עבור לתוכן

מפרט מחשב פרסקוט 2.8 3790 ש"ח

Featured Replies

פורסם

גיא אני שמתי מסך :)

את הסמסונג.

פורסם

והספק! אוי הספק..

חחחח, גיא זה נשמע כאילו אתה הולך לגמור.. ;D

אגב, ל-KSP יש סניף בראשל"צ, לא?

כאמור אני מסכים, SATA לא משנה כמעט בגרוש, DUAL באיזור של AMD לא מועיל רבות (אם כי לא יזיק ושני סטיקים עולים רק קצת יותר מסטיק אחד).

אגב המהירות הממשית של מעבד AXP2500 היא 1.8 ג"ה, אבל כמו שאמרתי, תחשוב על זה כמו מנוע עם טורבו שמשתווה למנוע עם נפח יותר גדול בביצועים.

המעבדים פשוט בנויים בארכיטקטורה שונה.. בעוד אינטל צריכה הרבה מגה-הרצים בשביל להוציא ביצועים גבוהים, מעבדי AMD מסתפקים במועט בשביל להביא את אותן תוצאות.

פורסם

חחחח, גיא זה נשמע כאילו אתה הולך לגמור.. ;D

אגב, ל-KSP יש סניף בראשל"צ, לא?

כן , קרוב לקניון הזהב

יש מפה באתר שלהם אפילו

פורסם

אני יכול להצטרף למה שנאמר:

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני ביצעתי חיפוש רציני לגבי העניין

והוא ראה באינטרנט את ההצעה של אייבורי

למרות שניסתי לשנות את המצב ולהגיד לו שAMD מקבלים אותו דבר (פלוס מינוס תלוי באיזה באנצ'מארק מסתכלים) בהרבה פחות כסף!

אבל הוא בשלו לAMD יש בעיות תאימות וכו', דבר שכבר לפני 8,662 שנה עבר מהעולם אם היה בכלל

אז באתי לקראתו והלכנו ביחד לאייבורי, שם ישבנו כמו אנשים טובים ושמענו מה יש לו להציע, וכמובן כמו שציפיתי - הרבה - הרבה שטויות בהרבה כסף - הצעה של מחשב מבוסס על אינטל יצאה בערך 4,600 שקל (לא כולל מסך, רמקולים, וספק איכותי) כמובן שכבר לא תרחתי בכלל לשאול על מערכות AMD

גררתי את חבר שלי ל10 דקות הליכה והגענו לKSP, הווו KSP!

ההבדל הכי גדול זה שהם לא מתביישים להראות את המחיר של כול חלק!

וכמובן מערכת של AMD (XP 3000+) יצאה 3,900 בהחלט הבדל עצום במחיר! (ולפי דעתי גם בביצועים לטובת הAMD)

אחרי ששפכתי את הלב, המטרה של כול הסיפור המאוד מרתק פה (חוץ מהעביר לי את הזמן כי ממש משעמם לי כרגע) זה שאתה חייב לבדוק ולהשוות מחירים ולא ללכת כמו צאן לטבח ולשלם בסופו של דבר על חרטה בקופסה מהודרת עם כרטיס מסך הטוב בעולם!

חג שמח לכם אנשים ושנה טובה לכם לבני משפחתכם, מקווה שהעברתי לכם את הזמן בסיפור קורע לב זה

פורסם

אני יכול להצטרף למה שנאמר:

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני ביצעתי חיפוש רציני לגבי העניין

והוא ראה באינטרנט את ההצעה של אייבורי

למרות שניסתי לשנות את המצב ולהגיד לו שAMD מקבלים אותו דבר (פלוס מינוס תלוי באיזה באנצ'מארק מסתכלים) בהרבה פחות כסף!

אבל הוא בשלו לAMD יש בעיות תאימות וכו', דבר שכבר לפני 8,662 שנה עבר מהעולם אם היה בכלל

אז באתי לקראתו והלכנו ביחד לאייבורי, שם ישבנו כמו אנשים טובים ושמענו מה יש לו להציע, וכמובן כמו שציפיתי - הרבה - הרבה שטויות בהרבה כסף - הצעה של מחשב מבוסס על אינטל יצאה בערך 4,600 שקל (לא כולל מסך, רמקולים, וספק איכותי) כמובן שכבר לא תרחתי בכלל לשאול על מערכות AMD

גררתי את חבר שלי ל10 דקות הליכה והגענו לKSP, הווו KSP!

ההבדל הכי גדול זה שהם לא מתביישים להראות את המחיר של כול חלק!

וכמובן מערכת של AMD (XP 3000+) יצאה 3,900 בהחלט הבדל עצום במחיר! (ולפי דעתי גם בביצועים לטובת הAMD)

אחרי ששפכתי את הלב, המטרה של כול הסיפור המאוד מרתק פה (חוץ מהעביר לי את הזמן כי ממש משעמם לי כרגע) זה שאתה חייב לבדוק ולהשוות מחירים ולא ללכת כמו צאן לטבח ולשלם בסופו של דבר על חרטה בקופסה מהודרת עם כרטיס מסך הטוב בעולם!

חג שמח לכם אנשים ושנה טובה לכם לבני משפחתכם, מקווה שהעברתי לכם את הזמן בסיפור קורע לב זה

אויי אני שונאאאא אנשים שעומדים על שלהם ובעצם לא יודעים כלום.... קרה לי אותו דבר עם חבר שלי..! אבא שלו אמר יש בעיות תאימות אז ישבתי שעתיים והתווכחתי עם החבר שלי ובסוף הוא קנה אינטל למרות שהוא לחוץ בכסף! אנשים עקשנים זה באסה...

לפותח הת'ראד קח מפרט מבוסס AMD 2500+ ותעשה לו OC ל3200+ שזה אובר קלוק של 200 מה"צ סה"כ!!

ואז יהיה לך מעבד 3.2 במקום ה2.5 בהבדל של 200 מה"צ!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים