עבור לתוכן

צריך המלצה לסמארטפון יחסית קטן וזול

Featured Replies

פורסם

אני עדיין תקוע עם טלפון "אנתיקה" של נוקיה. החלטתי שהגיע הזמן לקנות סמארטפון. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. בפעמים שביקשתי ממישהו להשתמש בסמארטפון שלו, לא ידעתי אפילו איך לפתוח את המקשים או לדפדף בעמוד....:-)

הדרישות שלי: קודם כל שיהיה "קטן". כשאני אומר קטן, אני מתכוון כמובן לקטן באופן יחסי לסמארטפון. האייפונים למשל נראים לי מאד גדולים. אני צריך דגם שייכנס לכיס ג'ינס לא כל כך מרווח.

דבר שני: שיהיה יחסית אמין . שאני אוכל לבצע שיחת טלפון ולשלוח SMS, מבלי שכל שנייה הטלפון ייתקע או יעשה כל מיני קונצים(כפי שראיתי אצל מישהי). שפשוט יתפקד כמו טלפון. אינטרנט, איכות מצלמה, כמות זכרון וכו'- כל אלו לא מעניינים אותי.

לגבי המחיר.............ראיתי באייבורי סמארטפונים בסביבות 500 שקל. מחיפוש של הדגמים בגוגל, נובע שהם מיועדים למזרח התיכון(צצות רק תוצאות בעברית), מה שמרמז אולי על זבל...למשל זה:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11260

יש המלצות?

נערך על-ידי sheff2k2

פורסם

גודל מסך כזה יהיה לא שמיש בעליל. המינימום של המינימום הוא 4". גודל קטן וסביר, לדעתי (ולדעת רבים) הוא 4.3". אני לא חושב שיש לאנשים בעיה להכניס לג'ינס מכשירים בגודל 4.3.

מה כן מעניין אותך בסמראטפון, בכל זאת? כלומר, הרי יש סיבה שבגללה אתה קונה אחד, לא?

מהו התקציב המירבי שלך? בימינו דברים "נורמלים" עולים בסביבות ה 1000 שקלים. לדוגמה, ה Moto G.

פורסם
  • מחבר

בלתי שמיש? ברמה שממש קשה להקליד ולחייג? אם כן, מה אתה אומר על הטלפון הזה ב620 שקל:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11431

המסך שלו 4 אינץ'.

לגבי מה ש"מעניין אותי": האמת היא שמעבר לGPS, אין לסמרטפון שום דבר שאני באמת צריך. העניין הוא שאני כבר מרגיש כמו עב"ם כשאני שולף את המלבן הפיני שלי :-)

פורסם

רכישה רק מהארץ או שאתה פתוח גם לחו"ל?

פורסם
  • מחבר

ארץ

פורסם
בלתי שמיש? ברמה שממש קשה להקליד ולחייג?

כן. לחייג זה שטויות. אבל להקליד על 3.2 זה בלתי אפשרי.

המכשיר נראה לי סביר. כלומר, זה מכשיר Low End, אז אין המון מה להגיד עליו. כנראה שאין לו חסרונות משמעותיים. הוא לא יהיה זריז באופן מיוחד, קח בחשבון. אם אתה ממש מתעקש על גודל קטן ומחיר נמוך, זוהי בחירה סבירה.

פורסם

תחפש ביקורות לראות אם הgps לא מתנתק

פורסם

תראה - עד לא מזמן (אייפון 4 האולטרא-פופולארי מישהו?) מסכי 3.5 אינוש היו מעל ומעבר ולא תהיה לך שום בעיה עם סמארטפון בגודל הזה לשימושים שלך.

גם פחות מזה אבל זה בהחלט נוח יותר על מסכים גדולים.

שאני אוכל לבצע שיחת טלפון ולשלוח SMS, מבלי שכל שנייה הטלפון ייתקע או יעשה כל מיני קונצים(כפי שראיתי אצל מישהי). שפשוט יתפקד כמו טלפון. אינטרנט, איכות מצלמה, כמות זכרון וכו'- כל אלו לא מעניינים אותי.

גודל המסך משפיע מאוד על נוחות השימוש ב-SMS כיוון שיש מקלדת מלאה על המסך בניגוד לנוקיה

יש כמובן מקלדות נומריות כמו של הנוקיה שתופסות פחות מקום אבל זה בדיחה על סמארטפון לדעתי - כבר תישאר עם הנוקיה.

עוד נושא בו גודל המסך משפיע זה על שימוש לניווט - לא ממש נוח עם מסך קטן.

אם אתה לא רוצה ש"יתקע ויעשה קונצים" אתה חייב לעלות בתקציב - מכשיר בתקציב הזה, עם מעט זיכרון, מעבד נחות ומימוש בינוני מבטיח לך תיסכול אין קץ, היתקעויות ואיטיות בלתי נסבלת עם הזמן.

אתה לא מסוג המשתמשים שיחפרו למצוא רום מקוסטם ומינימלי למכשיר שיביא אותו לביצועים טובים במחיר זערורי.

על זול משלמים ביוקר.

או שתישאר עם הנוקיה או שתעלה הרבה בתקציב או שתעלה פחות בתקציב ותקנה יד2 - סמסונג גלקסי 3 המעולה למשל נמכר ב~700 ש"ח ומטה ולמרות שהוא גדול, הוא דק פי 3 מהנוקיה שלך ונכנס בקלות לכיס.

הטלפונים הכי קטנים שיש עם מפרט עדכני ומחירים טובים ביד2 הם האייפון 5/5c והסמסונג גלקסי 4 מיני.

האייפון 4 בכלל נמכר במחירי פח ביד2 והוא אפילו קטן יותר.

אם תמצא אחד במצב טוב הוא לא יעלה יותר מ-500-600 ש"ח ומובטחת לך תמיכה ארוכת שנים מאפל.

http://awesomescreenshot.com/06547pw8c2

נערך על-ידי tmpusr

פורסם

התמיכה לאייפון 4 נגמרה...

אפליקציות ימשיכו להיות תואמות לפחות לעוד שנה-שנתיים אבל לא תצא גרסה חדשה. כרגע על 7.1.2 הגרסה הנוכחית העדכנית ביותר היא 8.1.2.

אייפון 4S יכול להיות אופציה, ו-5 זה בכלל מטוס ביחס אליהם.

אם תמצא אייפון 5 במחיר טוב, לך על זה.

פורסם

לשימושים שלו - מה זה חשוב הגרסה?

פורסם

לא חשוב.

פשוט אמרת "תמיכה ארוכת שנים מאפל" שזה לא נכון כבר.

סבתא שלי מרוצה++ עם האייפון 4 שלה, עברה מנוקיה 5530 (שהוא כבר סמי-סמארטפון) שאליו היא עברה מצדפה של סמסונג.

התרגלה אליו מהר.

פורסם
  • מחבר

טוב חברה בוא נאמר שאני מעלה את התקציב שלי לאלף, כדי לקנות "משהו נורמלי". אגב נורמלי, היום ראיתי אייפון4, שיש לו מסך של 3.5, וזה לא נראה לי "בלתי שמיש". ברור שמסך גדול יותר יהיה מהנה, אבל לדעתי זה איזון סביר בין קומפקטיות לבין פרקטיות. מישהו פה הזכיר את מכשיר ה MOTO G, שעולה בערך 1000 שקל. האם הוא נחשב ליחסית טוב?

נזכרתי בפרט נוסף שמאד חשוב לי: שמעתי שבאייפון6 יש בעיה של "גמישות" המכשיר בתוך הכיס. דבר כזה לא בא בחשבון....לא ברור לי בכלל איך חיה כזאת יכולה לצאת לשוק.

אז מהם המכשירים המומלצים ב1000שקל+-?

נערך על-ידי sheff2k2

פורסם

איך? כי זה לא משנה שום דבר. סתם התעקשות דבילית (סליחה) שלך. היה לי בעבר ATIV S, מכשיר בגודל 4.8". המכשיר מת ועכשיו חזרתי בחזרתי לנוקיה N8, מכשיר בגודל 3.5". הוא ממש לא יותר נוח בכיס מהמכשיר הישן והגדול יותר. זה פשוט לא משנה שום דבר. אם כבר זה סתם מעצבן שהמכשיר מתחיל לשנות מיקום בכיס לעומת איך ששמת אותו בהתחלה.

פורסם

לא מומלץ לשים מכשיר בכיס בכל מקרה, ישנה ירידה מתמדת באיכות הזרע וזה נחשב לאחת הסיבות, אני לא אומר שכל מי ששם מכשיר בכיס אין לו זרע טוב.

פורסם

בסדר, אבל לפעמים יוצאים בלי תיק וזה מה שיש. אני הרבה פעמים שם בטוסיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים