פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים הווינדוס וכל התוכנות אצלי בכונן C (יש עוד כונן E לקבצים גדולים)עכשיו התקנתי כונן חדש SSD קראתי לו H שמה אני רוצה להעביר את הווינדוס וכל התוכנות הנילוות ,מכיר רק את הדרך המסורבלת של מחיקה הכל ותקנה הכל מחדש , הבאסה יש לי מלא תוכנות עם סיסמאות וכל מיני קבצים שמורים של עריכות ,להתחיל אחד אחד לגבות זה סיפור..יש דרך יחסית קלה להעביר כל מש ב C ל H ? ללא פירמוט ותקנה מחדשאו שאין מנוס וחייב להתקין הכל מחדש? נערך 2015 בפברואר 1210 שנים על-ידי alexc32
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר התחלתי לעשות כבר את ה clone של כונן c ל כונן H עם תוכנה שנקראת Acronis true image 2014 , עוד לא התחלתי בתהליך רק קורא את המדריךהלינק עם התוכנה שהמלצתה Free disk partition manager יודעת לעשות clone כמו שאני רוצה ? היא עדיפה על מה שציינתי ?[h=2][/h]
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים לא יודע בדיוק מה חוקי הפורום לגבי להמליץ לאנשים על הורדות פיראטיות, אבל למקרה שזה לא אסור, יש תוכנה שנקראת Paragon Migrate, שכעיקרון עולה $20, אבל עובדת ממש מצוין.העברתי איתה את הווינדווס ל-SSD במחשב הקודם שלי. כמה קליקים וסיימת.
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר טוב מתסבר שזה לא פשוט ,עכשיו ניסיתי לעשות clone עם מה שהמלצתה בהתחלה Free disk partition manager גם עם acronis ניסיתי זה לא מאפשר לבחור clone של חוצץ C בלבד אלה הוא עושה clone של כל הכונן(HHD) ששם החוצצים C ו- E (ב C הווינדוס) יחד כל המידע עובר את ה 600 גיגה ומן הסתם אי אפשר לעשות clone של 600 ל 256 (שזה ה ssd) לא מוצא בתוכנה לבחור רק בחוצץ מסויים שאותו אני רוצה להעביר ל ssd נתקעתי !עזרה , איך מעתיקים חוצץ C לכונן ssd ? נערך 2015 בפברואר 1210 שנים על-ידי alexc32
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר סליחה , לא ידעתי איפה יותר נוח לפתוח את הדיון ,אז פתחתי בשני המקומותתודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.