עבור לתוכן

מחשב גיימינג כולל הכל ב 9000שח

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? - 9000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500

2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צריך מקלדת לגיימינג, פד לעכבר ואם יש אפשרות להוסיף בתקציב רמקולים טובים אז אפשר גם.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי קל לא יותר.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - לא. באר שבע.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - ברגע שאני אסגר על מחשב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף שכן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: התקציב כולל גם מסך. ניסיתי להרכיב משלי: http://imgur.com/QqCXoSz

אני אשמח לשמוע את דעתכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים