פורסם 2004 במרץ 2221 שנים בתמונה השלישית היא נראית טוב לאללהבשתיים הראשונה היא נראית כמו פרחה מהצ'כונה
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים לי לא אכפת כל כך, חצי מהבסיס אבל מרותקים עכשיו למסך והצתרפתי לראות ומה, יש שם יאמבה מכוערות שאפילו אני נראית יותר טוב מהן אבל בהחלט יש כמה יפיפיות. אבל אני, אני מתה שזה יגמר, להשתלט על הטלויזיה ולראות מצויירים! :cwm39:
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים בלי לעליב היא לא נראית כל כך טוב ראיתי בחורות שנראות יותר טוב... אני יודע שאני מגזים ברור שהיא לא מכוערת כמו חביבת הקהל שממש מכוערת אלא לא מיוחדת כמו מלכת היופי צריכה להיות.. :-\ עכשיו שאני מסתכל שוב באתר על התמונות שלה... היא מכוערת... מצטער פשוט ככה... היא בכלל לא יפה
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים תשמע בטלויזיה זה לא המציאות... אני מסכים אולי במציאות היא נראית סוףפה פשוט לא ובתחרות אני לא יכול לקבוע כי יש עליהם שתי טון איפור...
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים רגע, את בבסיס אז איך את גולשת באינטרנט ? יש מחשבים ? בצבא ?? אז אתם לא באוהלים וכאלה ? ומה אם לשמור על כלמיני דברים ?לא מסוכן ? יש ערבים ??Hmmmm..... It's not a shithole after all ! *טרם התגייסתי : )
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים " נערת היופיעשרה: הלן מסלה, חייל מאשדוד "Whoa...http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2571,00.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.