פורסם 2015 בינואר 1310 שנים יש לי לפטופ וכאשר אני מקליד האותיות מתהפכות ליכאשר אני מחבר מקלדת חיצונית USB זה כותב לי בסדר.לפי מה שאמרו לי צריך לשנות ברגיסטרי ב initialkeyboardindicators לשנות שיהיה 0 שזה אומר מצב כבוילאחר שעשיתי restart הרגיסטרי השתנה שוב ל 2 מה שאומר שה num lock הופעל, איך אני מבטל אותו לצמיתות במחשב נייד?
פורסם 2015 בינואר 1310 שנים מה זה "אותיות מתהפכות לי"?הטריגר של num lock הוא במקלדת שלך והוא טריגר חומרה.
פורסם 2015 בינואר 1310 שנים מחבר מדובר ב Laptop , כאשר ה Numlock עובד אז מקשי המספרים בשורה הארוכה למעלה מתהפכים לאותיות וכל הזבל הזה, כי במחשב נייד אין את הספרות בצד ימין כמו שיש במקלדת של מחשב נייח.זה גורם להיפוך.מישהו מכיר את הבעיה וניסה לסדר פעם?
פורסם 2015 בינואר 1510 שנים מחבר אני עדיין לא מבין את הבעיה שלך.מה קורה אם אתה לוחץ על num lock?אין num lock זה מחשב נייד.האותיות "מתהפכות" אתה לוחץ על האות "ח" יוצא לך 5אתה לוחץ על "צ" רושם לך 9מכירים את הבעיה?
פורסם 2015 בינואר 1510 שנים אין דבר כזה שאין NumLock.בכל מחשב יש, גם בנייד.אצלך זה כנראה Fn ועוד משהו, אולי 7 או 8, תחפש על המקשים.מה דגם המחשב?
פורסם 2015 בינואר 1510 שנים מחבר אין דבר כזה שאין NumLock.בכל מחשב יש, גם בנייד.אצלך זה כנראה Fn ועוד משהו, אולי 7 או 8, תחפש על המקשים.מה דגם המחשב?Asus EEE pc
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.