פורסם 2004 במרץ 2221 שנים שלום, ברצוני לרכוש כבל בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה , הבעיה היא שהטלוויזיה במרחק של 25 מטר מהמחשב השאלה שלי היא, האם זה יגרום להפרעות בתמונה או לירידה משמעותית באיכות?תודה!
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים לדעתי אין שום השפעה על איכות התמונה...אבל אני רוצה לנצל את הת'רד הזה לשאול קצת פרטים על סוג הכבל שצריך לקנות כי קיבלתי עם הכרטיס מסך(R9600PRO) כבל שהוא גםS-VIDEO וגם יש בו בננה כזאת צהובה. אז איזה כבל אני צריך לקנות ?
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים אחד:לי יש 8 מטר וכבר יש ירידה ענקית באיכות! אז 25?!פשוט רואים פס לבן שעובר בתמונה...שתיים:מה שמתאים לך ויותר נגיש...במקרה של מחשב אין הבדל...(שלא כמו בDVD שאז SVIDEO הרבה יותר טוב מבננה)
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים אכן משפיע על האיכות, אבל יש אפשרות לקנות כבל מקצועי ואיכותי יותר..אני משתמש בכבל 15 מטר, כבל רגיל הוריד מהאיכות, קניתי כבל של VIVANCO שצריכים ליהיות טיפה יותר איכותיים (ואני מאמין שיש הרבה יותר איכותיים) והאיכות חזרה ליהיות אפילו יותר טובה מהכבל 3 מטר..כבל מוזהב וכל השטויות האלה משהו חמוד אם זה משנה בכללאבל זה טיפה יקר, משהו כמו 50 שקל לקבל, ואתה צריך שניים, אחד וידאו אחד אודיו
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים אחי ממתי בננה צהובה היא לאודיו?זה לוידאו....לטלוויזיות בלי SVIDEO...וכבל 25 מטר ממש לא יעלה 50 שקל!יותר קרוב ל500 בשביל איכות...
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים לי הכבל 15 מטר עלה 50 שקל, יש לי כבל אחד שנכנס לכרטיס קול של המחשב מצד אחד, וצד שני את השני ראשים לאודיו בטלויזיהועוד כבל שפשוט יש לו משני הצדדים את השני ראשים האלה, ואני משתמש רק באחד מהם של הוידאו, השני לא פעילוסתם בשביל הרקורד קניתי מעתיד מחשבים שנחשבים יקרים בטירוף, בעיקר בכפר סבא שהם ממוקמים בקניון.ועדיין, אין בעיות איכות, איכות מעולה
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מחבר כנראה שאני כ. מסך עם עם Tv out בסופו של דבר למחשב שנמצא בסלון. או שאני אעביר את המחשב שלי לסלון כל פעם שאני ארצה לראות סרט. Radeon 7000 יעשה את העבודה?
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים אני משתמש בכבל של 10 מטר ורואים נהדר בדיוק כמו ב DVDקניתי את הכבל (Svideo) בהום סנטר או בACE משהו כמו 50 שקלאני לא מעביר סאונד אלא שומע מהמחשב עם אלטק ATP3 שהם מעולים לסרטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.