עבור לתוכן

כמה זיכרון הולך לי בלי שכלום פועל...

Featured Replies

פורסם

יש לי 512 זיכרון ddr 400 במצב מנוחה בווינדוס מתוך ה-512 כאשר שום תוכנה לא פועלת ואני לא מחובר לאינטרנט הוא זולל ליי כמעט 160 מב זיכרון

, ונשאר לי אולי איזה 360 350 לאן כל הזיכרון הזה הולך לחבר שלי הוא בקושי מנצל 30 מב, ונשאר לו איזה 480 ואני דיי צריך אותם בשביל המשחקים, שדורשים 330 מב בשביל מקסימום גרפיקה...

תודה מראש

פורסם

אין דבר כזה XP שעושה בוט עם פחות מ 80MB זיכרון בשימוש, זה מה שהוא צורך בהפעלה הראשונה עוד לפני שהתקנת משהו ואין לך אף דרייבר במחשב.

160MB ל XP במצב עבודה תקין זה נורמלי מאוד.

פורסם

תנסה ALT+CTRL+DELETE, לשונית Perfomance תבדוק שם אחרי reboot כמה זכרון חופשי יש לך, אם המחשב מנצל יותר מ80mb אז סימן שיש לך יותר מידי אפליקציות פועלות.

פורסם
  • מחבר

כמעט 200 בהפעלת המחשב

פורסם

תסתכל מהצד השני

הגדלתי ל 1 ג"ב זיכרון ואחרי עבודה רגילה באינטרנט ובלי שהפעלתי שום משחק יש לי 500 מ"ב זיכרון פנוי

מכאן יוצא ש XP היא זללנית זיכרון בלתי נלאית

פורסם

זה לא קשור בכלל!

XP נבנתה כדי לנצל את מירב משאבי המערכת שלכם אז אם יש לכם X זיכרון היא תזלול בערך חצי ממנו כי ככה היא מתוכננת.

אגב אני חושב שזה מצויין כי ככה המחשב עובד הרבה יותר מהר ובאמת מנצל את היכולות של המחשב שלכם. (והוא גם לא "יחרוש" את ה HD שלכם)

חוץ מזה כשאתה מפעיל משחקים XP "זורקת" ומפנה המון דברים מהזיכרון כדי לתת מקום לתוכנה (משחק במקרה הזה) שדורשת אותם. (עושה עבודה מצויינת אגב).

גם אם תבדוק אחרי ששחקת הרבה זמן, אתה תראה (אחרי שיצאת מהמשחק) ש XP לא צורך ככ הרבה זיכרון כמו מקודם. זהבגלל שהוא פינה הרבה מקום.

לי למשל היה 256 MB בזמנו ואז שדרגתי את המחשב ל 512 MB והוא ממש טס עכשיו.

חוץ מזה תסתכל ב TASK MANAGER ותראה איזה תוכנות עובדות וכמה זיכרון הם לוקחות, ותבדוק איזה תוכנה אתה לא רוצה שתפעל ו"תטפל" בה :) .

אגב, לחבר שלך גם יש XP ?? כי אם כן תנסנ לעשות אצלו REBOOT ואז תראה כמה זיכרון היא תופסת.

אצלי הוא לא ירד מ100 אף פעם.

פורסם
  • מחבר

בקשר לזה שהיא מפנה אתה צודק בדקתי עם תוכנה מסויימת וראיתי כשיצאתי מהמשחק שיש לי במאה מגה יותר זיכרון פנוי..

תודה הבנתי אפשר לנעול ;)

פורסם

XP תוכנן בצורה כזאת שהוא ינהל בצורה הכי טובה את הזיכרון הפנימי שלך, במידה ואתה לא מרוצה מזה יש אפשרות לשנות את חלוקת הזיכרון.

לחצן ימני על My computer> Properties>Advanced יש שם פיסקה שנראת Performance תלחץ על Settings>Advanced.

עכשיו אתה יכול לשנות כאוות רצונך את החלוקה של הזיכרון הפנימי שלך.. תהנה.

פורסם

RedOctober: נראה לי שמערכת ההפעלה פשוט היתה משתמשת יותר בזיכרון הווירטואלי לפני ששידרגת, פשוט בשביל להשאיר יותר זיכרון פיסי פנוי לתוכניות אחרות. בסה"כ זו בערך אותה כמות.

פורסם

ממש לא היא פשוט משתמשת הרבה יותר בקאש ונותנת תגובה יותר טובה

יש לי דיסק ענק ויש שיפור ניכר בעבודה איתו (האקספלורר נפתח עם הנתונים שלו הרבה יותר מהר)

נראה לי שהמעבר מ 512 ל 1 גיגה שיפר הרבה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני ממש שונא שרק הXP פועל וזולל הרבה מאוד זכרון!

כול פעם שאני מפרמט ומתקין את הXP אני גם מבצע בו הרבה שינויים להתאים אותו בשבילי (כמו מהירות נוספת בעבודה עם AVI, servises שאני מעיף כי אני ממש לא צריך אותם) וחלק מכול העניין זה גם להוריד את כמות הRAM שהXP צריך

ככה אני מגיע למצב שבו אני מעלה את הXP והוא מעלה רק 60 מגה 8) ולא את הגדלים העצומים שאתם אומרים פה

לפי דעתי מערכת הפעלה צריכה להיות מערכת הפעלה ולא לכלול כול מיני שטויות כמו THEMES וכו' שלפי דעתי ממש לא נדרשים

פורסם

תוכל לפרט בבקשה מה אתה עושה ?

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני ממש שונא שרק הXP פועל וזולל הרבה מאוד זכרון!כול פעם שאני מפרמט ומתקין את הXP אני גם מבצע בו הרבה שינויים להתאים אותו בשבילי (כמו מהירות נוספת בעבודה עם AVI, servises שאני מעיף כי אני ממש לא צריך אותם) וחלק מכול העניין זה גם להוריד את כמות הRAM שהXP צריך

ככה אני מגיע למצב שבו אני מעלה את הXP והוא מעלה רק 60 מגה 8) ולא את הגדלים העצומים שאתם אומרים פה

לפי דעתי מערכת הפעלה צריכה להיות מערכת הפעלה ולא לכלול כול מיני שטויות כמו THEMES וכו' שלפי דעתי ממש לא נדרשים

אתה יכול להיות רגוע זה רק יחמיר

אבל למה אתה כועס על מייקרוסופט אם היצרנים של המלך התורן FAR CRY טוענים שכדי להפעיל אותו טוב אתה זקוק ל 1 ג"ב וזה עוד לפני שדום 3 יצא.

ההוא בטח ידרוש לוח כפול מעבדים וכרטיס מסך עם 256 מ"ב כדי לעבוד טוב.

פורסם

איזה שטויות ה doom 3 ידרוש 512 MB מקסימום וידרוש כרטיס של 128 לפי הבטא לא יכול להיות שינויים רבים ,וגם ככה הודגש באתר שלהם אז בבקשה גם בעוד שנה וחצי משחקים לא ידרשו 256

פורסם

יש משחקים שכבר עכשיו דורשים יותר מ128MB זיכרון, אז למה שעד שDOOM3 יצא זה לא יקרה? זה אולי המשחק הכבד ביותר שיצא אז תעשה לי טובה כי הוא יצטרך הרבה הרבה יותר מ512MB זיכרון פיזי. על רזולוציה מגעילה של 800*600 הוא כבר צריך יותר מ600MB של זיכרון אז דמיין לך מה יקרה עם רזולוציה גבוהה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים