פורסם 2015 בפברואר 910 שנים עם מעט מידע לגבי משחק ההמשך לסדרת משחקי ה-Assassin\'s Creed המפורסמת, פרטים חדשים מתגלים כעת בנוגע לזמינות המשחק ודרישות המערכת לגרסה השולחנית שכל אוהד של המשחק חייב לדעת לכתבה: http://hwzone.co.il/assassins-creed-rogue-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c-pc-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%94/
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים מחזק תגובה מעליי בכלל שקיימת מציאות כזאת שהם יוצאים עם משחק נוסף בזמן שהקיים שבור זה מעליב הייתי רוצה לראות את הנתונים כמה באמת יקנו את זהבכלל כבר נהיה פה מסחטת כספים דלוקס בונים צוותים בכל עיר מרכזית מפילים עלייה כותר אססין קריד ובונים על זה שהמותג יעשה את שלו וימכור אני מניח שבכל זאת העובדות בשטח יעשו את שלהם אנשים יקנו פחות ויוביסופט תהיה חייבת להתמודד עם ההשלכות של המעשים שלהם זה שהם משחררים את המשחק הזה כנראה כבר היה בתכנון ועובדים עליו הרבה זמן וזה מה שקורה שיש מספר פרוייקטים במקביל האיכות הכללית יורדת
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים בכלל שקיימת מציאות כזאת שהם יוצאים עם משחק נוסף בזמן שהקיים שבור זה מעליב אתה לא אמור להתייחס לזה כ"משחק קיים" ו"משחק נוסף", אלו משחקים שיצאו לקונסולות באותו תאריך. כל ההבדל הוא שהמשחק הזה יועד לקונסולות שהחומרה שלהן לא תואמת x86, ולכן לקח זמן לעשות את הפורט למחשב. מה רצית, שלא יוציאו למחשב בכלל? שיחכו שנתיים?גם העובדה ש"הקודם שבור" לא ממש קשורה. מדובר באולפני פיתוח שונים, ממילא אתה לא מצפה מאולפן אחד לתקן את המשחק השבור של האולפן השני, אין שום רע בזה שמוציאים עוד משחק במקביל. נערך 2015 בפברואר 910 שנים על-ידי yonizaf
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים משחקים גרועים.המשחק הטוב ביותר שהיה עד היום הוא השני בסדרה. מאז הם רק מתדרדרים...- - - תגובה אוחדה: - - -משחקים גרועים.המשחק הטוב ביותר שהיה עד היום הוא השני בסדרה. מאז הם רק מתדרדרים...
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים סך הכל לפי ביקורת שראיתי המישחק מרגיש כמו חבילת הרחבה לAC4 זה בגדול דור קודם שמקבל פורט לPC בעניין AC-U ,כן המישחק מלא בעיות בכללי מעצבן אותי שהם זוריקים מישחק כל שנה בחלק מהמישחקים שלהם יש גם "העתק הדבק" ,רציני ,כניראה למדו מEA
פורסם 2015 בפברואר 1010 שנים בוא'נה... איזה סלט!!**** RAVEN CRY *****ראיתם את RAVEN CRY? זה BLACK FLAG או ROGUE ... איך שלא תקראו את זה!!!אני ממש אבל ממש כבר בא לי להקיא מכל הסלט הזה!רק סיימתי את FARCRY4 לפני כחודש _ (אני נמצאת המון ב TRIBES ASCEND אז כרגע משחקים חדשים לא יוצא לי להתחיל). _ אבל את UNITY עדיין לא נגעתי בו בכלל. (וגם את RAVEN CRY לא נגעתי)מה לעזאזל הולך כאן... אייה JUST CAUSE 3?Hos..til... Spott..DA... Atta..CK ATTa..CK!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.