פורסם 2004 במרץ 2321 שנים במילה 1: FUCK אני שונא אנשים שיודעים לעשות את השטויות האלה... גם אני רוצה!!!הם חיוווותתתת!
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים זה לא הרבה ללמוד זה או שיש לך את זה או לא... למדתי קצת קפוארה ואני לא מצליח לעשות את כל השטויות הלאה.ויש כאלה שזה בא להם ממש בקלות(בדרך כלל קטקטים קטנים)
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מחבר אני ממש שמח ליראות שדעותיכם מקיבלות לשלי 8). באמת אחרי הצפייה בסרטון נוצר חשק לעסוק בזה .
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים פאק הם עושים דברים מדהים!!אבל רוב מהדברים האלה חבר שלי יודע לעשות (מגיל 3 הוא לומד את זה) אבל לא יפה כמו שבם עושים שיט הם פשוט עפים באוויר!!
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים אני חייב אחד כזה בבית!אגב, כשעבדתי בקיטנה בקיץ אז היו שם איזה שניי ילדים בכיתה א' שגם קפצו וניטרו כמעט כמו אלה בסרטון הזה. ממש דבר מדהים!
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים נחמד, לא מלהיב יותר מידי. אומנם יש קטעים מדהימים, אבל רוב התרגילים שם, יש לי הרבה חברים שמבצעים אותם לא פחות טוב מהם.. ויכולים לבצע אותו הדבר, ואף יותר גם.. סה"כ - חביב ביותר..
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים הפעלולים שאני עושה עם אופני הרים מרשימים יותר ממה שנראה בסרטון הזה.מתי לאדון אופני הרים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.