עבור לתוכן

וואוו איזה אבסורד אותו מקרר בגישה כל כך שונה....

Featured Replies

פורסם

אותו דגם. יש מציעים אותו עם שנה אחריות ויש עם עשר שנות אחריות יצרן. הבדל של יותר מאלף ומאתיים שקל...

השאלה אם כדאי להשקיע עוד 1300 שקל בשביל האחריות הזו, כי כיום מקררים גם ככה לא מחזיקים 10 שנים באמת, ושנית האחריות היא רק על המדחס ועל ביקור טכנאי אתה בכל אופן משלם....

עיזרו לי להחליט ידידי היקרים.

פורסם

לא רלוונטי, עד 2025 אם אתה לא מחליף מקרר אתה בבעייה יותר גדולה מה1200 שקל !

זה בסה"כ תא לקבבים זועמים, אני הייתי הולך על השנה אחריות

פורסם

מה המחיר שלהם?

2200 לעומת 1000, זה לא כמו 5200 לעומת 4000, ותבדוק על מה האחריות של ה10 שנים

לא תמיד זה על הכל.

פורסם
  • מחבר

זה בערך 4100 ול 5500, וציינתי במפורש שהאחריות היא רק על המדחס...

פורסם

מדחס חדש: 800 שח. תתקשר לטכנאי ותשאל אותו כמה עולה מדחס למקרר שלך. כי על עבודה בכל מקרה תשלם.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את מסקנת דבריך.

פורסם

הייתי משלם על הרחבת האחריות

מקרר זה לא משהו שאני יודע לתקן לבד - ומנסיוני להזמין מישהו שמתקן זה "לא בטוח" ועולה יותר.

לפני כשנתיים הלך לי המקרר והסיפור עלה לי בנזק של כמעט 2000 שח (עלות ביקור טכנאי + עלות המוצרים) - תנסה למצוא מקרר עם אחריות מקיפה על הכל

אם אני לא טועה במקררים שמשווקים על ידי ראלקו אפשר להרחיב בעלות קטנה יחסית את האחריות ל-5 שנים מלאות

פורסם

חשבון פשוט. במקרר שלי עלות המדחס כ 600 שח. לפיכך תוספת של 1200 שח רק עבור אחריות מדחס אינה כדאית. תשקיע במגן קפיצות מתח טוב(q-trade) והמדחס ישרוד שנים ארוכות. אחרי המדחס התצוגה הדיגיטלית היא הדבר הכי יקר. כל היתר זה טרמוסטטים זולים...

פורסם

יש לי מקרר כבר 15 שנה שלא התקלקל אפילו פעם אחת.

כמה זה נפוץ בכלל?

פורסם

ככלל,ביטוח מוצרים לבנים אינו משתלם. אותו דבר תקף גם לאחריות מורחבת. הבעייה היא ריבוי הכוכביות בהסכם האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים