עבור לתוכן

משדרג לוח ומעבד, קיבלתי הצעה ויש לי מספר שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמעתי באמת על ה-AA ו-AF האלו, שאין לי מושג מה הם, אבל שמעתי שהם מורידים מביצועי הכרטיס בכ-40%... רציתי לדעת איך אני מבטל אותם במשחקים, למשל במשחק Need for Speed - Underground... איך אני מבטל אותם כדי שהמשחק יעבוד לי הכי טוב שהרטיס הזה יכול להריץ?

ובכלל, מה זה ה-AA וה-AF האלו?

פורסם

רוב המשחקים לא נותנים לך להגדיר את ה AA שזה Full Screen Antializing ו AF שזה Anisotropic Filtering אלא צריך לעשות את זה דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ושם זה מכובה כברירת מחדל. שתי הפונקציות האלה לוקחות משחק קיים ומשפרות בצורה דרמטית את הצורה שהוא נראה. AA משפיע על מודלים תלת ממדיים ועושה שקווים אלכסוניים במסך יראו חלק (קשה להסביר בלי דוגמא, אבל מכיר את זה שדמויות נראה עם קצוות משוננים?) ו AF משפיע על איך נראות טקסטורות (הרבה יותר חדות, במיוחד ממרחק). אני חושב שAA עדיף אז אני בוחר בו אם הפעלה של שניהם תעט יותר מדי את הביצועים של המשחק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה על ההסבר המאלף!

רק רציתי לדעת, איפה אני יכול לשנות את זה?

פשוט, הדרייברים של ATi לא מותקנים אצלי, רק מה שה-XP התקין, אז אין לי את האפשרויות ה"אדומות" ב-Advanced...

פורסם

אז אני בספק אם תוכל לשנות את האוציות האלה (הם לא מופעלות כברירת מחדל). יש משחקים כמו מאפיה, מקס פיין 1+2 שכן נותנים לשנות דרך המשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים