עבור לתוכן

רום מומלץ עבור LG G2

Featured Replies

פורסם

השיא כאן הוא חוסר הידע שלך וחוסר יכולת הבנת הנקרא שלך.

אני אמרתי לך שעדכנתי גרסאות ל-2 הרומים, משמע ניסיתי את הגרסאות האחרונות שלהם והאופטימוס פשוט יותר טוב, הקלאודי מרגיש רום כאילו זו הגרסה הראשונה שלו, בהתחלה הוא נחמד אחרי זה צצים המון תקיעות ולאגים, היו גם תגובות ב-XDA שהוא הרס לחלק מהמשתמשים את המכשיר.

אני הגבתי למשתמש שאמר ש-AOSP זה זבל, אז אני טענתי שלא כי אין מה להשוות ביצועים של AOSP לרום של LG.

מי צריך את הפיצ'רים של LG? הפיצ'ר QUICKMEMO כדי לצייר? תעשה לי טובה, מי משתמש בזה?

ובוא תגיד לי מה ההגיון לצלם ב-4K אם לא באמת תשים לב לשיפור באיכות?

• תגובות 77
  • צפיות 30.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. אני משתמש בזה המון לצילומי מסך.

ב. יש עוד הרבה פיצ'רים מועילים.

ג. אתה מדבר שטויות.

פורסם

זה עניין סובייקטיבי, אני לא משתמש בזה.

ובוא תסביר לי לגבי ה-4K אם אתה כזה גאון גדול.

פורסם

בוא ותודה שאני צודק ושקטלתי אותך, כאן זה מסתיים.

איך אומרים? סייג לחוכמה שתיקה.

אני במקומך לא הייתי מגיב בכלל.

פורסם

אתה צודק וקטלת אותי.

וידאו 4K זה מיותר כי הוא לעולם הרי לא יצא מגבולות המסך של הטלפון, מה פתאום. זה הרי ידוע. רק טיפשים חושבים אחרת, סייג לחוכמה שתיקה ואני לא שתקתי כי אני טיפש :(

לאפשר עריכה במחשב עם חומר גלם גדול ואיכותי יותר, לעשות קרופ / זום דגיטלי עוקב / ייצוב דגיטלי, ועדיין לייצא וידאו סופי ב-1080p זאת סתם פיקציה ואף אחד לא עושה את הדברים המוזרים האלה, מה זה בכלל? סתם אותיות שלחצתי באקראיות על המקלדת..

מודה, אני טעיתי ואתה צדקת, אתה החכם מכולם.

פורסם

לא החכם מכולם, אבל אם אין לך מסך 4K זה פשוט בזבוז ואתה לא תרגיש בהבדל, זה סתם יתפוס לך יותר נפח בפלאפון עם סרטונים כבדים.

אבל אם אתה לא יודע להסביר את עצמך אז אל תגיב.

פורסם

בקשר לסרטונים אני מסכים, הם תופסים מלא מקום ובאיזשהו שלב הפלאפון מתחמם והסרטון מתחיל להתקע. אבל תמונות אין סיבה לא לצלם. 1000 תמונות יתפסו לך גג 5 ג'יגה, אני כבר שנה מצלם הכל ב4K ונשאר לי המון מקום פנוי.

חוץ מזה רזולוציה גבוהה יותר תתן לך לעשות זום עמוק יותר בלי לפגוע בפרטים, ושליטה יותר טובה על התמונה בעריכה, חיתוך, resizing...

פורסם

^ אתה קצת מתבלבל, 4K זה לוידאו ולא קשור לסטילס... מה גם ש"4K" זאת רזולוציה נמוכה מאוד (יחסית) לסטילס - בסך הכל 8 מגהפיקסל :)

לא החכם מכולם, אבל אם אין לך מסך 4K זה פשוט בזבוז ואתה לא תרגיש בהבדל, זה סתם יתפוס לך יותר נפח בפלאפון עם סרטונים כבדים.

אבל אם אתה לא יודע להסביר את עצמך אז אל תגיב.

כי זה הרי ידוע שאתה היחיד שמסתכל על סרטונים שאתה מצלם....

בקיצור שחרר, לא נעים לי בכלל להתייחס ברצינות לשטויות שאתה כותב כאן.

פורסם

אתה שם לב שבכל פעם אתה רק כותב שאני מדבר שטויות ולא מסביר את עצמך? אם אתה חושב שאני טועה אז בוא ותסביר למה 4K כן יעיל פה.

אני לא הולך להגיב כאן יותר כי זה נגרר לספאם, אבל כדאי שתלמד כמה דברים.

לדבר גם אני יודע, להסביר לא כל אחד יכול.

פורסם

בגלל שיש לך בעיה בהבנת הנקרא...

יש כאלו שעורכים ומעלים סרטונים ליוטיוב באיכות 4K, כדי שבעלי מסך מתאים יוכלו להנות מהאיכות.

וכעיקרון חומר גלם ברזולוצית 4K הוא טוב יותר למטרות עיבוד, גם אם המטרה הסופית היא רזולוציה נמוכה יותר.

פורסם

אוקי, פה אתה צודק.

אבל איך זה עוזר לך באופן אישי במידה ואתה רוצה לצפות בסרטון במכשיר שלך?

פורסם

AOSP לא מכיל את הפיצ'רים של LG בדיוק כמו שהוא לא מכיל את הפיצ'רים של SAMSUNG ואחרות. זה כי זה פשוט אנדרואיד נקי (ולא אנדרואיד מוגבל כמו שמילפורד מנסה להציג אותו)

חלק מהפיצ'רים עוברים התאמה לAOSP אבל דורשים ממך לפלש אותם בנפרד (לא נוח ולעיתים יש בעיות)

אם חשוב לך הפיצ'רים של LG והעיצוב של LG אני ממליץ לך להישאר עם הרום של LG

אם לא אז AOSP זו אופציה לא רעה בכלל (אלא אם אתה מדבר על טלפוני SNAPDRAGON למיניהם שהמפתחים פשוט לא מסתדרים איתם)

צילום 4K זה שימושי בטלפון בדיוק כמו שזה שימושי בכל דבר אחר. כל אחד שאומר אחרת או טיפש או סתם מנסה לא לצאת טועה

ואם הקרנל של דורימנקס לG2 קרוב באיכותו למה שהוא שיחרר לS2 בזמנו מדובר על קרנל מהיר ואיכותי בטירוף (אבל סובל משחרורים לא יציבים מדי פעם)

אישית אני עם CloudyG3 על הG3 שלי ומרוצה ממש (בעבר עם הS2 לא הייתי מוכן לשים משהו שהוא לא AOSP)

הרום של LG לא רע בכלל והרבה יותר יציב מAOSP של גרסת הלוליפופ. למפתחים השונים עדיין לא היה מספיק זמן לייצב אותו (CM12 יוצא למכשירים נבחרים בצורה סופית בקרוב אבל זה לא אומר כלום לטלפונים אחרים)

למשל לG3 יש בעיות בBT,WIFI,CELL בCM12 האחרונים

לסיכום-הרומים של LG לא רעים בכלל ואתה לא תקבל ביצועים יותר טובים כל כך מAOSP. חבל על הטרטור והWIPE

פורסם
  • מחבר
...למה 4K כן יעיל פה

כי סרטון שצילמת במצלמה, אתה יכול לראות על TV שתומכת ב4K..

ככל שאיכות הצילום המקורי טובה יותר, גם יש לך יותר יכולת לעבד את את הסרטון.

הקדימו אותי..

פורסם
AOSP לא מכיל את הפיצ'רים של LG בדיוק כמו שהוא לא מכיל את הפיצ'רים של SAMSUNG ואחרות. זה כי זה פשוט אנדרואיד נקי (ולא אנדרואיד מוגבל כמו שמילפורד מנסה להציג אותו)

חלק מהפיצ'רים עוברים התאמה לAOSP אבל דורשים ממך לפלש אותם בנפרד (לא נוח ולעיתים יש בעיות)

אם חשוב לך הפיצ'רים של LG והעיצוב של LG אני ממליץ לך להישאר עם הרום של LG

אם לא אז AOSP זו אופציה לא רעה בכלל (אלא אם אתה מדבר על טלפוני SNAPDRAGON למיניהם שהמפתחים פשוט לא מסתדרים איתם)

צילום 4K זה שימושי בטלפון בדיוק כמו שזה שימושי בכל דבר אחר. כל אחד שאומר אחרת או טיפש או סתם מנסה לא לצאת טועה

ואם הקרנל של דורימנקס לG2 קרוב באיכותו למה שהוא שיחרר לS2 בזמנו מדובר על קרנל מהיר ואיכותי בטירוף (אבל סובל משחרורים לא יציבים מדי פעם)

אישית אני עם CloudyG3 על הG3 שלי ומרוצה ממש (בעבר עם הS2 לא הייתי מוכן לשים משהו שהוא לא AOSP)

הרום של LG לא רע בכלל והרבה יותר יציב מAOSP של גרסת הלוליפופ. למפתחים השונים עדיין לא היה מספיק זמן לייצב אותו (CM12 יוצא למכשירים נבחרים בצורה סופית בקרוב אבל זה לא אומר כלום לטלפונים אחרים)

למשל לG3 יש בעיות בBT,WIFI,CELL בCM12 האחרונים

לסיכום-הרומים של LG לא רעים בכלל ואתה לא תקבל ביצועים יותר טובים כל כך מAOSP. חבל על הטרטור והWIPE

תיקון קטן - מעבדי סנאפדרגון הכי טובים לפיתוח, המעבדים של סמסונג לדוגמה לא טובים היות וסמסונג אף פעם לא טורחת לשחרר את קוד המקור שלהם.

מעבדי סנאפדרגון איכותיים יותר וגם עושים עבודה קלה יותר למפתחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים