עבור לתוכן

מחשב לגרפיקה, תקציב עד 5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח לחרוג , לא חייב את כול הסכום רק אם אין ברירה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה (בקטנה), אילוסטרייטור - פרנסה, אינדזיין - פרנסה, פעם ב.. עריכת סרט בתוכנה המובנית של חלונות

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. סט עכבר מקלדת חוטי מיקרוסופט

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 8.1 פרו והרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הרחבת זיכרון

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

תעבור על הדיון הבא, יש כאן הכל:

http://hwzone.co.il/community/threads/558892-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA#.VNClgZ2UfIE

תשמיט את המסך שלא רלוונטי עבורך ותוסיף מקלדת עכבר ומערכת הפעלה כמו שרצית.

*בנוגע לסרטים, בדרך כלל צריך כרטיס מסך נוסף כדי לקבל ביצועיים טובים יותר בשעת עריכה.

כאשר ששמים את האפקטים מחוץ לתמונה ומדברים על תפעול שוטף זה מתבטא בעיקר ביכולת 'לרנדר לייב' את הפריוויאו ואת ההאוטפוטים.

אפשר להסתדר עם כרטיס מובנה וזה לא משהו שהוא סוף העולם ובמיוחד לא כשמדברים על מובי מייקר. זה דבר שקורה בתוכנות מקצועיות וכבדות.

לכן אני מאמין שאתה לא באמת זקוק לכרטיס משמע כל הדיון שקישרתי עליו תקף לגביך במאת האחוזים. בהצלחה תתחדש ~!

פורסם
  • מחבר
תעבור על הדיון הבא, יש כאן הכל:

http://hwzone.co.il/community/threads/558892-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA#.VNClgZ2UfIE

תשמיט את המסך שלא רלוונטי עבורך ותוסיף מקלדת עכבר ומערכת הפעלה כמו שרצית.

*בנוגע לסרטים, בדרך כלל צריך כרטיס מסך נוסף כדי לקבל ביצועיים טובים יותר בשעת עריכה.

כאשר ששמים את האפקטים מחוץ לתמונה ומדברים על תפעול שוטף זה מתבטא בעיקר ביכולת 'לרנדר לייב' את הפריוויאו ואת ההאוטפוטים.

אפשר להסתדר עם כרטיס מובנה וזה לא משהו שהוא סוף העולם ובמיוחד לא כשמדברים על מובי מייקר. זה דבר שקורה בתוכנות מקצועיות וכבדות.

לכן אני מאמין שאתה לא באמת זקוק לכרטיס משמע כל הדיון שקישרתי עליו תקף לגביך במאת האחוזים. בהצלחה תתחדש ~!

צודק פעם ב... המקבילה לMOVIE MAKER לא צריך שום דרישות כבדות בשביל זה :xyxthumbs:

לא מצליח להבין את הקישור ששלחת לי?

אין שם שום הצעה רלוונטית, רק דיון

- - - תגובה אוחדה: - - -

חשבתי על משהו בכיוון הזה, ואני מראש אומר שאני לא בקיא ביכולות של כול רכיב, ייתכן שגם עשיתי פאדיחות... :facepalm:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1551

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪136

לוח אם:

חדש במלאי - MSI Z97-G43 LGA1150

כמות: 1 - מחיר: ₪494

מארז:

Ippon A1314 2X 2.5" Hot swap + FSP 500W Power supply

כמות: 1 - מחיר: ₪382

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

MSI GTX760 2G DDR5 OC

כמות: 1 - מחיר: ₪972

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪108

מקלדת:

Wired Desktop 400 Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪85

תוכנות:

Windows 8.1 Pro Hebrew 64 BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪699

סה"כ: ₪4776

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4681 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/kgnrflth

האם אני בכיוון? :rolleyes:

נערך על-ידי MrHicUp

פורסם

אם בזה הרגע סיכמנו שאין לך כל צורך בכרטיס מסך נוסף אז למה לעזאזל הוספת כרטיס מסך ?!

תוריד אותו ותוסיף לעצמך לעצמך 16G RAM, מקלדת ועכבר קצת נחמדים יותר לעבודה, כונן HDD שמשום מה שחכת להוסיף למפרט

וכמובן איך אפשר בלי כונן SSD ?!@

פורסם
  • מחבר

1. צודק שכחתי דיסק קשיח

2. לא הבנתי מתשובתך הקודמת שאלך על כרטיס מסך מובנה ואני לא מעוניין במובנה, אשמח להצעה לכרטיס שיהיה טוב אך זול יותר לדעתכם.

3. אשפר את ההצעה כך שיכנס ssd אבל צריך המלצה לכרטיס מסך יותר צנוע אבל לא חלשלוש.

פורסם
צודק פעם ב... המקבילה לMOVIE MAKER לא צריך שום דרישות כבדות בשביל זה :xyxthumbs:

למיטב הבנתי, אין לך שום צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה.

למה להשקיע כסף בכרטיס כזה במקום להינות מSSD ועוד זיכרונות?

'אם תצטרך' ?

תרכוש בבוא העת. עד אז המחירים ירדו והטכנולוגיה תשפר וגם יתאפשר לך לרכוש משומש בגרוש וחצי.

אז מדוע לעשות את זה לעצמך ?

פורסם
  • מחבר

מאחר ואני לא מבין בגרפיקה אני אשאל, האם אתה יכול לומר בביטחון שאילוסטרייטור ואינדזיין לא יהנו במידה ניכרת מכרטיס מסך שאינו מובנה? אינני רוצה לקנות למשרד שעוסק בגרפיקה בתחומים שציינתי מחשב חדיש ושיקרה מצב שהוא צריך לחכות יותר מזמן סביר בגלל כרטיס המסך...

פורסם

תלוי בשימוש, מנוע מרקיורי משתמש בכרטיס מסך ומקצר משמעותית זמנים תבדוק באינטרנט במה הוא תומך, גם opencl.

http://www.studio1productions.com/Articles/PhotoShop.htm

נערך על-ידי none77

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים