עבור לתוכן

רום מומלץ עבור LG G2

Featured Replies

פורסם

הכל.

ניהול המעבדים - המהירויות המינימליות ומקסימליות (אוברקלוק בעומס מול idle בתדר נמוך יותר), ה-governors, ה-touch boost ועוד.

השליטה ב-gain של הספיקר והמיקרופון (!) - הספיקר היה חלש מאוד והמיקרופון הכריח אותי לדבר ממש לתוך הטלפון כדי שהצד השני ישמע אותי - שתי הבעיות האלה תוקנו בזכות הקרנל.

ה-sweep2sleep, ועוד כל השיפורים שממשיכים להתעדכן כל הזמן.

חיי הסוללה שאני מגיע עם ה-G2 שלי במצב של deep sleep (כשהאינטרנט מכובה) הם היסטריים - הוא מגיע למצב של צריכה כמעט אפסית, פחות מ-1mA בשעה (הווידג'ט סוללה שלי מעגל ומדווח על 0mA). אני הולך לישון וקם אחרי 8 שעות עם אותו אחוז סוללה בדיוק.

נערך על-ידי Milford Cubicle

• תגובות 77
  • צפיות 30.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשבילי זה היה ה gains.. זה הדבר היחיד שחסר לי.. אבל אמצא מוד בינתיים עד שדורי יחליט לנסות את הלוליפופ, ואז בטוח ישדרג. אלא אם ישדרג את המכשיר קודם לכן..:shocked:

מעולם לא שיניתי את ברירות המחדל לגבי OC וgov . כמה שעות מסך יש לך? המכשיר מרגיש מהיר יותר?

לגבי ה deep sleep. סה"כ גם בקרנל המקורי מדובר באחוז מזערי מס"כ צריכת הסוללה של מישהו עם שימוש יומי ממוצע.

פורסם

לא מסכים עם המשפט האחרון שלך, יש הבדל מהותי בין מכשיר שמאבד איזה 5% סוללה כל שעה רק עבור זה שהוא שוכב על השולחן ובין מכשיר שאם לא תיגע בו הסוללה לא תזוז מהמקום במשך שעות רבות. בכל אופן זמן מסך הוא לא ממש רלוונטי לקרנל כי 99% מהצריכה זה פשוט בגלל המסך ועוצמת התאורה שלו ולא תלוי כמעט בשום דבר אחר.

מה שחשוב לי זה שבזמן שאני לא משתמש בטלפון - שלא יזלול לעצמו סוללה על כלום. אין דבר מעצבן יותר מללכת לישון עם 80% סוללה ולקום לסוללה שעוד שניה מגיעה ל-50%.

יכול להיות שאפשר לשפר את המצב גם בקרנל המקורי (כי מה שחשוב זה שהוא בעיקר קודם כל יכנס בכלל ל-deepsleep, ואז אם הוא צורך 1mA או 10mA זה כבר פחות קריטי - למרות שבהחלט חשוב), אבל זה רק פיצ'ר אחד במגוון הפיצ'רים שחשובים לי יותר מהשדרוג ללוליפופ.

והמכשיר מאז ומעולם רץ חלק, אני לא יודע מה זה "מרגיש מהיר יותר". הוא חלק והוא היה ככה מהיום הראשון, או לפחות מאז שאני זוכר אותו...

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

5% לשעה בכמעט איידל? על מה אתה מדבר? מעולם לא התקרבתי למשהו כזה גרוע ב G2. לפחות מהנסיון שלי הצריכה נמוכה ושולית באיידל גם עם הקרנל המקורי.

בדקתי כעת. ירד לי 2% בשלש וחצי השעות האחרונות האחרונות. מתוכם 14 דקות זמן מסך. גם עם CloudyG2 כאשר השתמשתי בקרנל המקורי היה משהו דומה.

ה G2 מאז ומתמיד היה טוב בצריכת סוללה נמוכה באיידל. בחודשים הראשונים עם המכשיר הייתי אפילו ללא רוט והצריכה היתה מעולה. הייתי משתמש במסך רק כשעה וחצי ביום, ולעיתים מטעין את המכשיר לאחר יומיים כשנשאר לו עוד.

הדורימנקס פשוט מביא את זה לאקסטרים.

פורסם

נו, 2% בשלוש שעות זה המון. זה 1.5% בשעה. אני מדבר איתך על 1% בערך ב-10 שעות.

פורסם

14 דקות זמן מסך...

פורסם

אז בפעם השלישית בערך, כל ההשוואות והבדיקות לא רלוונטיות ברגע שמדברים על זמן מסך.

בין היתר כי יש הבדל עצום עצום עצום בין מסך בבהירות מינימלית (או אפילו 50%) ובין מסך בבהירות 100%, ובעיקר כי ברגע שהמסך דולק (ובטח ב-100% בהירות) אז כל שאר הצרכנים הופכים להיות זניחים. כמה כבר הקרנל יכול לשפר? 5 שעות ו-20 דקות במקום 5 שעות ו-15 דקות? (סתם זורק מספרים)

פורסם

זה בדי

פורסם

רוג'ר, התקנתי את 30E דרך מה שהוא פירסם ב-XDA דרך הריקוברי ועובד בסדר גמור כולל עברית.

הגדרתי ידנית דרך מור לוקאל ואחרי ריסטרט זה נשמר כולל יישור לימין..

כשהפלשת KDZ המכשיר שלך פורמט נכון? כלומר מכשיר חדש לגמרי..

אני מעדיף שלא להפליש KDZ בגלל שזה מוחק הכל והפלשה מהריקוברי לא נוגעת בזיכרון הפנימי.

פורסם

כן. הכל נמחק.

אין לך צורך להפליש KDZ מדובר באותה גרסה. אולי אפילו הוא עשה לה מעט debloat.

נ.ב.

אני רואה שאיכשהו הודעתי הקודמת נפגמה.

כתבתי שזוהי בדיוק הנקודה שלי. אני מסיים את היום בין 30-60% סוללה פנויה לאחר כמה שעות זמן מסך (60% בהירות אוטומטית) חלק עם GPS עובד, ללא כל הטענה במהלך היום. (גם לא ברכב)

אז חסכון של אחוז או 2 ב DP חסר משמעות מבחינתי.

פורסם

התקנתי את הקרנל והרום שהצעתם רק שנוצרו לי שתי בעיות - אני לא יכול להיכנס לגלריית תמונות ואין לי LTE. אפשר עזרה?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

יצא Cloudyg2 3.1 לוליפופ רשמי לd802, מישהו ניסה? אני מתכנן לעדכן מאוחר יותר כשאהיה בבית :t2819:

פורסם

מה שיותר חשוב זה שגם יצא DorimanX מבוסס LP.

אבל האמת שזה כבר לא כלכך מעניין... טוב לי עם הגירסה הנוכחית ואני לא ממש רואה סיבה לעדכן, ממה שקראתי זמן הסוללה ב-LP (על כל המכשירים בעולם...) פחות טוב מזה שב-KK...

פורסם

התקנתי את הקלאודי, למען האמת מאוד מרוצה.

עיצוב יפה מאוד של ה-G4 והרום מהיר יותר מהסטוק לדעתי.

רק בעיה אחת - כאשר שפת המערכת היא עברית, החייגן קורס.

פורסם

גם אני מאוד מרוצה, הרום חלק מאוד!! והעיצוב יפהפה ומרענן :)

עדיין לא התקנתי dorimanx, לפי מה שהבנתי הוא בעייתי כרגע אבל לא נראה לי שיש צורך בכלל, המכשיר טס והסוללה מעולה נכון לעכשיו, בעוד כמה פריקות אדע בוודאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים