עבור לתוכן

memory leak windows 7 chrome ?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון המחשב שלי מגיע לשימוש זכרון מקסימלי מתוך 16 גיגה שמותקנים

עד לנקודה שהמחשב נתקע וסוגר את עצמו ועולה מחדש ונותן הודעה האם להתחיל וינדוס כרגיל

אין שום תוכנה שפתוחה ברקע שרואים שקשורה לעניין הזכרון פשוט לא מתנדף ונצבר לאורך זמן

אני כמעט משוכנע שמדובר בכרום

אני עובד איתו 99 אחוז מהזמן וגם משאיר את הדפדפן פתוח

אפילו במידה ואני סוגר אותו הזכרון לא מתפנה חייב להתחיל את המחשב מחדש

אין לי וירוסים

מישהו קיבל בעיה כזאת בשבוע האחרון? אולי קשור לגרסא של כרום שרצה כרגע?

פורסם

שמתי לב לזה שכל טאב אצלי תופס כ 300-400 מגה כמה דקות אחרי שאני פותח אותו, ובמידה ואני משאיר אותו פתוח לזמן ממושך מגיע גם ל 1.5-2 ג'יגה!

מה שמצאתי שגורם לזה זה התוסף Adblock החלפתי ל Adblock plus וכנראה שפתר לי את הבעיה.

אבל בכל זאת כרום די בעייתי עם ניצול זיכרון. גם בלי הבעיה הנ״ל כל טאב תופס 150-300 מגה לא משנה מה יש שם וכשיש לך מספר רב של טאבים זה מצטבר...

פורסם
  • מחבר

בדקתי גם לי יש adblock plus

לא נראה לי קשור

הנה עכשיו הזכרון כבר ב 11 גיגה ו 5 חופשי עם UPTIME של 13 שעות שמתוכם הרוב היו לילה עם דפדפן סגור

מרגיש לי כאילו מהרגע שפתחתי כרום ואפילו במידה וסגרתי אותו דקות אחרי מהנקודה שם יש הצטברות של זכרון לאט לאט

או אולי במידה ואני פותח אותו שוב איזה כמה דקות לבדוק משהו אז ההצטברות מתחזקת ואולי כל פתיחה שלו בלי שאני שם לב תופס יותר זכרון

ננסה לפתוח ולסגור כרום כמה פעמים

פורסם

אתה בטוח שמדובר בכרום? תפתח את מנהל המשימות ותראה איזה תהליך תופס לך את כל הזיכרון.

אם זה כרום תפתח את מנהל המשימות שלו ותבדוק שם מה תופס את הזיכרון (shift + esc או תפריט - more tools - task manager)

פורסם
  • מחבר

זה דבר ראשון שבדקתי ומה שמוזר שאין שום דבר חריג הכל דברים קטנים שהעליון 200 מגה

יש פה איזה משהו נסתר

פורסם

א. AB ו ABP זה זבל טהור. תעברו כבר כולם ל UBLOCK יצא לאחרונה גם ל FIREFOX (בעבר היה בכרום בלבד).

ב. לפותח הדיון, איזה כרטיס רשת יש לך במחשב ?

פורסם

תן לי סיבה אחת למה אני צריך לעזוב משהו שעובד ועושה עבורי את העבודה ולעבור למשהו לא מוכר...

ומה הקשר כרטיס רשת לזיכרון בשימוש???

פותח הדיון תעלה תמונה של מנהל המשימות כשאתה רואה שזה קורה גם בלשונית processes (details בווינדוס 8) וגם בלשונית performance

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים