פורסם 2004 במרץ 2121 שנים היי , יש לי כאן די וי די שלProsound 9000PS(בלי תגובות!)הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי"The parental level of the player has been set. press "yes" to continu"ויש לי אפשרויות בין Yes/Noשאני בוחר ב Yesהוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד.כשאני לוחץ NOהוא כותב לי :"This movie will not play due to the current parental lever setting of the playersPlease eject the disc"מה קורה כאן? למישהו יש מושג?יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ...הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס.ואיבדתי את המספר שלהם , למישהו יש את המספר אולי?(הזמנתי דרך וואלה שופס)ועשו טובה , בלי תגובות על הרמקולים או על החברות , זאת לא המטרה של הת'רד :\תודה.
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים יש לו נעילת תוכן מופעלתברור שמישהו שם סיסמה...קרא תחוברת הפעלה רוב הסיכויים שרשום שם סיסמת מסטר או דרך לאפס אותה
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים זה אומר שנעילת הצפיה מופעלת (נועד למנוע מילדים לראות סרטים בלתי הולמים ללא השגחת הורים) וייתכן שהמכשיר שקיבלת הוא משומש.
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים מחבר אבל זה לא סרט אירוטי או משהו :\ זה בסך הכל Meet joe black והקטע שאיבדתי את החוברת , ככה שאין לי את הסיסמא הזאת ואין לי את המספר שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.