פורסם 2015 בינואר 1110 שנים יש לי בעיה בווינדוס מאז שהתקנתי אותו, כל פעם שאני סוגר את המשחק Ghost Recon Phantoms, לא ניתן אחרי זה להעביר לאותיות קטנות באנגלית, יש לי או עברית או Upper Case Letters.למישהו יש מושג איך לסדר את זה?, יש לציין שריסטרט מסדר את זה, אז כל פעם שאני מסיים לשחק אני מפעיל את המחשב מחדש.
פורסם 2015 בינואר 1110 שנים אולי זה הSTICKY KEYS של הוינדוס?http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/windows/3512425/how-turn-off-sticky-keys/
פורסם 2015 בינואר 1110 שנים זה לא מה שהבנתי מההודעה הראשונה שלך.אתה לא יכול לשנות keyboard layout בכלל (גם דרך עכבר)?
פורסם 2015 בינואר 1110 שנים מחבר אחרי שאני סוגר את המשחק יש לי עברית או Upper Case Letters אנגלית.גם הסרגל שפה נעלם מהשורת משימות (כרגע למשל הוא מופיע).מצטער אם לא הייתי ברור בתשובה, אני לא יכול לשנות Layout, ואין לי מושג איך עושים זאת מהעכבר...כל עניין הסטיקי קיז מכובה אצלי. נערך 2015 בינואר 1110 שנים על-ידי shapin
פורסם 2015 בינואר 1110 שנים דרך העכבר הכוונה בעזרת העכבר ללחוץ בשורת המשימות בצד ימין למטה (אם הווינדוס בעברית אז צד שמאל למטה) על ה HE או ה ENG ואז בתפריט הקטן שקופץ לשנות. אני מניח אז אם אני מטעה multicore יעמיד אותי למשפט
פורסם 2015 בינואר 1110 שנים ^ זאת היתה הכוונה שלי.ניתן להפעיל את הסרגל בקליק ימין toolbars>language bar
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.