עבור לתוכן

ARCTIC SILVER 5 ל 9800XT שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

לפני כמה זמן פתחתי תרד ושאלתי אם אתם חושבים ש ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) יעזור לי ב OC

אז היום ניסיתי את זה פירקתי את הגופי קירור הקידמי והאחורי וניקיתי עם אלכוהול את הזכרונות/ליבה ומרחתי בזהירות על הכרטיס את המשחה החדשה שסיימתי החזרתי את הכרטיס למקום ובדקתי את היכולת OC שלו ואני עכשיו דיי שמח הצלחתי להגיד ל 480 לליבה ו820 לזכרונות !!! בלי שום חירבוש בכלל !!! התוצאות עלו משמעותית בכל התוכנות שבדקתי... אז בקיצור אני ממליץ לכם לנסות את זה !

תודה ביי ביי

פורסם

כמה אתה מקבל עכשיו בבאנצמרקים?

פורסם

ד"א זה ARCTIC ולא ARTIC,עוד מעט קיץ תאכל ארטיק.

פורסם
  • מחבר

FIRE 15 ערכתי מחדש את החתימה שלי רשום שם הכל...

נ.ב

במעבד שלי כובד כרגע על 2400 MHZ ולא על 2475 ( כל התוצאות שהיו עד עכשיו היו על 2475 ) אני מאמין שעם עוד 75MHZ אפשר לקבל עוד קצת...

וצודק חחח עכשיו הסתכלתי על המזרק זה באמת ARCTIC סליחה... :)

פורסם

גם אני עשיתי את זה לFX5200 המסכן שלי לפני שהבאתי אותו לרמה של FX5600 :P...

מרחתי עליו AS3... ולמרות שאין לי עליו חיישן הרגשתי בשיפור אפילו במגע יד! לפני זה לא יכולתי בכלל לגעת בכרטיס , הליבה שלו הייתה רותחת , עכשיו אני יכול לגעת בה כמה שאני רוצה והיא חמימה , אבל ממש לא רותחת... :o

פורסם
  • מחבר

בקיצור בדקתי עכשיו את התוצאות על 2508 MHZ

11*228 הזכרונות על 11-2-2-2 הכרטיס מסך על 480 ליבה 820 זכרונות

3DMARK 2001 = 23,497

3DMARK 2003 = 7,420 כמעט לא עלה בכלל מוזר ::)

AQUAMARK 03 = 55,310

פורסם

שלום לכולם :)

לפני כמה זמן פתחתי תרד ושאלתי אם אתם חושבים ש ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) יעזור לי ב OC

אז היום ניסיתי את זה פירקתי את הגופי קירור הקידמי והאחורי וניקיתי עם אלכוהול את הזכרונות/ליבה ומרחתי בזהירות על הכרטיס את המשחה החדשה שסיימתי החזרתי את הכרטיס למקום ובדקתי את היכולת OC שלו ואני עכשיו דיי שמח הצלחתי להגיד ל 480 לליבה ו820 לזכרונות !!! בלי שום חירבוש בכלל !!! התוצאות עלו משמעותית בכל התוכנות שבדקתי... אז בקיצור אני ממליץ לכם לנסות את זה !

תודה ביי ביי

מה זאת אומרת גוף קירור קדמי אחורי?

היה קשה לפרק את המאורר מהכרטיס?

פורסם
  • מחבר

לא הייתי צריך לפרק את המאווררים של הכרטיס הכוונה שאמרתי קדמי ואחורי זה שב 9800XT יש זכרונות גם בצד השני של הכרטיס ( כמו בהרבה כרטיסים ) ויש שם גם HEATSINK ופירקתי גם אותו כדי למרוח משחה חדשה גם שם...

נ.ב

היה ממש ממש פשוט לפרק את הגוף קירור היו שם 4 בגרים שתופסים את הגוף קירור הקידמי לגוף האחורי וזהו ברגע שפירקתי אותם שני הגופי קירור יצאו לבד...

פורסם

גם אני עשיתי את זה לFX5200 המסכן שלי לפני שהבאתי אותו לרמה של FX5600 :P...

מרחתי עליו AS3... ולמרות שאין לי עליו חיישן הרגשתי בשיפור אפילו במגע יד! לפני זה לא יכולתי בכלל לגעת בכרטיס , הליבה שלו הייתה רותחת , עכשיו אני יכול לגעת בה כמה שאני רוצה והיא חמימה , אבל ממש לא רותחת... :o

או קיי, אתה כנראה ממש לא הבנת מה עשית. משחה תרמית (כשמשתמשים בה כמו שצריך) משפרת את המגע בין ההיט סינק לליבה של הג'י פי יו או המעבד. משמע, הטמפ. של ההיט סינק אמורה לעלות אחרי שמשתמשים במשחה ולא לרדת. אם הטמפ. ירדה זה אומר שאולי ההיט סינק שלך קר אבל הליבה רותחת למטה! מה שהטמפ. של ההיט סינק יותר קרובה לזו של הליבה יותר טוב.

פורסם

אני הולך להזמין 12 גרם של AC5. כמה שאלות.

1.איך אני מורח את הAC5 על הצלעות קירור אם יש דבק טרמי?

2.אם איזה אלכוהול אני צריך לנקות את הליבה? וזה מסוכן?

3.אם איזה חומר אני צריך לנקות את האלכוהול? נייר טואלט או משהו? איזה חומר?

4.אם מה כדי לי למרוח את הAC5? שהייה הכי אחיד שאפשר? באיזו שיטה?

2,3,4, תקפים גם לציפסט?

פורסם

1. הרבה פעמים עוזר לשים את הכרטיס בפרריזר לכמה שעות ואז לנסות להוריד, אבל בעדינות!

2. אלכוהול לא מסוכן אבל אני גם לא חושב שהוא יעזור לך הרבה לנקות את הליבה. יש חומר אחר שאני לא זוכר את שמו שמנקה גם את ה AS5

3. הכיטוב זה צמר גפן כדי לשפשף אתו את האלכוהול, בכלל, נייר זה לא מומלץ בכל הסיפור הזה כי הוא משאיר שאריות. אלכוהול זה אחד החומרים שמתאדים הכי מהר, אז להפטר משכבה קטנה שלו זה לא הרבה עבודה. ;)

4. אני השתמשתי בצד ההפוך של סכין (זה בלי השיניים) שהיה ישר לגמרי, זה עבד לא רע בכלל.

הטיפ הכי טוב זה לשים מעט לאללה ולמרוח שכבה דקה מאוד אבל אחידה. מקסימום אפשר להוסיף קצת חומר באמצע העבודה, אבל להוריד, זה יותר קשה. AS5 הוא אחד החומרים הפחות סימפטיים להפטר ממנו וכשהוא מלכלך משהו, סמוך על זה שהוא ישאר מלוכלך וזה מסוכן כי הוא יכול לסגור מעגלים. אני יכול להעיד על עצמי שהוא אפילו נשאר על הגוף כמה ימים טובים!

עכשיו שאלה, בשביל מה בדיוק אתה צריך 12 גרם של AS5? זה ה-מון! ה3.3 גרם מספיק לכמה מעבדים וכרטיסי מסך בקלות...

פורסם

3.3 גרם מספיק ל2 מארכות מחשבים (כל 1 זה מעבד,כרטיס מסך,ציפסט)

חחח ראיתי שAC5 עולה 68 שקל בPCH ואני קונה 12 ב63 שקל!

לא שווה לי? ואני יכול לקנות 3.5 גרם ב27 שקל. אז מה שווה לי?

פורסם

קנה את ה12 שישאר לך להרבה זמן..... אתה לא רוצה לחזור לחנות כל פעם שיגמר לך... אז קח את ה12! שלא יגמר לך! ;D

פורסם

כן גם אני חשבתי על זה ;D

ולRoyShefy אתה קרעת את הכרטיס שלך. השתמשת גם בAC5?

פורסם
  • מחבר

צודק ב 1000% גם אצלי הטמפרטורה של ה HEATSINK עלתה מאוד הגוף קירור ממש חם אבל המעלות של הכרטיס יותר נמוכות במידה ניכרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים