עבור לתוכן

קרב בין KSP ל PCH על ה9800PRO?

Featured Replies

פורסם

נשמע מוזר נכון? גם לי...

אבל נראה לי זה דיי נכון.

אני כבר עוקב אחרי ה9800PRO כבר דיי הרבה זמן (מתחילת ירידות המחירים) ושני האתרים האלו פשוט "נלחמים" זה בזה.

אני יודע שזה מוזר, ואולי זה לא נכון אבל זה ממש כך. דוגמא:

לפני חודשיים בערך המחיר היה 1600 וההבדל בין שני האתרים במחיר היה 10 -15 ש"ח (KSP היו יותר זולים), אני מדבר כמובן על הכרטיס של ספיר.

טוב, מאותו זמן (ירדו המחירים) החבריות האלו מעדכנות את הכרטיס כל שבוע, וכל שהוע הן מורידות 10 -20 ש"ח כדי להיות יותר זולים.

לפני שבוע המחיר של KASP היה 1530 ושל PCH 1546.

אז זמן PCH הורידו 1529.95 (הבדל זניח) , מה KSP עשו? נכון, הוריד ל1490 (המחיר כיום).

מלחמה או לא? ;)

בסופו של דבר אנחנו מרוויחים אז זה ממש סבבה.... :D

נ.ב: אני ראיתי את ה"מלחמה" הזאת רק בין שתי החנויות הללו.

פנדה וזיגזג לא ממש שינו את המחירים שלהן.

פורסם

ממש מרתק שינה את החיים שלי ממש.

פורסם
  • מחבר

ממש מרתק שינה את החיים שלי ממש.

סתם ידע כללי.

זה לא צריך לשנות חיים של אף אחד.

אם זה לא מעניין אז לא צריך, אבל לא התכוונתי לשנות חיים של אף אחד. :)

פורסם

אולי זה מעניין, אבל זה יותר קשור לקרב בין החנויות על המחירים, ופחות על הכרטיס עצמו, זאת אומרת שזה לא נמצא בפורום המתאים. (פורום "כללי" מתאים הרבה יותר)... :)

פורסם
  • מחבר

1469 ש"ח, בPCH. דרך מכרז השבוע של טכנו :)

תהנו ;)

Mickel116

LOL :)

ה"קרב" נמשך...

*ואם זה לא מתאים לפרום הזה תעבירו, לי אין את האפשרות...

פורסם

תחשבו על זה ככה, שיצא הPCI X והDDR 2 הייה בכרטיסים החדשים זה הייה משהו כמו ג'יפה MX...

הייה דר חדש לגמריי וזה ימכר כמו זבל

פורסם

הזבל של העתיד הוא האוצר של היום...

פורסם

"תחשבו על זה ככה, שיצא הPCI X והDDR 2 הייה בכרטיסים החדשים זה הייה משהו כמו ג'יפה MX...

הייה דר חדש לגמריי וזה ימכר כמו זבל "

לא נראה לי, לדעתם הם היו יותר כמו ה- Geforce TI שהם בכלל לא רעים עד עכשיו :)

פורסם

E-D-A אתה מגיב על כל מה שלא מענין אותך?

misterbla אתה מגזים, זה יהיה בדיוק כמו שR9700 שנשאר כרטיס מכובד מאוד גם היום למרות שיצא ה 9800 שאמור להחליף אותו.

עוד בערך שלוש שנים ה 9800 יהיה שווה ל MX היום.

פורסם

אין כאן שום קרב הם דווקא מרוויחים מעולה

9800 פרו ירד בתוך חודש לכ- 1,300 שקל

פורסם

זה לא העוצמה של הכרטיס (9800) מה שיפיל אותו. זה החיבור. לדוגמה לך תמצא עכשיו כרטיס מסך PCI... אותו הדבר ככה

לא ייצרו לוחות שהם AGP ואז יפסיקו מתי שהוא את היצור של הAGP 8. הישנים של היום זה משהו אחר כי אתה יכול לקנות משהו חדש בלי

לקנות לוח חדש. מקסימום זה יעבוד בAGP 4. זה לא הייה ככה

פורסם

צודק, אבל אני מתיחס רק לכוח נטו ביחס לכרטיסים הבאים.

פורסם

אתם לא מבינים שלא משנה מה ה9800 פרו ייחשב , עוד 3 שנים אפילו לא ייצאו משחקים כמו דום 3 שהדרישות המומלצות שלו כוללות את רדיאון 9800 פרו. ייצא קוויק 4 שיהיה עם אותו מנוע של דום 3 . אף אחד לא יהיה צריך יותר מ9800 פרו!

פורסם

מה הטמטום בלהגיד שעוד X שנים רדאון 9800 כבר לא יהיה טוב?! ברור שעוד כמה שנים טובות כל הכרטיסים שלנו יהיו שווים לת*ת! לא צריך לנהל וויכוח על זה פה. מה אתם חושבים שכשקניתי את הג'יפה mx שלי לפני 4 שנים ידעתי שהוא יהיה כזה מסכן היום שלא מפעיל אף משחק? בזמנו הוא היה טוב(בערך).

אז מה אתם משגעים תשכל מה יהיה עוד כמה שנים, כרגע 9800 פרו הוא אחד החיות ורואים את זה בכל הבנצ'ים אז תהנו ממנו עכשיו או תחכו 4 שנים כדי לקנות כרטיס שמן הסתם לא יהיה יותר חלש ממנו. חבל על הדיון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים