עבור לתוכן

sapphire radeon 9800pro 1500ש"ח

Featured Replies

פורסם

מסתובבת שמועה ברשת ש-9800pro של sapphire עלותו היא 1500ש"ח אם משהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר כזה

ואם אפשר האם זה retail או oem

פורסם

זה מחיר המוצר בזיגזאג(תחפש בכטיסי מסך ותמצא אין לי כוח ללינק), והוא OEM ועוד כל מיני דברים אומרים שזה בכלל לא ספייר הרכיבו את הכרטיס וכל מיני שמועות שמוציאות את החשק לקנות אותו.

פורסם

מה שהבחור פה מעלי רשם הם שטויות במיץ תפוחים.

הכרטיס הוא לייט ריטייל שזה קצת יותר מ-OEM, ואין כל רע בגרסא כזו. זה עדיין 9800P, זה עדיין כרטיס מאוד מאוד מאוד שווה יחסית למחיר שלו.

אם אתה תוהה איך הוא כזה נמוך, אז ספיר החליטו להוריד את המחיר בהרבה כדי שהכרטיס שלהם יוכל להתחרות ב-5900XT של נווידיה.

אני ראיתי ב-KSP ב-1490 שקל.

עריכה:

טעות :P, הכרטיס הוא OEM.

פורסם

טוב כנראה שהבחור שמעליי לא ממש מכיר את הכרטיסים האלה ולא בדק באתר של ספייר שבו בפירוש כתוב "BULK " !!!!!

וזה אומר שחברה אחרת ששמה לא חשוב ולא רלוונטי, היאאאאאא זאת שיצרה את הכרטיס! תחת השם של ספייר, זה לא מוריד מהאיכות של הכרטיס, אבל לי אישית זה מפריע הקטע הזה.

אז להבא, לפני שאתה מנסה לפסול דברים של מישו שכותב מעליך,תבדוק "קצת" יותר טוב!

פורסם

זה לא מדויק :D

bulk - ללא תוכנה בקיצר רק המוצר עצמו ולא יותר מזה

פורסם

OK לידע כללתי BULK וOEM זה אותו הדבר!!

זה אומר רק שהכרטיס בא בלי כלום רק הכרטיס. זה שטויות במיץ סויה שזה לא אותו כרטיס...

פורסם

טוב כנראה שהבחור שמעליי לא ממש מכיר את הכרטיסים האלה ולא בדק באתר של ספייר שבו בפירוש כתוב "BULK " !!!!!

וזה אומר שחברה אחרת ששמה לא חשוב ולא רלוונטי, היאאאאאא זאת שיצרה את הכרטיס! תחת השם של ספייר, זה לא מוריד מהאיכות של הכרטיס, אבל לי אישית זה מפריע הקטע הזה.

אז להבא, לפני שאתה מנסה לפסול דברים של מישו שכותב מעליך,תבדוק "קצת" יותר טוב!

בבקשה לא צריך לריב על דברים כאלו, זה טיפשי.

מה שנכתב מעלי זה מה שנכון:

bulk - מוצר המגיע ללא אריזה, כלומר מגיע בשקית עם באנדל מינימאלי, במקרה של כרטיסי מסך, bulk זה אומר שהכרטיס מגיע בדרך כלל עם:

כבל לTv-Out, דיסק התקנה, הכרטיס עצמו וזהו.

זאת אומרת שהכרטיס עדיין מיוצר ע"י sapphire בעצמה.

פורסם

סוף סוף מישהו שמבין עניין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים