2FIPMSB-H61%2FWindows7%2FManual%2FManual%2Fהלוח הזה גם מופיע באתר של HP ברזיל, הוא מגיע בתוך מחשב שלהם? אם כן, אולי תוכל להיעזר בשירות לקוחות.אם הלוח הגיע בתוך מחשב של HP לא הייתי תולה יותר מדי תקוות, הם נוטים לשים ביוס מסורס שלהם. אם הלוח מגיע עם ביוס של חברה צד ג' (Award וכו') אולי יש סיכוי.בתכל'ס נשמע לי שאין לך הרבה ברירה, כנס לביוס וחפש Power Management, או Power States או USB Power או Power when Sleep או כל מיני דברים שקשורים לחשמל בזמן מנוחה/כיבוי.
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים מחבר הביוס אצלי מאוד דל ולא מצאתי שם יותר מדי אפשרויות של חשמל.אין לי מחשב של HP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.