עבור לתוכן

למישהו יש רעיון מאיפה לקנות או להזמין גוף תאורה לפלורוסנט ?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני אוהב אור חזק !

חשבתי לקנות לסלון ולחדר שלי גוף תאורה לפלורוסנט של 4 כפול 54W T5.

מבחינתי - אם יש במחיר סביר לקנות כל גוף של עשר T5 ביחד....כמה שיותר אור הרי זה משובח !

הבעיה...המחיר ! כידוע אנחנו חיים במדינה שהכל בה מאוד זול (ליתר דיוק יקר בטירוף !).

מצאתי את זה לדוגמה - https://www.nurot.com/catalog/product.aspx?pid=570

שעולה 600 ש"ח

אשמח לדעת אם יש למישהו הצעות נוספות...אני פתוח לגופי תאורה נוספים אם הם נותנים תאורה חזקה במחיר עממי יותר.

פורסם

כמעט בכל חנות של אייס, הום סנטר, מחסני תאורה וכ"ו, אפשר למצוא גוף לשתי נורות T5 של 54W.

הבעייה היא שההספק החשמלי הכולל של גוף כזה (כולל הפסדי המשנק האלקטרוני), הוא 108W, ובכך לא מנצלים לכאורה את החיסכון בחשמל שפלואורסצנט בכלל ונורות T5 בפרט נותנות (יש שני סוגים של נורות T5 ארוכות: עוצמה רגילה (14W, 21W, 28W 35W), ועוצמה גבוהה (24W, 39W, 49W, 54W, 80W).

כמו כן, הגוף מהסוג שאתה מדבר עליו (בלי להתייחס לעיצוב ולמחיר שלו), הוא מסנוור מאוד, ועוצמת האור שלו חזקה מאוד (מהניסיון שלי בדיור שבו אני גר וכן מהבית של אבא שלי). הוא מתאים יותר לשימוש בחנויות, מרכולים וכן במגוון חדרי צילום שצריך בהם תאורה חזקה. וגם בחנויות ומרכולים לא בטוח שזה לא מונע תאורה ברמה מוגזמת וסינוור (מהניסיון שלי עם גופים דומים [רק בעיצוב המוכר יותר של געש] בסניפי שופרסל שבמרכז ביג קריית אתא ובקניון חיפה, וכן במגה [לשעבר?] בקניון קסטרא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים