פורסם 2004 במרץ 2321 שנים כל דיסק שאני מכניס הוא צורב עליו ובסוף שם הודעה הדיסק לא תקין ואני מגלה שלא צרב אז מי שיודע מה הבעיה שבבקשה יאמר לייש לי צורב של lg 52 24 52בתודה מראש לעוזרים
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מחבר הצורב בן שנה ובמקרה הרע יש לי עוד אחריות עליו אבל אני לא חושב שיש בצורב בעיה כי לפני יומים עבד חלק תגידו יש דרך לברר אם הבעיה בתוכנה מסוימת במחשב
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מה היא ההודעה בדיוק?יכול להיות שהוא איתר תקלות בצריבה?אם כן, בדוק איזה תקלה או תקלות רשומות שהצורב איתר, לפי זה אפשר לנסות לברר הלאה מהמידע הזה.תנסה גם תוכנת צריבה אחרת.
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים היה לי את אותו הדבר לפני הרבה זמן,ניקוי העינית עוזר....האם ניסית מדיות ריקות אחרות?
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים מחבר אחים לשי אנסה ניקוי עינית כי הוא בקושי קורא את הדיסקים שאני מכניס אליו הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איך עושים את זה
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים יש דיסקים מיוחדים לניקוי העינית , תמצא את זה בכל חנות מחשבים , לי אישית יש את הדיסקניקוי של Silver Line והוא אחלה! נתתי אותו לחבר שלי שהצורב לא קרא לו כמעט בכלל דיסקיםהוא שם את זה וזה עזר לו.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אחים שלי, גם לי יש בדיוק אותה בעיה.ולא רק אותה בעיה אלא גם שהצורב שלי הוא של LG במהירות 52x24x52אני אנסה את מה שהצעתם עם הניקוי עינית.ד"א, כמה עולה הדיסק לניקוי העינית?תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.