עבור לתוכן

12 נרצחו בצרפת ע"י טרוריסטים מדאעש כנקמה על הקריקטורות של מוחמד לפני כמה שנים.

Featured Replies

פורסם

20% מהמוסלמים בעולם הם קיצוניים. לא כמה עשרות אלפים.

אני לא טוען שאין מוסלמים טובים שרוצים רק לחיות בשלווה, אבל זה לא מעניין אותי.

הבעיה הפרקטית שלי היא שהבאת מוסלמים מתונים למדינה מאפשרת פתח גם למוסלמים קיצונים להכנס.

חוץ מזה שהמוסלמים המתונים לא רואים בטרור הקיצוני בעיה מעצם העובדה שהם ממשיכים בשלם ומקשים על הרשויות לטפל בבעיה גם אם זה להוריד חלק מהזכויות שלהם.

גם אם הם לא רשעים אז הם לפחות אנוכיים שכן בשביל הנוחיות שלהם הם נותנים כרטיס כניסה חופשי למוסלמים קיצוניים. על הזין שלהם מה יש להם להפסיד?

ברור שצריך לגרש אותם או אפילו לחסל אותם בתחבולה. פחות או יותר כמו הנאצים. אין לי בעיה עם זה. אני לא גזען ואני לא חושב שהם נחותים ממני, אבל בסוף זה יגיע גם לזה. ולמה שיהיה לי אכפת? כאילו שלמישהו מהם אכפת מאיתנו.

• תגובות 107
  • צפיות 20.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם שיטות כמו האזנות סתר וכו' יש בעיה - הן נותנות כוח לשלטון נגד העם :

1. גם בשלטון (ומכאן גם בראגון שיתפעל את מערכת האזנות הסתר למשל) יש מוסלמים (האוכלוסייה המוסלמית הכללית) ואיסלאמיסטים (המוסלמים הקיצוניים), בהתאמה לחלקם באוכלוסייה הכללית. אנשים בתוך המערכת יכולים לנצל אותה למטרות ההפוכות לחלוטין מאלה שרצינו..... ציתות לאנשים הלא נכונים ו "פספוס" מכוון של השיחות החשובות, הפללת אירגונים פוליטיים שרוצים להיאבק בתופעה (וזה יעבוד בצורה מושלמת נגד ארגון כמו pegida הגרמני - הוא לא עושה משהוא בלתי חוקי, אבל דיי שנוא על השלטון ולכן יהיה קל להצדיק ציתות מתמיד דווקא לפעילים שלו ו "תפירה"). גם מעטפות (של טובות או של איומים) מתחת לשולחן עובדות...

2. יום יבוא והבעיה תיפתר, ולא יהיה יותר צורך במערכת דרקונית כזאת.... אבל השלטון לא ילך לוותר עליה כשהיא כבר קיימת. היא כן תנוצל לרעה. או שהבעיה "תיפתר" בכך שהאיסלאם הקיצוני ינצח, והמערכת תשמש לרדיפת מי שנגד האיסלאמיזם ומתכונן למהפיכה הצרפתית ה III..... ראו ספר הארי פוטר ואוצרות המוות

כמו בדיונים דומים על מה שוקרה אצלנו בישראל, אני חושב שניתן לעשות הרבה - ואולי לעשות מספיק בשביל לפתור את הבעיה - בשיטות "דמוקרטיות" לחלוטין. בלי אפליה מראש כנגד הקבוצה הגדולה יותר שמכילה את המטרה, ואפילו בלי לספק לאוייב תירוצים שיעמדו בבית המשפט (שכנראה "אוהב ערבים" שם לא פחות מאצלנו)

צריך פשוט לא לפספס את מה שלחלוטין obvious, _ולאכוף את החוק_ הסטנדרטי לחלוטין של המדינה כראוי לכולם. בפעם האחרונה אמרתי זאת בדיון של הערבים שחונים באמצע הכביש בירושלים, אבל זה לחלוטין תופס גם כאן. האיסלאם היא דת אם כל כך הרבה יהירות, שהם לא מתאמצים בכלל להסתיר כשהם עושים משהוא. הדבר היחיד שמסתיר את מה שקורה הוא מילים ושקרים, לא עובדות שניתנות למדידה.....

נתחיל מהדבר הכי בסיסי : גל הטרור הזה הכיל כמה מקרים של המון שהולך ברחוב ושובר, מצית ורוצח לכל כיוון. זה מתבקש שיתפסו ויזרקו אותם לכלא

אם זה יהיו 3 בעיות :

1. סד"כ המשטרה עלול להיות לא מספיק גדול בשביל המשימה

2. עלולים לחשוש מ "מחאות" "נקמות" וכו' וכו'

3. עצם העובדה ש 99% ממי שנעצר הוא מוסלמי הוא לא "פוליטיקלי קורקט"

אז....

1

לדאוג לסד"כ נורמלי

איך - שאלה

2

זאת בעיה בשביל מי שייהרג בפעולות ה "מחאה" האלה, אבל בגדול כל פעולה כזאת אם תנוהל נכון על ידי המשטרה, תוביל להריגת/מעצר איסלמיסטים נוספים ונוספים. בסוף "האמיצים" ייגמרו מתישהוא....

3

אין לי משהוא נגד רעיון ה "פוליטיקלי קורקט", אבל אני פשוט לחלוטין לא מסכים אם הדרך בה "פוליטיקלי קורקט" מוגדר באירופה. לצורך זה אתן דוגמה (לא מציאותית ולא מעשית, אבל להמחשה), וסורי מראש אם הדוגמה אינה "פוליטיקלי קורקט"

במדינה X יש 50% מהאוכלוסיה בעלי צבע עיניים ירוק ו 50% בעלי צבע עיניים כחול. ידוע (אובייקטיבית) ש 90% מהפשע בשנה נעשה על ידי הירוקים ו 10% על ידי הכחולים

בממוצע לאורך תקופה, סה"כ האזרחים שנעצרו על ידי המשטרה בתקופה זו הוא 90% ירוקים ו 10% כחולים. אם זה יוצג כך לבית המשפט בהאג, יוחלט שהתנהגות המשטרה אינה "פוליטיקלי קורקט"

לדעתי, בואו נבדוק את זה אחרת : נבדוק על ידי חוקר פרטי נייטרלי מדגם של קייסים. המסקנה של החוקר הפרטי תהיה 0/1 : יש קייס/אין קייס

נניח שמתוך העצורים הירוקים ב 60% יש קייס, ומתוך העצורים הכחולים ב 60% מהמקרים יש קייס. במקרה זה אני אומר שהמשטרה עובדת בצורה "פוליטיקלי קורקט" ובעלת 60% הצלחה בזיהוי נכון של עבירות

נניח שמתוך העצורים הירוקים ב 60% מהמקרים יש קייס, ומתוך העצורים הכחולים ב 90% מהמקרים יש קייס. במקרה זה אני אומר שהמשטרה אינה "פוליטיקלי קורקט", מכיוון שהיא נטפלת לירוקים יותר מהחלק היחסי שלהם בפשיעה באמת : המשטרה מושפעת מסטיגמות כנגד הירוקים

נניח שמתוך העצורים הירוקים ב 60% מהמקרים יש קייס, ומתוך העצורים הכחולים ב 40% מהמקרים יש קייס. במקרה זה אני אומר שהמשטרה אינה "פוליטיקלי קורקט", מכיוון שהיא נטפלת לכחולים יותר מהחלק היחסי שלהם בפשיעה באמת : המשטרה מושפעת מלחץ מצד בית המשפט בהאג, ונטפלת לכחולים יותר מהחלק היחסי שלהם בפשיעה (ואם זה יהיה קיצוני מספיק, אז אפילו יותר מהחלק היחסי שלהם באוכלוסיה !!!!) בניסיון להיראות "פוליטיקלי קורקט" בעיני בית המשפט, כשבמציאות בדיוק בגלל זה ההתנהגות שלה אינה "פוליטיקלי קורקט"

בית המשפט בהאג רואה שיש כשל לוגי בהתנהלות ההחלטות שלו, ומציע להשוות לפי קריטריון אחר : בכלא יושבים 90% ירוקים ו 10% כחולים, מה ששונה קיצונית מהחלקים שלהם באוכלוסייה הכללית של המדינה, לכן התנהגות מערכת המשפט במדינה אינם "פוליטיקלי קורקט"

לדעתי, בואו נבדוק את זה אחרת : ניקח את כל הפושעים שביצעו פשע דומה (למשל : שוד בנסיבות דומות אם אותה כמות וחומרת נפגעים, ובטווח מסויים של סכום כסף שנשדד). ניקח ממוצע של תקופת מאסר של הירוקים, וממוצע של תקופת מאסר של הכחולים

נניח שתקופות המאסר הממוצעות דומות. במקרה זה מערכת המשפט כן "פוליטיקלי קורקט" מכיוון שאין אפליה

נניח שהירוקים בבמוצע יושבים יותר. במקרה זה מערכת המשפט אינה "פוליטיקלי קורקט" כי יש אפליה נגד הירוקים

נניח שהכחולים בממוצע יושבים יותר. במקרה זה מערכת המשפט אינה "פוליטיקלי קורקט" כי יש אפליה לטובת הירוקים (ושוב, אולי בשביל שהחלק שלהם באוכלוסיית הכלא יהיה דומה יותר לחלק שלהם באוכלוסיייה הכללית של המדינה)

לאור זאת, האם זה באמת לא "פוליטיקלי קורקט" לזרוק לכלא 100000 עבריינים תוך אירוע יחיד אם 99000 מהם מוסלמים ?

כיאלו, תהיו פוליטיקלי קורקט, אבל בצורה שאינה מהווה כשל לוגי.....

פורסם

מי אמר שדמוקרטייה לא מותירה אפלייה? החוקה אוליי לא מותירה אבל ניתן להפלות גם בדמוקרטייה. דוגמא טובה זה כל האפליה ה"מתקנת" בארצות הברית למיעוטים. אגב היהודים בארה"ב לא מקבלים את הזכויות המיוחדות של המיעוטים כחלק מהאפליה המתקנת כי הם נחשבים ללבנים.

פורסם

לא מצאתי מילה מתאימה, כתבתי "דמוקרטיה" ב " ". אני מניח שהבנת למה בדיוק הכוונה

אפליות מתקנות למיניהן, הן מה שאני לא מתיר על פי ההגדרה שלי ל "פוליטיקלי קורקט". ניתן לאפשר איזה שהוא תיקון לזמן מוגבל אחרי שמודים בטעות, אבל לא הגיוני שב 2015 תימשך "אפליה מתקנת" 2 דורות אחרי שהבעיה במקור תוקנה.....

במקרה של אירופה, אלה 2 תופעות שמעורבות :

1. הם עובדים לפי מודל ה "פוליטיקלי קורקט" השגוי שלהם (ובכלל זה, "אפליה מתקנת" על מוסלמים וזאת אפילו מבלי שהיתה בעיה במקור שהיה צריך לתקן בצורה כזאת), אבל שהם רגילים לעבוד איתו (ובין היתר גם לשפוט לפיו את ישראל)

2. הם פשוט התעלמו מהאיסלמיסטים שחיים בפנים הרבה יותר מידי לאורך השנים, אז אלה הבינו שהכול מותר. אם היו מטפלים בהם פשוט כראוי - מבלי כל צורך אפילו בחוק מיוחד בשבילהם אלא פשוט - אכטיפה מוחלטת של החוק הפלילי, ביקורות סמויות וגלויות על מה שקורה בבתי ספר (כל בתי הספר במדינה, ובכלל זה כמובן אלה של המגזר המוסלמי) - חלק גדול מהאוכלוסיה לא היה יוצא לפעולות ה "מחאה" האלה, חלק גדול מהילדים לא היו מקבלים את שטיפת המוח האיסלמיסטית, וכן הלאה וכן הלאה. היום, הם פשוט מפחדים מהמצב אליו הם הביאו את עצמם

פורסם

אגב, אני לא יודע אם שמתם לב אבל יש כמות נכבדת של אנשים בעולם(גם מוסלמים וגם לא) שמאמינים שישראל וארה"ב אחראיות ל11 בספטמבר, הם מאמינים שההתקפת טרור בצרפת זה עבודה של המוסד.

הם חושבים שכל גל הטרור הזה זה פשוט פעולות של המוסד ושל ארה"ב כדי לגרום למוסלמים להראות רע.

אז גם המוסלמים המתונים שרוצים לחיות בשלום לכאורה מאמינים שכל גל הטרור הזה הוא בעצם מעשי ידי ישראל וארה"ב.

אין מוסלמי שאפשר לעשות איתו שלום.

פורסם

^ משעשע לראות איך אופן המחשבה הלא לוגי שלך מוביל אותך להכללות כל כך ילדותיות.

פורסם

ההכללות שלו פשוט לא מנומקות נכון. אין מוסלמי שניתן לעשות איתו שלום כי מוסלמי כזה לעולם לא יהיה בעמדת כוח.

פורסם

מוסלמי כזה יוכל להגיע לעמדת כוח אם אלה שלא ניתן לעשות איתם שלום יורדו מעמדת הכוח ויטופלו בהתאם

פורסם

הטיפול יצטרך להיות מאוד יסודי כדי שמחליפיהם לא יהיו זהים להם בעמדתם.

פורסם

בשביל זה צריך להבדיל בין מי שהוא אזרח מוסלמי לגיטימי, ומי שהוא איסלמיסט. וזה מה שהם לא עשו בזמן, ולא עושים גם עכשו

יש כמה מחסומים שמונעים מהם לעשות את זה, וצריך להוריד :

1. כל נושא ה "פוליטיקלי קורקט", בו למעשה הם כובלים את עצמם ופשוט לא מאפשרים לעצמם להתחיל לטפל בבעיה. אני חושב שכן, מדינה מודרנית צריכה להקפיד על הגינות, אבל כפי שכתבתי למעלה - הגינות מבחינתי משמעותה טיפול שווה בפרטים מכל קצוות האוכלוסיה, לא "העדפה מתקנת" לטובת המוסלמים בשביל לתקן.... בעיה שמעולם לא היתה

2. יש המון מוסלמים שכרגע הרבה מהם איסלמיסטים, והרבה נוספים נתונים ללחץ/שטיפות מוח/וכו מצד האיסלמיסטים להתנהג כמו איסלמיסטים. כל זה קורה בתוך bad sectors מוסלמיים שנוצרו באירופה, שאף אחד לא בדיוק נכנס לשם, הם עושים מה שהם רוצים כי הרגילו אותם שמותר להם לעשות מה שהם רוצים ללא כל ביקורת (בין אם ב "שלטון המקומי" שלהם שם שהוא ארגון טרור, בין אם ב "בתי ספר מוסלמיים" שלהם, וכו וכו). זאת בעיה שיש גם אצלנו בארץ, ראה מקרה האקדח במזרח ירושלים לפני תקופה ובכללי כל האי טיפול באירועי "כבוד המשפחה" בכפרים בארץ....

3. יש להם שיטות בעייתיות לטפל בבעיה. יותר נכון - הם רוצים לעשות הרבה דברים, חוץ מהפעלת כוח חוקי ישיר כנגד המתפרעים..... כשבמהלך "פעולות מחאה שקטות" ניתן לראות בדיוק מי שובר ומצית ורוצח לא עושים איתו כלום כי זה "פגיעה בחופש ההפגנה" או whatever תירוץ. לעומת זאת הכלניות כבר רוצים ליירט את כל תעבורת האינטרנט של כל האזרחים שלהם (ולחייב ספקי אינטרנט ובתי קפה אינטרנט לשמור לוגים, ולאסור על האזרחים להשתמש בתקשורת מוצפנת ללא דלת אחורית) ("דמוקרטי" לחלוטין....) בשביל "למצוא טרוריסטים".....

(ושלא יתחילו התירוצים של "ההמון יהרוג את השוטרים אם ילכו לבצע מעצר" - נא להיערך אם כוח משטרתי גדול וחיפוי כדורי גומי ואש חיה בהיכון, ולהפעיל את אחד מהם לפי הצורך אם ההמון תוקף את השוטרים)

כיאלו דיי, אם הם יהיו "politically fair" ולא "politically corrrect", ואם יהיה להם האומץ פשוט ללכת ולעשות את מה שצריך לעשות כשהכול קורה לאור היום, היו כבר מבצעים חלק גדול מהטיפול בבעיה. אולי פותרים אותה לגמרי ואולי לא, אבל בהחלט היו מתקדמים ממה שקורה עכשו

ונראה לי עלוב שאני כותב דברים שנראה לי הם obvious, ונראה לי שלמישהוא באירופה הם לא .....

פורסם

ענה לי בבקשה, איך מוסלמי מאמין יכול אזרח מן השורה ולא פצצת זמן במקרה הטוב, בהתחשב בדברים הכתובים בספר אותו הוא מחשיב לקדוש.

פורסם
ענה לי בבקשה, איך מוסלמי מאמין יכול אזרח מן השורה ולא פצצת זמן במקרה הטוב, בהתחשב בדברים הכתובים בספר אותו הוא מחשיב לקדוש.

בני ישראל לא עשו שואה לעמי כנען? לא רצחו את כל האוכלוסיה כאן לפני אלפי שנים?

אני לא מבין את ההגיון שלך.

פורסם

האיסלאם היה במקור דת של שודדי דרכים במדבר. לשודדי דרכים יש את הכללים שלהם, והדרך הישירה ביותר להבין איך הכללים האלה עובדים היא לדמיין איך זה עובד במקור, אי שם בשנת 600 לספירה :

- בוחרים מטרה והולכים לשדוד אותה

- מותר לרמות ולשקר, והשודדים חייבים לתמוך ולעזור אחד לשני לרמות ולשקר

- יש ללמד את הילדים להיות שודדים טובים

- ראש הכנופייה בוחר איך הכנופיה תחלק את השלל (נשים, יהלומים ומתכות, ..... בפרט, מי שיש לו יותר רכוש יש לו יותר נשים לכן מותר שיהיו כמה נשים)

- אסור לבגוד במערכת הכנופייה

....

לא צריך אפילו שהדברים האלה ייכתבו בספר, מספיק שדה פאקטו זאת תהיה הדרך בה החברה מתנהלת, וקיבלנו את המודל החברתי המוסלמי, בשביל שהיא תישאר כך במך מאות שנים (שכן כל מי ש "מודרני" מידי בשביל המודל נענש על פי מודל זה), ובשביל שכל מקום מוסלמי על פני כדור הארץ יהיה shithole כמו מה שהוא

כשהמוסלמים עולים לאירופה, יש 2 אפשרויות של מה יחכה להם שם :

- במדינה אירופאית מתנהגים כמו בני אדם אירופאיים ולא כמו שודדי דרכים, או שמגיעים לכלא על פי המודל האירופאי

- במדינה אירופאית ניתן להפוך אזורים ל shitholes כמו זה ממנו באתם, ולהחיל בו את מודל השודדי דרכים שלכם

בספר כותבים דברים בצורה שבה קל להצדיק אותם ולחנך אותם לדורות הבאים. באיסלאם, מטרת העל היא לא "לעבור ממקום למקום לפי איפה נשאר משהוא לשדוד", אלא "להפיץ את דת השלום בכל העולם. מצב העולם כיום הוא "דאר אל מלחמה", וכשכשל העולם יקבל את דת האיסלאם מצב העולם יהיה "דאר אל שלום""

זה כמובן מאפשר להוסיף המון פשרנויות ולהביא את כל הקונספט של טרוריזם כנגד כל מה שחי בעולם ואינו מוסלמי, ולא בשביל לשדוד אותו אלא פשוט "כי זה מה שצריך לעשות". בגלל זה, כל מקום שבו חברה מוסלמית חיה "כמו במקור", מבנה החברה והשלטון המקומי שם נראה כמו כנופיית שודדי דרכים, גם אם היום הם לא באמת הולכים אם מאצ'טות לשדוד משאיות קוקה קולה בכביש הראשי. במקום זה, היום הם שודדים בעיקר שטחי מדינות בשביל למקם את האוכלוסיה המתפוצצת שלהם, ו "זכויות" בשביל הפצת האיסלאם והדחקת היתר כמטרה בפני עצמה

האם זה באמת בא מהספר ? לא נראה לי. בני אדם שיש להם ראש כן מבינם שהוראות מסוימות שכתובות בספר הן שטויות. היהודים בארץ (רובם) לא סוקלים באבנים את מי שנוסע בשבת. הנוצרים באירופה (כבר כמה מאות שנים) לא מעלים מדענים על המוקד. אבל כן מחשיבים את עצמם כדתיים. והספר של אף אחד מהם לא השתנה

לדעתי, הדבר היחד שמחזיק את המוסלמים כאיסלמיסטים בפוטנציה הוא המערכת החברתית שבשבילהם היא נורמלית. אם באירופה היו מציבים אותם בפני עובדה : תחיו לפי המערכת החברתית שלנו ובבית תתפללו למי שאתם רוצים, או שאתם עפים מכאן, לא היו קמים להם bad sectors חשוכים שבהם המוסלמים ממשיכים להתנהל לפי המערכת החברתית שלהם

פורסם
בני ישראל לא עשו שואה לעמי כנען? לא רצחו את כל האוכלוסיה כאן לפני אלפי שנים?

אני לא מבין את ההגיון שלך.

כולם עשו שואה בכולם בשלב כלשהו בהסטוריה. בתורה שלנו, לפחות, אין שום ציווי עתידי להמשיך ולנהוג כך, חוץ מביחס לעם אחד מסויים שנכחד לפני אלפי שנים, בעוד שבקוראן יש ציווי ברור להרוג כל לא-מוסלמי שמתנגד לשלטון האסלאם על העולם. ההשוואה שלך מראה כמה שנאה עצמית יש בך, כשאתה רואה בעמך שלך אוסף חלאות כדוגמת המוסלמים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האם זה באמת בא מהספר ? לא נראה לי. בני אדם שיש להם ראש כן מבינם שהוראות מסוימות שכתובות בספר הן שטויות. היהודים בארץ (רובם) לא סוקלים באבנים את מי שנוסע בשבת. הנוצרים באירופה (כבר כמה מאות שנים) לא מעלים מדענים על המוקד. אבל כן מחשיבים את עצמם כדתיים. והספר של אף אחד מהם לא השתנה

זה לא שאני חסיד גדול של התורה וה"מצווה" בה (אתה מכיר אותי פה מספיק זמן בשביל לדעת עד כמה), אבל בתורה אין ציווי גורף על המאמינים בה לבצע את הדין בעצמם. המושג "עונש מידי שמיים" מוכר לך? אין לי שום בעיה עם זה שהדתיים יחשבו שאלוהים יעניש אותי על שאני מחלל שבת. גם לא היתה לי בעיה אם המוסלמים היו מאמינים שאללה יעניש אותי על שאינני מאמין בו, אבל בספר שלהם, בניגוד לתורה (או לברית החדשה, לצורך העניין) יש הוראה ישירה למאמינים להרוג "כופרים" בעצמם, ולא להשאיר זאת לאללה.

פורסם

אני מאוד בספק אם זה מה שבאמת עושה את ההבדל. לדעתי מבנה החברה והאנשים שחיים היום (שדוחפים דברים שהם רוצים בשם הדת) זה מה שקובע - במיוחד כשמבנה החברה המוסלמי הוא כפייתי בפני עצמו, מה שנותן המון כוח לאנשי "השלטון המקומי" וכלום למי שרוצה להתנגד לו. מבנה כזה הוא מה שמבטיח שכל מקום שבו יש מספיק מוסלמים יהפוך לתא טרור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים