עבור לתוכן

win 8.1- 64bit זיכרון פנימי מתמלא מכלום

Featured Replies

פורסם

אז כמו בכותרת ווינדוס 8.1 64 ביט בעברית, 16GB זיכרון פנימי.

לא היו שינויים במחשב מאז שהורכב.

בעיקרון הבעיה הזו באה לסירוגין, ז"א יש מצב שהמחשב נדלק והכל רגיל ואותו הדבר להפך ז"א נדלק ופתאום 98% מהזיכרון מלא.

אין שימוש בתכנות כבדות חוץ ממה שעולה עם הווינדוס, אולי סרטים ודפדפן אך לא מעבר לזה(משחקים תוכנות עריכה וכד') אולי פורנו מדי פעם

tongue.gif

.

בדיקת memtest 86 תקינה לחלוטין, כמו כן Eset ss חדש ביותר מותקן נעשתה סריקה מלאה! כמו כן הזיכרונות (2X8) תקינים, הופעלו בניפרד.

זהו הכי מפורט שלי שיכלתי לחשוב עליו אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות רק לצטט אותי בבקשה- תודה!

פורסם
  • מחבר

באמת חברים ? 130 צפיות ואף לא תגובה אחת? ניסיון משהו? אני מחזיק מהחברה כאן בפורום באמת..

פורסם

זה מצב תקין.

הוא פשוט מעלה כמה שיותר לזכרון -כי זה הכי מהיר. אם תצטרך זכרון הוא ישחרר.

פורסם

זה לא צב תקין, 98% מראה על בעיה, אפליקציה עם זליגת זיכרון.

תבדוק מה משתמש בזיכרון במנהל המשימות ותעלה תמונה.

פורסם

תעלה צילום מסך של הזכרון מה task manager

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הבחור למעלה שאמר שתקין אז לא- זה לא תקין ווינדוס לא יתפוס 16 GB של זיכרון באף מצב (שידוע לי) במחשב ומערכת ביתיים.

המצב עצמו נצפה לפי המנהל משימות או TASK MANAGER כמו כן בתכנה PROCESS EXPLORER.

כרגע אני אחרי סריקה של Malwarebytes Anti-Malware, המחשב פועל מהצהריים תקין לחלוטין, כנראה זו הייתה איזה רוגלה שלא התגלתה ע"י ESET SS.

נכון לעכשיו נא להשאיר את הדיון פתוח אעדכן במידה ותמשיך התקלה ובמידה ותיפתר.

פורסם

אתה משתמש במקרה באפליקציה של KILLER (כרטיס רשת)?

פורסם
  • מחבר
אתה משתמש במקרה באפליקציה של KILLER (כרטיס רשת)?

היא קיימת ופועלת אוט' מרגע החיבור של הכבל אבל לא הגדרתי אותה או משהו. למה?

פורסם

כרטיסי KILLER יודועים כהורגי זכרון פנוי אחרי כמה זמן בחלונות 8+. בקיצור, עדיף לבטל אותם ולא להשתמש בהם (חפש בעבר). אם היית מעלה תמונה כמו שביקשתי ישר היינו רואים שזה הבעיה.

פורסם
  • מחבר
כרטיסי KILLER יודועים כהורגי זכרון פנוי אחרי כמה זמן בחלונות 8+. בקיצור, עדיף לבטל אותם ולא להשתמש בהם (חפש בעבר). אם היית מעלה תמונה כמו שביקשתי ישר היינו רואים שזה הבעיה.

תודה על הייעוץ. סורי שאני לא מעלה תמונה פשוט המצב לא חזר על עצמו מאתמול בתקווה שלא יחזור. רוצה תמונה של מצב רגיל של 14-17 אחוזי שימוש בRAM אני יעלה בכיף. בכל מקרה הKILLER או בשמו של התהליך Network Manager ממש אינו בעייתי משתמש ב20 MB סה"כ.

lVhT0xk.jpg

פורסם

אני אמרתי תמונה של הזכרון מ task manager בגדול מה שרואים שם זה שה non-paged pool קופץ במקום מכמה עשרות מגה לכמה גיגות וסותם את הזכרון בגלל הדריבר של ה KILLER לא בגלל התוכנה הזו.

פורסם

לנו הכרום עושה לא מעט בעיות זכרון, עברנו לפיירפוקס בלת ברירה (מעדיפים כרום)

אז בדוק שהוא לא אוכל את הזכרון

תריץ MEMTEST ברמת ה-BOOT, בדוק את ה-DIMMS שלך שהם תקינים

ואחרון, וירוסים / טרוג'נים וכו'... איזה MALWARE SCANNER יבדוק לך את זה

פורסם
  • מחבר
אני אמרתי תמונה של הזכרון מ task manager בגדול מה שרואים שם זה שה non-paged pool קופץ במקום מכמה עשרות מגה לכמה גיגות וסותם את הזכרון בגלל הדריבר של ה KILLER לא בגלל התוכנה הזו.

אחי לא הבנתי אותך כ"כ (תודה על בעניין שלך בנושא) פרט לי מה להעלות ואני יעלה.

לנו הכרום עושה לא מעט בעיות זכרון, עברנו לפיירפוקס בלת ברירה (מעדיפים כרום)

אז בדוק שהוא לא אוכל את הזכרון

תריץ MEMTEST ברמת ה-BOOT, בדוק את ה-DIMMS שלך שהם תקינים

ואחרון, וירוסים / טרוג'נים וכו'... איזה MALWARE SCANNER יבדוק לך את זה

תודה על העניין שוב, בפתיחת הדיון רשום שזה בדיוק מה שעשיתי.

פורסם

זה קשה, אבל שוב, task manager, performence, memory

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים