עבור לתוכן

מחשב חדש מפרט

Featured Replies

פורסם

חח את האמת שלא.. אם מת גנרי אז לא נורא הכל זבל אבל אם מת כזה ספק אתה יודע כמה עצב יש?

בארך יומיים לא אכלתי... משהו יקר מת..

פורסם

איכותי איכותי אבל נשרף לך תוך יום.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם התקבלה החלטה לרוב הפריטים במחיר טוב , יש איש שעובד עם חברה שעובדת רק עם ASUS בלבד !!

וזה יוצר לי בעיה עם כרטיס המסך ש ASUS הם טובים אבל יקרים אני מבקש לדעת על איזה כרטיס כדאי ללכת מבין השניים האלו בלבד !!!

ידוע לי מה דעתכם לגבי כרטיסים אחרים אבל אתם הולכים ברחוב ומשהו נותן לכם לבחור מתנה בחינם ! מה תבחרו .

ASUS Radeon 9600 XT/TVD 128 mb DDR TV OUT DVI - Retail או

ASUS - Geforce FX 5700 256 mb DDR TV OUT Retail

תודה על העזרה חייב לתת תשובה עד מחר !!

פורסם

9600 XT

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה הזמנתי היום הנה המפרט :הכל היה חייב להיות בנוי על ASUS לכן לא היה ניתן לקחת כרטיס מסך יקר יותר .

INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL

Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA

Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz

ASUS Radeon 9600 XT/TVD 128 mb DDR TV OUT DVI - Retail

ASUS P4C800 (875P) - ATX

520w SILVER Q3 2302

MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44

56K ASUS TERMINATOR MR

ASUS CD-ROM X52

MICROSOFT HEBREW Multimedia PS2

Windows XP Pro Hebrew

Norton Internet Security 2004 - Firewal

יש גם דיוידי , כרטיס טלויזיה שהיו לי קודם רמקולים 5.1 T5400

לגבי כרטיס המסך :

א. אני לא משחק הרבה יש כרגע את fx 5200 128m ואני רואה טוב ככה שזה שיפור ולי זה די מספיק .

ב. ציינתי שאני חייב ליקנות רק ASUS והכרטיס 9800es עולה 2300 ש"ח ו 9800xt עולה 2995 ש"ח .

כל המערכת עלתה לי 5700 תרכיבו בכל אתר ולא תמצאו מחיר כזה לכן בגלל קשרים אהי חייב רק ASUS!!!

הודעה ל :biodome

אני בטח לא תרד ואני מנהל פורום ובחיים שלי לא דיברתי לא יפה כמוך , אז מה אם אני חדש כאן אתה צריך להעליב אותי אתה מכיר אותי בכלל אתה יודע מי אני , למה לעשות ככה , אני תמיד שמח שיש חברי פורום חדשים אז למה תרד , אני מאוד מחשבים וקראתי כאן המון עד שהעזתי לכתוב , אני בן 30 לא ילד , אז תתיחס יפה לא עשית לך שום דבר רע !!!

תודה לשאר חברי הפורום על העזרה !!!

פורסם

לא הבנתי למה רק

asus

אבל לא משנה

פורסם

אני בטח לא תרד ואני מנהל פורום ובחיים שלי לא דיברתי לא יפה כמוך , אז מה אם אני חדש כאן אתה צריך להעליב אותי אתה מכיר אותי בכלל אתה יודע מי אני , למה לעשות ככה , אני תמיד שמח שיש חברי פורום חדשים אז למה תרד , אני מאוד מחשבים וקראתי כאן המון עד שהעזתי לכתוב , אני בן 30 לא ילד , אז תתיחס יפה לא עשית לך שום דבר רע !!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... :D

כתבתי לך ת'רד! לא תרד! ;)

זה הגיע מהמילה האנגלית Thread = דיון.

לא התכוונתי להעליב אותך, וצר לי אם העלבתי, פשוט שים לב לכללי הפורום שלנו.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

לדעתי אתה יכול להוריד את הלוח לP4P800 או דלוקס או לא מה שבא לך, מה שרשמת אינו נחוץ.

אני לא מבין למה אתה קונה גם מודם, מי משתמש בזה בימינו.

אני מייעץ לך לקנות ספק מחברה יותר ידועה כמו Thermaltake או Enermax או Antec או HEC.

אתה גם שכחת להכליל מארז ובקשר לזה תלוי בתקציב שלך ומה החשיבות של מארז בעיניך, אם אתה רוצה מארז טוב ואמין קח את זה:

Compucase-HEC CI-6A19

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים