עבור לתוכן

סוויצ'ים אדומים או חומים??

Cherry Switches 8 הצבעות

1. 1. Cherry Switches

• Red
      0
    • Brown
      9

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בואו פשוט נלך על סקר שכל אחד יגיד מה יש לו \ מה הוא מעדיף.

בהערכה גסה אני 60% כותב ו40% משחק

החומים מאוד קורצים לי בגלל הקליק והפידבק שאני מניח שיעניק לי תחושה יוצאת דופן בהשוואה למקלדת רגילה

אך יחד עם זאת, אני רואה הרבה תגובות של 'בלתי אפשרי' ללחוץ כל היום על W כשהולכים קדימה עם החומים.

מישהו יודע איפה האיזון @!?# מה עושים ? ? אדום או חום???

פורסם

אין לי ניסיון עם מקלדת מלאה אלא נטו ה"טסטר"

מאד ממליץ לך לקנות\להתנסות עם אחד או ללכת למישהו שיש לי מקלדת מלאה ולהרגיש ...

אני בידיוק רכשתי Corsair K70 RGB עם סווי'צים אדומים

בשבילי הרכות והעדינות קנו אותי ... זה גם מאד מזכיר לי את המקלדת מברנה פשוטה שיש לי כרגע כבר קרוב ל 8 שנים ואני מאד אוהב את המגע

פורסם
  • מחבר

כבר חפרתי בזה כלכך הרבה שאני כמעט ויכול להרגיש את הסוויצ'ים ולכן אני חושב שיהיה מיותר ללכת על קיט היתנסות.

אם היתה אפשרות לבחון מקלדת מלאה זה היה יכול טוב.

אבל אתה לא הראשון שאומר שאדומים\שחורים הם דומים ממש למקלדת רגילה.

אז מה בדיוק הקטע בלהשקיעה המון כספים במקלדת מכאנית שמרגישה לך כמו רגילה?

אגב אני גם חם על ה K70 באדום =] בעיה שהחומים נראים כאילו שהם תמורה טובה יותר לכסף.

פורסם

שוב פעם אתה לא חייב לקנות קיט ... יש כאלו בחנויות מחשבים שאפשר להתנסות איתם + אם אתה מאיזור אשדוד-אשקלון אתה תמיד מוזמן גם לקפה

אמממ למה להשקיע אם אני אוהב את מה שיש לי כרגע? כמה בחינות ... העניין של מקשים שלא נקלטים ביחד לעומת מכאנית \ התאמצות נמוכה יותר בהקלדה וגיימינג \ שיפור במהירות תגובה של מקש בגלל איך שהסוויץ בנוי \ סיפוק מיני בקניית חומרה והרגשה טובה אחרי זה

פורסם

לגבי החזקה של מקש - לא נכון בכלל.

אני בעיקר משחק עם חומים, הרבה יותר כיף לי מאשר אצל חבר עם אדומים.

כבר יש לי שתי מקלדות עם חומים (אחת את האמת למכירה :P ) ואני לא מאוכזב

פורסם
  • מחבר

guylederer0

הסיפוק מיני קנה אותי :biglaugh:

Ymac

איזו ? ? והאם אתה יכול לפרט יותר לגבי ההחזקה של מקש, מה הכוונה?

התייחס כאילו למה שאמרתי בנוגע לגיימינג אם חומות ש-ו-כשאר רוצים ללחוץ על W בטיקים אז החומות מפריעות ?

פורסם

יש לי Ducky Shine 3 + Ducky Shine 2 שתיהן סוויצ'ים חומים, ה-2 כנראה למכירה (עוד לא הוחלט סופית)

אין בעיה ללחוץ מהר על מקשים בסוויצ'ים חומים, אפילו יותר נוח, כי יש לך פידבק שהלחיצה נקלטה - וכך אתה יכול להתאים לחיצות קצרות ויעילות יותר עד הנקודה שבה הלחיצה נקלטה.

הכי טוב שתלך לנסות ותשווה.

זה מה שאני עשיתי בחנות בקנדה שבמקרה הייתי.

היו להם פילקו בתצוגה עם חומים, כחולים ושחורים.

פורסם
  • מחבר

חובה מקשי מדייה (ללא מקש Fn) אז DUCKY לא עונה לדרישות שלי, תודה בכל מקרה =]

הבנתי בנוגע לחומים. אני באמת מתחיל לחשוב חיובי בכיוון שלהם, גם הסקר משום מה עומד על 100% לטובתם חח

פורסם

גם אני מעדיף חומים בגלל הפידבק, יש לי G710+ ואני מאוד מרוצה, נמצאת בשימוש משרדי וגיימינג.

המקדלת כוללת מקשי מדיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים