עבור לתוכן

מקרה שקורה לי עם KSP

Featured Replies

פורסם

אני הבעלים של המחשב המופיע בחתימה

כמי שיש לו ניסיון בהרכבה של עשרות רבות של מחשבים נהניתי לאורך השנים לקנות ציודים גם בחנות KSP ולהרכיב.

גם המלצתי בפורום לרכוש מהם מאחר ותמיד היה מחיר טוב ומוצרים מקוריים.

כנראה שהמזל עומד להסתיים ואני הולך ללמוד שיעור לא נחמד.

הכול התחיל לפני כחודש כשראיתי שהמחשב שהיה דלוק הפסיק לעבוד.

כשפתחתי את המארז ראיתי שבלוח האם דולקת נורה אבל המחשב לא מאתחל.

הכנסתי את המחשב ל-KSP ושילמתי 100 ₪ בדיקה מאחר והרכבתי לבד.

אחרי כ-10 ימים ראיתי שלא קורה כלום אז הגעתי לחנות ושם נמסר לי שהמחשב עדיין בבדיקה וגם יש להם 14 יום בנוהל.

אחרי כשלושה שבועות ראיתי שהמצב לא משתנה, התקשרתי לשרות ואמרו לי שהמחשב נשלח למעבדה מרכזית וכבר יש להם דיאגנוזה שיש נזק פיזי ללוח האם (מפתיע מאוד) וגם הרכבתי עם ברגים לא מתאימים (הגיעו עם המארז ברגים מאוד מתאימים).

היום קיבלתי טלפון מהחנות שהמחשב הולך לחזור וכמובן לא עשו כלום אבל יראו לי את הנזק הפיזי.

נראה לי שכל הדברים "הנחמדים" שתמיד שמעתי כאן עלKSP הולכים להתממש לי.

אמשיך לעדכן.

פורסם

קודם תלך ותראה את הנזק שהם מצאו לפני שאתה מעלה תלונות על גבי הפורום.

לי אישית יש ניסיון מצוין עם KSP והחברה במעבדה מאוד נחמדים ואין להם בעיה לסייע.

פורסם

לי היה איתם ניסיון דומה,עם עכבר מחשב של לוגיטק - גם אחרי שהיצרן הודה בעצמו שהעכבר הגיע מפס יצור פגום וכל מה שניתן לעשות זה להחליפו בחדש,

KSP לא רוצה לעשות את זה וניסו להתחמק בכל דרך.

סיימתי איתם את העסק אחרי מכתב מקדים לפני תביעה וקבלת הכסף חזרה, אבל עדיין שומר לעצמי אישור כתוב לדברי משירות הלקוחות של לוגיטק קנדה,

מזכרת מהטיל שKSP כמעט עלו עליו :)

פורסם

במקרים כאלה צריך לצלם את המחשב וכל הרכיבים מ-5 זוויות (כולל מספרים סידוריים) לפני שנותנים אותו למישהו. גם אם זה מעבדת תיקונים.

פורסם
  • מחבר

דווקא צילמתי אותו מכל זוית ואפילו הצגתי אותו כאן לכן הופתעתי מהטלפון שקיבלתי על נזק פיזי

פורסם

באופן כללי, השירות תלוי בסניף ופחות ב"רשת"

פורסם

KSP ומימוש אחריות במקרים מסויימים יכול להיות רולטה רוסית, כאשר אם קיים סיכוי אפשרי, KSP קודם תנסה להאשים את הלקוח ותנסה להתנער מאחריות (לפחות זה הרושם שקיבלתי מניסיון אישי וניסיון של אחרים).

במקרה של מכר אחד שיום אחד בהיר כ.קול חדל מלעבוד בלוח Z77 שלו, בKSP ניסו להאשים את אותו בנזק פיזי עוד לפני שנגעו במחשב. (סניף ראשל"צ)

במקרה אחר עם מכר אחר, גם היה מדובר בתקלה בלוח, ניסו להאשים בנזק פיזי (פינים עקומים בתושבת 1155) כאשר המעבד הותקן על ידם בלוח בעת קניית הלוח ולא פורק לעולם מהלוח. המממ...

בשני המקרים התלוותי איתם לסניף KSP, וסביר להניח שבלעדי KSP לא היו מחליפים את הלוחות בשני המקרים תחת אחריות.

כבר מזמן התגבש רושם שמבחינתם כל לקוח שבא עם תקלה (מימוש אחריות), באים בגישה מראש שהלקוח תמיד אשם בנזק.

פורסם

21 יום החזיקו לו את המחשב בשביל להגיד לו בסוף שהם לא מתכוונים לעשות כלום עם זה?

פורסם
  • מחבר

אכזבה טוטלית

אפילו לא התקשרו אלי לשאול אם אני מעוניין להחליף לוח.

פורסם

רגע, אז גם במסגרת אחריות, גם שילמת 100 שקל וגם חיכית 3 שבועות...? ממש "שירות" לקוחות...

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הודיעו לי שהמחשב חזר לחנות

פורסם
  • מחבר

אז אחרי שלא שמעתי מהם דבר הלכתי לחנות.

המחשב שלי שכב מפורק והייתי צריך לפתוח שם שקיות כדי לראות שהכל חזר

הראו לי שריטה ליד החיבור של הבורג ואמרו לי שבגלל זה לוח האם הלך

השרות של KSP הביא לי את הסעיף

שכב אצלם 21 יום. אף אחד לא מודיע לך כלום ואף אחד לא יודע כלום

החנות לא עונה לטלפונים והכל נעשה דרך מוקדנים שמדקלמים לך תשובות מוכנות מראש.

אף אחד לא טרח לשאול אותי אם אני מעוניין להחליף לוח אם אפילו על חשבוני.

אתה מוסר ציוד שנקנה אצלם. מקבל תשובה שהכל בגלל נזק פיזי שעשית ומחזירים לך את הציוד שלך בשקיות

וזהו לך תסתדר לבד.

יצאתי בתחושה ממש קשה. רכשתי ציוד טוב בכסף טוב אבל ברגע האמת אין עם מי לדבר.

פורסם

ללא ספק - שירות מתחת לכל ביקורת. אבל זה כבר צפוי מהרשת הזו. :)

שאלה חשובה לא פחות - האם באמת סביר שאותה שריטה על הלוח קשורה לתקלה. תוכל להעלות תצלום?

פורסם
  • מחבר

לדעתי אין שום קשר הלוח סתם מת

אדם שמתמצא בתחום אמר לי שבאיזור הזה אין בכלל חיבורים

הרכבתי כבר עשרות לוחות אם. אני בטוח שלא עשיתי שום שריטה

פורסם

"נזק פיזי" של מעבדות מחשבים זה ה"קורוזיה" של מעבדות הסלולר - התירוץ הזה נשלף במקרים רבים באופן כמעט אוטומטי, עם או בלי קשר למציאות. לפעמים באמת יש נזק פיזי (או קורוזיה) אבל היא בכלל לא קשורה למהות התקלה וסתם תופסים עליה טרמפ, ולפעמים זה בכלל לא קיים ומדובר בשקר בוטה (בעיקר בתחום הקורוזיה בסלולר, שם מאוד קל פשוט לשקר והלקוח שלא יפתח את המכשיר בעצמו לא יגלה את השקר הבוטה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים