עבור לתוכן

שוקל להחליף את ה- Inspiron N5010 שלי למחשב נייד חדש, אשמח לעזרה:

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, שבת שלום.

אני חדש פה ואני שוקל להחליף את המחשב הנייד שלי, Dell Inspiron N5010, למחשב נייד חדש תוצרת Dell.

המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר כמעט 4 וחצי שנים והייתי מרוצה ממנו מאוד מאוד.

לאחרונה המחשב התחיל להיות איטי, התחילו לקפוץ פופאפס (כנראה ווירוס), וכנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו.

אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש לראש ואני חושב להחליפו במחשב נייד חדש עקב הרצון להשתדרג במחשב

קצת יותר חזק על מנת להריץ כמה משחקים פשוטים ואת המשחק שאני מתבייש שפספסתי אותו כל כך הרבה זמן- GTA4.

יצא לי לשחק בו ממש בקטנה אצל חבר ואצל משפחה אבל לא יצא לי ממש להיכנס למשחק הזה ועכשיו אני רוצה להתחיל אותו, מאוד רוצה.

האם מחשב נייד חדש יכול להריץ אותו?

יש לציין שמלבד המשחקים הבודדים (משחקים ישנים מאוד, אני לא משחק קבוע וגם אם כן אני לא מאלה שישר קונים משחקים חדשים,

מה גם שאני לא אוהב שום דבר חוץ ממכוניות ולהתחיל לשחק ב- GTA5 כנראה שעוד ייקח קצת זמן

ואני משחק קבוע במשחקי Need For Speed דיי ישנים שזה מספק אותי),

מלבד זאת 80% מהשימוש במחשב הוא אינטרנט בלבד, מעט מאוד הורדות למחשב (בעיקר שירים, ותוכנות קלות ובסיסיות בלבד).

המחשב שלי אף פעם לא התאמץ במיוחד, ניצלתי מהארד דיסק שהוא 500GB רק 120GB וגם בחצי מהנתונים שיש לי כרגע על המחשב אין לי צורך יותר מדי.

בנוסף התברר לי שהכרטיס רשת שיש לי דיי חלש ולא יכול להכיל את האינטרנט הגבוה שיש לי בבית (100MB), ומעבר לעובדה שהמחשב שלי איטי לכשעצמו,

גם האינטרנט לא משהו.

השאלה שלי היא האם לדעתכם יש צורך להחליף את המחשב.

אני לא מחפש לרכוש מחשב נייח, אם הייתי רוצה הייתי רוכש, פשוט אין לי יותר מדי מקום למחשב נייח.

האם ישנה דרך לפרמט את המחשב ולהפוך אותו לקצת יותר חזק?

האם מחשב חדש בכלל יכול להריץ את המשחקים שאני רוצה להריץ (בדגש על ה-GTA4)?

אוטוטו אני מתחיל גם עבודה חדשה ואני אצטרך כנראה את המחשב שלי צמוד אלי

מדי פעם אז הצורך הוא בנייד בלבד.

התקציב שלי לרכישת מחשב (אם ארכוש) הוא עד 4K ש''ח ואני מעדיף רק את המחשבים של Dell- לא אוהב שינויים.

אשמח לעזרה ולהצעות.

נערך על-ידי Shlomi Sroor

פורסם

אם ללכת על מחשב גיימינג שיאפשר לך לשחק משחקים חדשים ולתקופה ארוכה ביחס לתקציב שלך, אז ללכת על זה, בקנייה באילת (תבדוק מול חברים/משפחה מי מגיע לשם):

http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24621

+

הרחבת אחריות ל-3 שנים, זה בדיוק 4,000~ ש"ח.

מבחני ביצועים של הכרטיס מסך - http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-860M.107794.0.html

פורסם

היי CHEVY,

האם המחשב שהמלצת הוא בעל מסך IPS?

פורסם

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים