פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מה זה משד"פ???גם אני לומד חדו"א 2 (רמה ג', בבן גוריון...) ואני לא מבין מה אתם בוכים??? זה כולא חדו"א 1 אבל במקום משוואות של קווים יש משוואות של ווקטורים... :hanged:
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים משד"פ = מד"ר = משוואות דיפרנאציליות רגילותהסיוט האמיתי זה מד"ח - משוואות דיפראנציאליות חלקיות
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים טוב, אז מזל שאני לומד רק מבוא לפתרון משוואות דפרנציאליות :jump1: תהנה (או שכבר נהנת מזה?)
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מה זה משד"פ???גם אני לומד חדו"א 2 (רמה ג', בבן גוריון...) ואני לא מבין מה אתם בוכים??? זה כולא חדו"א 1 אבל במקום משוואות של קווים יש משוואות של ווקטורים... :hanged:משוואות של ווקטורים זה לינארית ולא חדוו"א.. But whatever.
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מה שלמדנו עד היום (כולל...) זה ניגזרות של הצגות ווקטוריות של יישרים וכאלה...
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים כל המקצועות המגעילים כבר מאחורי אין עוד מתמטיקה ופיזיקה Same here סיימתי את כל הפיזיקה שלי סמסטר שעבר (ברוך שפטרנו) ומתמטיקה זה חלק בלתי נפרד מהמקצוע שלי (תעשיה וניהול) אך לא בצורת דברים מגעילים כמו חדוו"א ואלגברה אלא יותר בכיוון של סטטיסטיקה, והרבה ממנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.