עבור לתוכן

הדרך המועדפת עליכם להפעיל את הTT סמארטפאן שלכם

איזה שיטה אתם משתמשים? 824 הצבעות

1. 1. איזה שיטה אתם משתמשים?

• הפוטנציומטר (הכפתור המסתובב) - שליטה ידנית מלאה
    • חיישן טמפ' - אני נוהג על אוטומט
    • ג'מפר - מהירות מירבית - הבאתי אחלה אטמי אוזניים מהצבא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אגיד את דעתי בהמשך....

פורסם

פוטנציומטר..

פורסם

רק ידני!

פורסם

אוטומט.......

פורסם
  • מחבר

בטעות הסתרתי את התוצאות....

בכל מקרה, גם לשליטה ידנית יש הרבה חסרונות....

פורסם

כמו?

פורסם
  • מחבר

כמו העובדה שלרוב אתה בכודף רעש או בפחות מידי קירור.

קראתי מספיק השוואות על כל מיני בקרי שליטה/מאוורררים/ספקי כוח עם מאווררים וכו' שציינו שהמוצר הרבה יותר שקט כשמפעילים אותו על בקרה אוטומטית, והטמפ תמיד נשמרות בגבול הסביר-טוב....

מה גם שבידני צריך לשחק עם הבורר כל הזמן, לא לשכוח וכו'...

יש גם יתרונות לידני (זה יותר יפה, יש אפשרות לMAX קירור וכו...

פורסם

אני לא מוצא משהו רע בידני, זה הכי פרקטי בשבילי לפחות.

אני מכוון אותו להכי פחות רעש בסל"ד נתון (3400 סל"ד~) ושמביא הכי הרבה דחיפה. אפשר לשים על המינימום ולא שומעים כלום (אבל באמת כלום) אבל הדחיפה ממש אפסית.

פורסם
  • מחבר

והשאלה היא שוב, למה לשחק עם זה כל הזמן?

למה אני ריך לזכור להחליש אותו לפני שאני הולך לישון או לזכור להגביר אותו לפני שאני הולך לשחק באיזה משחק במחשב????

פורסם

על אוטומט זה טוב רק אם החיישן צמוד למעבד, והמאורר הוא מאורר למעבד כי המהירות שלו בנויה לפי חום של מעבד (טמפרטורות גבוהות) ולא לחום של מארז.

בתור מאורר למעבד עדיף לשים על חיישן ובתור מאורר מארז על ידני.

פורסם

הולי, מצאתי את הגרף הזה:

chart2.gif

אבל זה נראה דיי צולע...

כי אני משתמש בשליטה ידנית, ובתוכנת מאמץ אני מפעיל את המאורר על מקסימום (6000 סלד)

והטמפרטורה שלי מתיצבת על 42 פלוס מינוס מעלה, אבל לפי הגרף נראה לי שבתוכנת מאמץ המעבד שלי יטוס הרבה אחרי ה 42

אני טועה?

פורסם

והשאלה היא שוב, למה לשחק עם זה כל הזמן?

למה אני ריך לזכור להחליש אותו לפני שאני הולך לישון או לזכור להגביר אותו לפני שאני הולך לשחק באיזה משחק במחשב????

לא נדמה לי שהבנת למה התכוונתי, המאוורר מכוון אצלי באופן קבע למהירות שציינתי, פשוט בגלל שבמהירות הזאת יש לו לדעתי את היחס הטוב ביותר של רעש\ דחיפת אויר, אני לא מרגיש שום צורך לשנות תמהירות בשום מצב...

אני מציע לך לעשות כמוני ולשחק כמה דקות עם הבורר עד שתגיע למהירות הרצויה שיש לה גם דחיפת אויר נאותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים