עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוחות אם ASUS

Featured Replies

פורסם

אחרי שהסתכלתי במידע של לוח האם של ASUS - P4P8X-SE ראיתי שרשום שם שמהירות 800 נעשית ע"י אוברלוקינג...

אז הכוונה שהלוח הזה לא בא במקור לתומך ב800 FSB?

אני שוקלת לקנות או את ה-ASUS P4S800D

או את ה-P4P8X-SE ורציתי לדעת אם שווה לקנות את הלוח הזה - לפי המפרט שלו?

כי ב-S800D יש תמיכה מלאה ב- 800FSB

וגם מה הכוונה שרשום ליד מפרט של זיכרון (4GB unbuffered non-ECC) - מה הכוונה מבחינת הביצועים?

מה אתם ממליצים?

פורסם

אמנם צריך לדעת מה המעבד שלך, אבל לפי כמה חיפושים אני כמעט בטוח שמה שאמרת נכון - הלוח עובד במקור ב533FSB, והמקסימום שהוא יכול להגיע אליו (בOC) זה 800FSB.

בקשר ללוח השני שנתת - הוא מבוסס על צ'יפסט של SiS ולא של אינטל, והרבה יותר טוב לקנות לוח מבוסס צ'יפסט 865 או 875 של אינטל.

בעיקרון מבין הלוחות של אסוס מומלץ ה P4P800 (יש כמה סוגים, כל אחד עם פיצ'רים קצת שונים) שמבוסס על אינטל 865.

אם תתני את המפרט שיש לך כרגע / את מתכננת לקנות יהיה הרבה יותר קל להגיד איזה לוח כדאי לך לקנות (את ממש לא חייבת לקנות אסוס, יש לוחות מצויינים גם של אביט).

בקשר לשאלה על הזיכרון - הכוונה היא שהלוח תומך עד 4 ג'יגה של RAM (הסטנדט פחות או יותר) וה - unbuffered non-ECC שאני לא יודע בדיוק מה זה אומר מבחינה טכנית, אבל נדמה לי שזה לא משהו שמשפיע, מה שכן משפיע זה הזיכרון עצמו שיש לך.

פורסם

Unbuffered Non-ECC is standard DDR RAM, Buffered memory and memory with ECC check are mainly meant for servers.

As for the motherboard, SiS 655FX is a very nice chipest that gives a fair fight to Intel 865PE and is often cheaper. It'll be a fine choice for the standard user.

פורסם
  • מחבר

אמנם צריך לדעת מה המעבד שלך, אבל לפי כמה חיפושים אני כמעט בטוח שמה שאמרת נכון - הלוח עובד במקור ב533FSB, והמקסימום שהוא יכול להגיע אליו (בOC) זה 800FSB.

בקשר ללוח השני שנתת - הוא מבוסס על צ'יפסט של SiS ולא של אינטל, והרבה יותר טוב לקנות לוח מבוסס צ'יפסט 865 או 875 של אינטל.

בעיקרון מבין הלוחות של אסוס מומלץ ה P4P800 (יש כמה סוגים, כל אחד עם פיצ'רים קצת שונים) שמבוסס על אינטל 865.

אם תתני את המפרט שיש לך כרגע / את מתכננת לקנות יהיה הרבה יותר קל להגיד איזה לוח כדאי לך לקנות (את ממש לא חייבת לקנות אסוס, יש לוחות מצויינים גם של אביט).

בקשר לשאלה על הזיכרון - הכוונה היא שהלוח תומך עד 4 ג'יגה של RAM (הסטנדט פחות או יותר) וה - unbuffered non-ECC שאני לא יודע בדיוק מה זה אומר מבחינה טכנית, אבל נדמה לי שזה לא משהו שמשפיע, מה שכן משפיע זה הזיכרון עצמו שיש לך.

אז ככה...

יש לי כבר מעבד 2.8 שתומך ב-800FSB וזיכרון 512MB DDR400

ומה רע בלוחות שמבוססים על צ'יפסט שלSIS?

פורסם

SIS תמיד היו בינוניים ומטה.

איך הם היום?

ARMA, אומר שהם סבירים היום, אני איתו.

אבל, אני אישית הייתי משקיע את ההפרש וקונה ציפסט של אינטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים